Cześć dziewczyny
Czarna perła niewiem czy nie wyłapałam, ale czy mogłabym cię prosić żebyś napisała jak wyglądały twoje starania?? tutaj,albo na grupie
Piraniu chodziłomi o wiadomość, którą napisałam ci na mailu dot. Wyprawki dla waszego cudownego futrzaka <3 Ja ostatnio też jakaś zalatana jestem stad nie jestem pewna czy tego maila ci wysłałąm prawidłowo
Roszpunka tak wiem zawsze kupowałam lukrecja na doz.pl ale ostatnio przez 3 dni nie mieli jej , a nam sie kończyła więc przeszłam wszyskie apteki bez skutku, na stronie wciąż brak ... na szczęście juz się pojawiła
Vivienko,a moze to już był wasz cykl
&&& skoro Pirania pisze,ze nei ma przeciwskazań terapia antybiotykowa jest na chłopca tochyba nic nie stoi na przeszkodzie by probować dalej
powiemi,ze Ja jestem pod ogromnym wrazeniem twoich starań kiedy Wojtuś był taki malutki nei myślałam o 2 dziecku wiedziałam,że chce drugie , ale jeszcze nie tak szybko
dojrzewałam do tej myśli 3 i pół roku
hehe różnica bedzie więc znaczna
ma nadzieje, że teraz nie będę musiała długo próbować choć pytanie ile to jest długo 3, 4 miesiące, a może rok czy dwa ....
z Wojtkiem udało się właściwie w 3 cyklu, ale jak widac chociażby tutaj na forum nie ma na to reguły
dziewczyny powiem wam,że Ja juz nie wiem nic przeziębienie jest na dziewczynkę, a antybiotyki na chłopca
czym bliżej tym bardziej to wszystko jest skomplikowane ....
Wildberry Ja chyba nie miałąm jeszcze okazji gratulować to też to czynię
nie jestem w stanie sobie wyobrazić nawet co to za uczucie usłyszeć "bedzie Pani miała córkę"
gdybylam w ciąży z małym właściwie byłam od poczatku pewna, ze to 100 % chłopak, więc słowa wypowiedziane w 20 tyg przez lekarkęnie były dla mnie żadnym zaskoczeniem po prostu powiedziała mi to co już wiedziałam
Airfix krztusiec?? ehh może dziecko nie miało go zdiagnozowanego ? Nie wyobrazam sobie puscić dziecko wiedząc co mu dolega do przedszkola
u nas Wojtek też kaszle od kilku tygodni osłuchowo czysty , a kaszle
w środę miał robiony wymaz z nosa , a w przyszłą srodę idę zrobić prywatnie testy alergiczne, bo u nas to jest wlasciwie katar non stop
z ciekawostek w środę wycieczka z przedszkola Wojtka pojechali do Ochab, a podczas podróży zauważyli, że jedna z dziewczynek była cała obsypana na twarzy – okazało się, ze w trakcie podróży wyszła jej OSPA
byli już w połowie drogi więc pojechali dalej.. ciekawa jestem ile z tych dzieci z autobusu – wycieczki będzie miało ospę ...
także u nas w przedszkolu aktualnie Szkarlatyna i ospa
Wojtek odtygodnia w domu, ale też wciąż myślę i codziennie go oglądam z każdej strony czy nic mu nie wyskakuje
właśnie widzę, ze dużo z nas ma rocznicę ślubu blisko siebie
My z m.Mamy dziś swoją piątą drewnianą
jeślichodzi o wypryski po suplementach to u mnie jest podobnie cera napewno ucierpiałą najbardziej , ale podobno w ciąży przy córeczce też traci się urodę hehe wiec może to jest faza na przyzwyczajenie się do nowej "brzydszej" siebie
słoneczko nieśmiało wychodzi zza chmur, więc życzę wam kochane miłego dnia
:-)