male liski Dziekuje że pytasz- synek siedzi teraz tydzien w domu bo jest chory, ale jest wyciszony i nie widze żeby tak robił, gorzej jest wtedy kiedy chodzi do przedszkola. Psycholog i logopeda na dwoch oddzielnych spotkaniach stwierdzily że dziecko ma problemy z chodzeniem do przedszkola, ze nie jest to dla niego miłe, że jest problem bo ciagle mowi ze go tam biją, i obie stwierdzily ze dzieci w przedszkolu zrobiły sobie z niego kozła ofiarnego. A Pani przedszkolanka mowi-ze absolutnie. Zreszta jak go zaprowadzam to z checia idzie,żale się zaczynają jak go dobieram- a to go ubili, a to popychali, a to wyzywali, a to śmiali sie z niego....ide do Pani-a Pani-ze nie prawda. Nawet jak ma slady podrapania do krwi, to Pani mówi że to nie np. K ubił moje dziecko tylko że obaj się ścieli. Jasne....
Ja podziwiam żony które mają mężów daleko Nie wyobrażam sobie Chodz codzien mu mówie- wiesz co, idz spowrotem do pracy bo jak wracasz to taki hałas i armegedon jest w domu ze szok, po prostu latają z synem prawie po ścianach, skaczą smiejąc się przy tym i oczywiście głośno wrzeszcząc- młody i stary jednakowo,a mi uszy puchną . Normalnie jakbym dwójke dzieci malych miała
Piranhu Ty skarbnico wiedzy Ja na Twoim miejscu pomyślałabym o medycynie
Nuusia Wszedzie z ta pracą jednakowo:/ Współczuje sytuacji, teraz trzeba szukać czegoś na szybko.
Powiem Ci że ja bym na zebraniu po zielonej szkole zwrocila uwage Pania o to zamiatanie...no chwila...ok zamiotła swój pokój, niech będzie..ale w imie czego korytarz zamiatała? A Panie co zamiatały albo sprzątały w tym czasie? Dziećmi się wysłużyły. Jakieś nie dorośnięte chyba te opiekunki
czarna_perła To co? Gratulować już ?? )))) Świetne wiadomości !!
Ja podziwiam żony które mają mężów daleko Nie wyobrażam sobie Chodz codzien mu mówie- wiesz co, idz spowrotem do pracy bo jak wracasz to taki hałas i armegedon jest w domu ze szok, po prostu latają z synem prawie po ścianach, skaczą smiejąc się przy tym i oczywiście głośno wrzeszcząc- młody i stary jednakowo,a mi uszy puchną . Normalnie jakbym dwójke dzieci malych miała
Piranhu Ty skarbnico wiedzy Ja na Twoim miejscu pomyślałabym o medycynie
Nuusia Wszedzie z ta pracą jednakowo:/ Współczuje sytuacji, teraz trzeba szukać czegoś na szybko.
Powiem Ci że ja bym na zebraniu po zielonej szkole zwrocila uwage Pania o to zamiatanie...no chwila...ok zamiotła swój pokój, niech będzie..ale w imie czego korytarz zamiatała? A Panie co zamiatały albo sprzątały w tym czasie? Dziećmi się wysłużyły. Jakieś nie dorośnięte chyba te opiekunki
czarna_perła To co? Gratulować już ?? )))) Świetne wiadomości !!