reklama
Piranha
Fanka BB :)
kate, jejku, współczuję, dobrze że masz to już za sobą, nie cierpię wizyt u dentysty, na uśmierzenie bólu rewelacyjny jest Febrofen ale to na receptę jest.
Wklejam fotkę zrobioną na szybko po dzisiejszej kąpieli, muszę zacząć robić więcej zdjęć bo czas tak szybko ucieka, dzieci tak szybko rosną a potem nie ma już jak tego odtworzyć.
Zobacz załącznik 626258
Wklejam fotkę zrobioną na szybko po dzisiejszej kąpieli, muszę zacząć robić więcej zdjęć bo czas tak szybko ucieka, dzieci tak szybko rosną a potem nie ma już jak tego odtworzyć.
Zobacz załącznik 626258
Piranhu Ależ Ona cudna )
Piranhu miałam pytać- co ja mogę jeszcze zrobić żeby ten poziom magnezu i wapnia wzrósł? Rok juz bedzie jak łykam magnez, wapn łykalam lipiec/sierpien/wrzesien razem z innymi suplementami dziewczynkowymi i teraz od konca kwietnia Calcium Citrate po 4 tabl..a tu wynik taki sobie. Podobno wapn lepiej sie przyswaja z produktow roslinnych typu brokuły, kapusta głowiasta....niz z produktow mlecznych. Jem raczej wszystko na dziewczynke...85% produktów na pewno
Piranhu miałam pytać- co ja mogę jeszcze zrobić żeby ten poziom magnezu i wapnia wzrósł? Rok juz bedzie jak łykam magnez, wapn łykalam lipiec/sierpien/wrzesien razem z innymi suplementami dziewczynkowymi i teraz od konca kwietnia Calcium Citrate po 4 tabl..a tu wynik taki sobie. Podobno wapn lepiej sie przyswaja z produktow roslinnych typu brokuły, kapusta głowiasta....niz z produktow mlecznych. Jem raczej wszystko na dziewczynke...85% produktów na pewno
so_happy
dziewczyny mam tylko apap, cos pomaga ale nie za bradzo,
ja zęby robie non stop, strasznie słabe mam,
nie wspomne ile pieniędzy na to wydaje, ale musze,
w tym tygodniu ja i najstarszy syn zrobilismy po 4 zęby plus przeswietlenia 1000 zł wydałam,
jeszcze mam 2 wizyty w lipcu ,
co roku mam po kilka ubytków
Pirhania śliczna córcia, ja własnie zgrywam zdjęcia, wywłuje, cos koło 500 szt
ja zęby robie non stop, strasznie słabe mam,
nie wspomne ile pieniędzy na to wydaje, ale musze,
w tym tygodniu ja i najstarszy syn zrobilismy po 4 zęby plus przeswietlenia 1000 zł wydałam,
jeszcze mam 2 wizyty w lipcu ,
co roku mam po kilka ubytków
Pirhania śliczna córcia, ja własnie zgrywam zdjęcia, wywłuje, cos koło 500 szt
małe liski
hej hej,
u mnie też brak czasu
Piranhiu jakie cudo małe dziękuję ci bardzo że próbujesz znaleźć czas na nas, że masz ochotę tutaj zaglądać, pomagać i w ogóle się nie przejmuj jak cię chwilowo nie ma, wszystkie tutaj to rozumiemy. Ty pracujesz w domu na dwa etaty a każdy ma swoje imię )
Roszpunka trzymam kciuki żeby się udało! żeby za chwile ładnie zagnieździła się mała kropeczka
u mnie też brak czasu
Piranhiu jakie cudo małe dziękuję ci bardzo że próbujesz znaleźć czas na nas, że masz ochotę tutaj zaglądać, pomagać i w ogóle się nie przejmuj jak cię chwilowo nie ma, wszystkie tutaj to rozumiemy. Ty pracujesz w domu na dwa etaty a każdy ma swoje imię )
Roszpunka trzymam kciuki żeby się udało! żeby za chwile ładnie zagnieździła się mała kropeczka
Dziekuje dziewczyny
Tyle ciepla i optymizmu bije z tego forum az milo
Aljul starszy syn w styczniu skonczyl 8 lat.
Mlodszy Dennis w listopadzie skonczy 5
Balkonik,chustawka i mala Kaja wspaniale!!!
Moj maz ciagla o fasolce mowi mala
Oj marzy mu sie córcia tak samo jak mi.W obu ciazach chcialam corki i wyszly chlopaki. Moze lepiej sie nienastawiac :/
Trzymam za wasze szybkie zafasolkowanie kciuki i niepuszczam
&&&&&&&&&&&&
Jutro rano wizyta na usg
Pozdrawiam was i milej nocy zycze
A i dziekuje za przepis na test z sody
A jak to jest z tym nubem kiedy mozna juz cos wypatrzec?
Tyle ciepla i optymizmu bije z tego forum az milo
Aljul starszy syn w styczniu skonczyl 8 lat.
Mlodszy Dennis w listopadzie skonczy 5
Balkonik,chustawka i mala Kaja wspaniale!!!
Moj maz ciagla o fasolce mowi mala
Oj marzy mu sie córcia tak samo jak mi.W obu ciazach chcialam corki i wyszly chlopaki. Moze lepiej sie nienastawiac :/
Trzymam za wasze szybkie zafasolkowanie kciuki i niepuszczam
&&&&&&&&&&&&
Jutro rano wizyta na usg
Pozdrawiam was i milej nocy zycze
A i dziekuje za przepis na test z sody
A jak to jest z tym nubem kiedy mozna juz cos wypatrzec?
maggie2205
Fan(ka)
Airfix mi się ten ząb posypał po ciąży, też mi się wtedy bardzo osłabiły ...
Piranhu Kaja śliczna dziewczynka :-)
Piranhu Kaja śliczna dziewczynka :-)
Piranha
Airfix, sprawdź przede wszystkim poziom D3, niedobór tej witaminy powoduje upośledzenie wchłaniania wapnia. Jeśli występuje niski poziom Mg i Ca to uzupełnianie trzeba zacząć od zażywania samego Mg przez pierwsze 2-3 miesiące ponieważ wapń przy niskim poziomie magnezu źle się przyswaja ze względu na niski poziom witaminy D3, która w organizmie powstaje z udziałem magnezu. Zacytuję: Podawanie wapnia w pierwszej fazie uzupełniania niedoborów powoduje, że połączy się on z fosforanami, szczawianami i powstaną kamienie wapniowe osadzające się w nerkach. Jeśli więc zaczniemy uzupełnianie niedoborów od magnezu, to po pierwsze, wapń będzie się lepiej przyswajał i „budował“ kości, a po drugie - nie wytworzą się sole nierozpuszczalne typu szczawiany czy fosforany (powstaną natomiast tzw. jony zespolone, które są rozpuszczalne w wodzie).
małe liski, kochana jesteś, dziękuję za to co napisałaś :-*
Kevinka, nuba najlepiej podpatrywać w 13-14 tygodniu ciąży, czasem już w 12-tym coś tam widać Mega kciuki za jutrzejszą wizytę, daj znać co i jak :-)
małe liski, kochana jesteś, dziękuję za to co napisałaś :-*
Kevinka, nuba najlepiej podpatrywać w 13-14 tygodniu ciąży, czasem już w 12-tym coś tam widać Mega kciuki za jutrzejszą wizytę, daj znać co i jak :-)
reklama
Matik2012
Oj współczuję dentysta masakra
Bardzo nie lubię tego typu atrakcji
Pirania słodziaka masz niesamowitego i masz racje dzieci tak szybko rosną
A mi okres przyszedł jak w zegarku
Dobranoc
Bardzo nie lubię tego typu atrakcji
Pirania słodziaka masz niesamowitego i masz racje dzieci tak szybko rosną
A mi okres przyszedł jak w zegarku
Dobranoc