reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kevinka I ja Ciebie pamietam :tak: ciesze sie ze udalo Ci sie zaciazyc ;-) I zycze Ci wymarzonej coreczki!
Pirania coreczka przeslodka :tak: patrzac na nia jeszcze mocniej pragne takiej ksiezniczki :-)
Roszpunka ja cos czuje ze uda Ci sie w tym cyklu tzn juz udalo :-) a jak tam z dieta nadal trzymasz i bierzesz suplementy? Ja po owulacji troszke zgrzeszylam bo zjadlam pizze i cala czekolade... juz nie moglam wytrzymac i chyba teraz do terminu @ bede jesc wiecej urozmaiconych rzeczy zeby w razie wu fasolka mogla sie dobrze rozwijac :blink:

reklama
Kajusia, śliczna, ma takie piękne oczka, że nie mogę się na patrzeć.

U mnie kocioł, nie mam nawet jak usiaść i coś napisać, ale czytam co dziennie i kciuki zaciskam.

Miłego dnia!

cześć dziewczyny:)

podczytuje , ale jakoś wenny brak :(
mężasty w poniedziałek ściągnoł szynę i założyli mu gips ehh stwierdziłam,że męża docenia się bardziej jak mu się coś stanie i nie jest w pełni sprawny :zawstydzona/y:mam nadzieje, że w najbliższym czasie w koncu ściągną mu ten gips ..i nie założą kolejnego... by w najblizszym cyklu staraniowym byłw pełni sprawny :zawstydzona/y:czujęsie jak samotna mama z mężem w delegacji :-p

Piraniu Kaja jestcudna ehh ile my staraczki zrobimy by mieć taką pięknąksiężniczkę u siebie w domku ... oczywiście z dużą twoją pomocą , bo twoja wiedza jest ogromna :)
a propo koteczka imię macie wybrane ??
mam małą instrukcję od hodowcy dot. opieki i jedzenia, wyprawki ragdolki , która miała byćmoja :( jakbyś chciała to mogę ci to przesłać w każdym razie mi to bardzo pomogło ... tylko prosze napisz mi gdzieś swojeg omaila .

Airfix powiem ci, żetak czytam o wybrykach twojej mamy i nie wierzę co czytam ... :( jak własna mama może robić coś takiego swojej córce ... współczuje

Kate jak dziś ząb ?Mam nadzieje, że już nie boli i udało ci się wyspać w nocy ...

MIŁEGO DNIA

Kevinka witaj :)oczywiscie napisz nam jak już się dowiesz kto zadomowił się w twoim brzuszku :)

Hej dziewczyny:)
Dlugo nie pisalam ale czytam Was codziennie:)
Nuska Dorcia coz za opiekunowie z tych ludzi, szkoda slow. Oprocz odliczania dni do spotkania z dziewczynkami, nie moglabym doczekac sie rowniez momentu kiedy powiem pare slow tym pseudo nauczycielom!!!
Zakreciu I co maly czesto daje o sobie znac? Moj kopie mnie jak najety, M nawet w nocha dostal !
Elle, roszpunka czarna perla stara nia o coreczke rozpoczete Wiec trzymam kciuki za dwie rozowe kreski na tescie/ testach !
Vivienka, Ilaczek przesylam mnostwo niebieskich fluidkow ~~~~~~~~~~~~
Kevinka jasne ze Cie pamietam, serdecznie gratuluje ciazy, najlepsza niespodzianka pod sloncem!! Trzymam kciuki za coreczke:)
Myfanwy tak sie zastanawialam co u Ciebie a tu prosze!!!! Gratuluje!!!!
Piranhu coreczka cudo!!! Sliczna jest!!!!
Kate wspolczuje!!!
Airfix, male liski, aljul, matik buziaki:)
Maggie buziaki I Milej pracy zycZe!!!
Gdusia jak ten malutki chlopczyk of sasiadow sie czuje?? WysZedl juz ze szpitala??? Biedny... Czesto o nim mysle...
Pozdrowienia dla wszystkich:)

Cześć kobietki :-D

Piranha - ale słodziak z Twojej Kai :tak: też chciałoby się mieć taką małą Księżniczkę :-D

Airfix
- jak tak czytam o Twojej mamie, to normalnie wierzyć mi się nie chce, że można tak wykorzystywać swoje dziecko i normalnie żerować na nim! masakra! współczuje Ci bardzo ..... :-(

Kevinka - serdeczne gratulacje! Oby marzenia o "różu" się spełniły !!!

Justi - zdrówka dla męża! Oby szybko się regenerował, bo przecież w przyszłym miesiącu startujecie ze starankami :tak:

Nuuuśka - ale akcje z tą zieloną szkołą Oli :baffled: na szczęście do piątku już niedaleko ...

udanego dnia! :-)

hej dziewczynki.

piranha piekne masz te klony :D mnie sie marzy ogrod, ale pewnie pozostanie tylko w sferze marzen.

aljul alez ukwiecony balkon :-)! sliczny, i widze wiele roznych sadzonek. Moj to przy Twoim nic ;-)

roszpunka taaa dym zrobie na pewno tylko jeszcze nie wiem gdzie i kiedy go zaczne ale zrobie :wściekła/y:

attachment.php

Starających się : 11
Oczekujących na staranka : 10

MAJ 2014 :

Vivienka - termin @ 29.05 ( 1 cykl starań )

CZERWIEC 2014 :

Roszpunka - termin @ 04.06 ( 1 cykl starań )
czarna_perła - termin @ 06.06 ( 1 cykl starań )
Elle87 - termin @ 07.06 ( 2 cykl starań )
Matik2012 - termin @ 23.06 ( 14 cykl starań )
milla - termin @ 24.06 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 25.06 ( 13 cykl starań )

LIPIEC 2014 :

ilaczek - termin @ .07 ( 2 cykl starań )
małe liski - termin @ 04.07 ( 1 cykl starań )
Justi - termin @ 09.07 ( 1 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Annette ( sierpień 2014 )
Airfix ( sierpień 2014 )
Dorcia ( wrzesień 2014 )

Witam porannie :-) juz kwitne w pracy oczywiscie :-/ dzis do 16... dziekuje wam bardzo za kciuki.trzymajcie zacisniete.

Piranho,pewnie na koniec wykresu bedzie wielki dol w tempkach,ale na razie zyje nadzieja :-) Kajusia jest przesliczna,i jaki ma boski szlafroczek :-)

Airfix,mi tylko wychodzi rozsadzanie pelargonii hihi ;-) wielkiej ogrodniczki to ze mnie nie bedzie ;-)

Kevinka,powodzenia na usg :-)

Elle,tak,trzymam diete.objadam sie glownie truskawkami z jogurtem. Na urodzinach m zjadlam kawalek tortu,ciasto i lody,i jeszcze kukurydzki konserwowe i mam wyrzuty sumienia.ale co sie stalo to sie nie odstanie.mam nadzieje,ze nie wykonczylam ewentualnej fasolki ta iloscia cukru.

Milego dnia zycze.wpadne po poludniu :-)

Dzień dobry :)
ale miałąm do nadrobienia :-)

Roszpunka śliczne rzeczy robisz na szydełku :) zazdroszcze zdolnośći Mega kciuki za pozytywny tes i małą kropeczkę

Airfix kurcze kochana nieciekawe te objawy Twojego synka Dobrze robisz że idziesz z młodym do lekarza Oby wszystko było dobrze :*
Powiem Ci kochana że rozumiem Cie dokłądnie jeśłi chodzi o numery z mamą Ja mam podobnie

Piranhu no tak akwarystyka to taka mała beczka bez dna ;) ale i tak nie mogę się doczekać jak wrzucisz zdjęcie gotowego akwarium :) dzieci szczęśliwe że będą miały kotka w domu?:) bo mamusia to wiemy że bardzo szczęśliwa
Co do imienia to jeszcze nie wybrane :D mamy kilka typów ale narazie żadnego konkretnego :) mnie morze wycisza choć w sezonie bardzo mało razy jesteśmy (za dużo ludzi;)) a jak już jedziemy to tam gdzie wiemy żę będzie mało ludzi Bardziej przed sezonem jeżdzimy albo po na spacery
super że Kaja tak szybko się odpieluchowała :) zdolniacha po mamusi Drzewka super i świerk rewelacja A Twoja mała księżniczka boska do zacałowania

Aljul przykre żę kolega tak się zachował Niech synuś wraca szybko do zdrowia
Boski masz balkon

Kate cudowny masz ogród Zazdroszczę :) Jak ząb dzisiaj? mam nadziej że już lepiej Ja pare dni temu byłam na kontroli i wszytskie zdrowe

Kevinka gratuluje :)

Nuuska normalnie przegięcie co tam się dzieje Nie dziwie się że nerwy Ci puszczają Miała Olcia miło spędzić a tu ciągle coś Mam nadzieję że mimo tych nieprzyjemnych sytuacji będzie zadowolona i nie zrazi się
U mnie ok też mi brakuje czasu ostatnio;) Słonik na pewno szczęście przyniesie kochana

Justi kurcze jeszcze gips Współczuje Teraz musisz wszystko sama robić:(

Mamakaja mój maluszek też kopie Jeszcze delikatnie ale już czuć MOjemu K też już sie oberwało ale w policzek :)

Wczoraj miałam wolne i jak zwykle za dużo na głowie ale.... lumpa udało się odwiedzic :D robiłam wczoraj botwinke i przypomniały mi sie dwa przepisy w diecie dziewczynkowej :
1. kotlety pożarskie (mielone z piersi kurczaka , ja dodaje też surowe mieso z udek )
2. pierś z kuraka w cieście naleśnikowym (pierś kroimy na średnie kawałki w misce dajemy 2 łyżki mąki, 2 łyżki majonezu, 2 jajka i przyprawy Musze jeszcze sprawdzić w domu czy coś nie namieszałąm w tym przepisie i dam znac:)
Ogołnie czuje się dobrze aaaa nie mówiłam 7 czerwca dostajemy klucze od mieszkania :)
Miłego dnia :-)

reklama
Do góry