Dzień dobry
ale miałąm do nadrobienia :-)
Roszpunka śliczne rzeczy robisz na szydełku
zazdroszcze zdolnośći Mega kciuki za pozytywny tes i małą kropeczkę
Airfix kurcze kochana nieciekawe te objawy Twojego synka Dobrze robisz że idziesz z młodym do lekarza Oby wszystko było dobrze :*
Powiem Ci kochana że rozumiem Cie dokłądnie jeśłi chodzi o numery z mamą Ja mam podobnie
Piranhu no tak akwarystyka to taka mała beczka bez dna
ale i tak nie mogę się doczekać jak wrzucisz zdjęcie gotowego akwarium
dzieci szczęśliwe że będą miały kotka w domu?
bo mamusia to wiemy że bardzo szczęśliwa
Co do imienia to jeszcze nie wybrane
mamy kilka typów ale narazie żadnego konkretnego
mnie morze wycisza choć w sezonie bardzo mało razy jesteśmy (za dużo ludzi
) a jak już jedziemy to tam gdzie wiemy żę będzie mało ludzi Bardziej przed sezonem jeżdzimy albo po na spacery
super że Kaja tak szybko się odpieluchowała
zdolniacha po mamusi Drzewka super i świerk rewelacja A Twoja mała księżniczka boska do zacałowania
Aljul przykre żę kolega tak się zachował Niech synuś wraca szybko do zdrowia
Boski masz balkon
Kate cudowny masz ogród Zazdroszczę
Jak ząb dzisiaj? mam nadziej że już lepiej Ja pare dni temu byłam na kontroli i wszytskie zdrowe
Kevinka gratuluje
Nuuska normalnie przegięcie co tam się dzieje Nie dziwie się że nerwy Ci puszczają Miała Olcia miło spędzić a tu ciągle coś Mam nadzieję że mimo tych nieprzyjemnych sytuacji będzie zadowolona i nie zrazi się
U mnie ok też mi brakuje czasu ostatnio
Słonik na pewno szczęście przyniesie kochana
Justi kurcze jeszcze gips Współczuje Teraz musisz wszystko sama robić
Mamakaja mój maluszek też kopie Jeszcze delikatnie ale już czuć MOjemu K też już sie oberwało ale w policzek
Wczoraj miałam wolne i jak zwykle za dużo na głowie ale.... lumpa udało się odwiedzic
robiłam wczoraj botwinke i przypomniały mi sie dwa przepisy w diecie dziewczynkowej :
1. kotlety pożarskie (mielone z piersi kurczaka , ja dodaje też surowe mieso z udek )
2. pierś z kuraka w cieście naleśnikowym (pierś kroimy na średnie kawałki w misce dajemy 2 łyżki mąki, 2 łyżki majonezu, 2 jajka i przyprawy Musze jeszcze sprawdzić w domu czy coś nie namieszałąm w tym przepisie i dam znac
Ogołnie czuje się dobrze aaaa nie mówiłam 7 czerwca dostajemy klucze od mieszkania
Miłego dnia :-)