Dziewczyny, odnosząc się do naszych obaw, najważniejsze, że mamy siebie nawzajem, grupę wsparcia i będziemy sobie razem płakać jak się nie uda, i na pewno nie będziemy potępiać jedna drugiej za smutek i żal
kate, fajne imiona dla dziewczynki. Lenę mamy już w rodzinie
małeliski, dzięki za książkę. Chciałam sobie sprawdzić, czy aby na pewno przestrzegam wszystkich zaleceń;-) Ostatnio zapłaciłam 90 zł za wizytę, więc też nie będę chodzić za często bo zbankrutuję. U mnie tylko rephresh działał jak trzeba. Sylk wymiękał w połączeniu z żołnierzykami m. Jak robi się kluski leniwe???
Elle, super ci się udało wstrzelić przed owu
Musi być z tego pipeczka
czarna perła, jakieś objawy?
Vivienka, pierwsze przytulanki w szczęśliwym cyklu były po 5-dniowej przerwie, bo m pracował w delegacji, stąd wzmocnione plemniki. poza tym u m w rodzinie prawie same chłopaki w linii męskiej.
Piranho, ozłocę cię kobieto, za to ze potrafisz wszystko wyjasnic :* Co byśmy bez ciebie zrobiły;-) W takim razie przesuwam granicę. To by znaczylo,ze wykorzystalismy cykl maksymalnie;-):-) Ksiazke juz dziewczyny przeslaly
Dzieki za mile slowa. Jak uda mi sie zafasolkowac i bede miala duzo czasu, to moge cos dla was zrobic.;-) To na prawde nic wielkiego i nic trudnego, takie tam pierdulki;-)