Cześć :-)
no i znowu poniedziałek - jakby weekend nie mógł trwać dłużej ? ;-)
Airfix, małe liski - mój synek jest taki sam - wulkan energii normalnie. Ciągle wszędzie biega, skacze i krzyczy (bo mówieniem tego nie można nazwać ;-) chyba też muszę się z nim wybrać do jakiegoś psychologa, bo nie potrafię sobie z nim w kilku kwestiach poradzić. Bardzo się wstydzi i często na początku znajomości z nowymi ludźmi nie przywita się, nie odpowie jak ma na imię - chowa się za moją nogę i tyle. Ponadto jak się bawi i coś mu nie wychodzi, to on tym rzuca i więcej tego robić nie będzie! wkurza się i nie da rady mu wytłumaczyć, że mogę mu pomóc czy pokazać jak się w daną zabawę bawić - on mówi nie i tyle! ambicja go zżera! myślicie, że psycholog może pomóc w takich kwestiach?
Airfix - koniecznie wybierz się z synusiem do tego neurologa, bo lepiej mieć pewność, że wszystko jest ok. A jak tam projekt domu? My właśnie szukamy ekipy budowlanej - zasadniczo to czekamy już na wycenę. Mam nadzieję, że w sierpniu uda nam się "wbić" łopatę :-)
Elle, Roszpunka, Czarna perła -nie poddajcie się już na wstępie! Wiara czyni cuda, więc będzie "różowo"
My wierzymy, że Wam się uda, więc tym bardziej Wy powinnyście w to uwierzyć
Aljul - cieszę się, że konsultacja zdrowia synka przebiegła pomyślnie :-)
Aljul, małe liski - udanego przedstawienia z okazji dnia mamy
u nas w przedszkolu nie ma takich przedstawień :-( dzieci przygotowują jakieś prezenty, ale przedstawień nie ma - organizowany jest w czerwcu piknik dla całej rodzinki
Roszpunka - ale cudne te Twoje robótki
Maggie - musiałam przegapić Twoje urodzinki, więc przyjmij spóźnione, ale szczere życzenia: wszystkiego naj ..... spełnienia najskrytszych marzeń
Piranha - gratuluję tak szybkiego odpieluchowania
Kaja po prostu jest zdolniacha i tyle
a Tobie zdrówka życzę!