reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuska,moze ten bol to nie @-owy? Trzymam kciuki :-)

Airfix,dobrze wiedziec ze nie tylko ja mam takie przeboje :-) nie da sie przewidziec jak sie zachowa nasz organizm. czemu zaczynasz dopiero w sierpniu? My dzis poprawiamy jeszcze raz :-) m juz sie za glowe lapie hihi :-D

reklama
Roszpunka...Sierpien albo wrzesien zaczynam, bo nie moge sobie pozwolic na to zeby dziecko sie urodziło jak bedziemy mieszkac w jednym pokoju malutkim u ciotki, a tak mysle ze do maja/czerwca to juz bedzie cos przynajmniej zrobione w nowym domu na przyjecie małego dziecka :) Tylko ta budowa mnie powstrzymuje przez wczesniejszymi staraniami. I tez sie boje jak nie wiem, bo przeciez jak przyjdzie do staranek to sie nawet owu poprzesuwa pieron wie gdzie haha a tak jest elegancko, co miesiac w 18dc..lub 17dc w tym. Wezme w lipcu Femare to zobacze co sie po niej podzieje, czy ta owulacja bedzie skakac czy nie :) Bo jak poprzesuwa sie to znow jeden wielki stres bedzie :)

Roszpunka my tez jeszcze dzis dzialamy bo trzeba wykorzystac ten cykl jak sie da :-) kreseczka delikatnie ciemnieje wiec owulka mysle ze blisko... jajniki zaczynaja bolec tylko sluzu na razie brak :sorry2: moj m juz mi sie dzisiaj pytal czy wieczorem powtorka ;-)

roszpunka siedze cicho jak mysza i czekam na jutrzejsza tempke :blink: a poki co trzymam kciukaski za Ciebie i Twoje staranka ! Wierze ze bedzie po Twojej mysli ! :)

Airfix kochana a ja bym sprobowala :) ! pamietaj ze zanim sie dzidzia pojawi na swiecie minie 9 miesiecy, wierze ze wszystko sie uspokoi, i na pewno bedziecie mieli juz pieknie w domku ! no i ze wiadomo kto da Ci spokoj :*

Laseczki ​kupiliśmy pierwszy woz dla naszego synka:-)wygląda jak nowy i jest super Moja siostra ma taki i bardzo sobie chwali

OLX.pl (dawniej Tablica.pl)

Fiołek przykro mi ....ale na pewno szybko wrócisz do nas i będziesz narzekać na mdłości Ale na razie zdrowie ważniejsze

Nuuska kciuki za tempke i ty mi tu o spadku nie gadaj bo Cie słonik pod poduchą kopnie To niezłe skarby miała Olcia Też mnie te ikonki denerwują Jutro ide dalej na lumpy :D

Wildberry ja Cie pamiętam Będziemy w podobnym czaasie na porodówkę jechać :) wg mnie to śliczna dziewczynka Gratuluje

Roszpunka mnie też stresowało pilnowanie ph i ta cała reszta Ja odziwo nie miałam problemu z utrzymaniem niskiego ph Zawsze było 4,0-4,5 ale widocznie nie pomogło :p a po starankach zaraz około 6 lub 5,5 Przed godziną zero e wcześniejszych cyklach sprawdzałam jak działa na mnie sylk, rephres i replens i limonka

Kate ja to uwielbiam chodzić po lumpach :)

Katriina ale przeboje z rana Ci mężuś zafundował dobrze że udało się uwolnić :)

Elle, Roszpunka, Czarna Perła
kciuki za Wasze staranka

U nas taki upał że masakra 28 stopni a w pracy miałam 32 bo klimy nie mamy :( Wzięłam wolne do końca tygodnia :) J

Ostatnia edycja:
Zakrecona Super bryka będzie widze :-) Ja zadowolona byłam z xlandera xv, a teraz mam na oku lonex speedy v light :) Zreszta, ja mam takiego bzika na punkcie wózków, że moim marzeniem byłoby otworzenie sklepu z nimi żebym miała je wszystkie pod reką :)

Airfix widze ze masz z budowa tak jak ja , chociaz u mnie mury stoja, okna sa i drzwi, teraz trzeba sciany stawiac w srodku i wykonczeniowka ale kasy juz nie mamy :(
Nuska kciuki sciskam.
Zakrecona fajny wozeczek.Mi sie roan Marita podoba:sorry2:

Airfix,zupelnie mi to wylecialo z glowy,ze przeciez dom masz na glowie.tego nie wie nikt jak sie owu poprzesuwa ;-) trzymam za ciebie kciuki :-)

Elle,my podzialalismy,ale m sie wcale nie cieszy z tego hihi :-D jutro wieczorem znow mam zamiar go wykorzystac.wlasnie pilnuje ph,i okazuje sie ze rephresh dziala rewelacyjnie :-)
Zakretko.no niestety niskie ph jeszcze niczego nie przesądza.jestem pewna ze masa dziewczyn ma dziewczynki po seksie z orgazmem itp.pewnisci nie ma nigdy.fajna fura :-) duzo ich widuje na ulicy :-)

Nusia,trzymam mega kciukasy za jutrzejsza wysoka tempke :-)

Zerknijcie prosze na moj wykres.co jest grane? Tempka u gory,jak po owu,a przeciez test byl pozytywny dopiero wczoraj.a tego dnia z niska tempka nie wyszedl... musialabym isc do ginki podejrzec co sie dzieje,ale nie mam jak :-/

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)
wstawac spiochy ;-)

Nuuska
tempka szybuje w górze?

Rozszpunka wiem kochana ze niskie ph to nie wszystko:-) moj maly Superman dal sibie rade w tym środowisku ;-)

Lece zaraz mojego k odstawic do pracy, później po siostre i Lenke i idziemy na lumpy :-)

Milego dnia

reklama
Do góry