reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuska,moze ten bol to nie @-owy? Trzymam kciuki :-)

Airfix,dobrze wiedziec ze nie tylko ja mam takie przeboje :-) nie da sie przewidziec jak sie zachowa nasz organizm. czemu zaczynasz dopiero w sierpniu? My dzis poprawiamy jeszcze raz :-) m juz sie za glowe lapie hihi :-D

reklama
Roszpunka...Sierpien albo wrzesien zaczynam, bo nie moge sobie pozwolic na to zeby dziecko sie urodziło jak bedziemy mieszkac w jednym pokoju malutkim u ciotki, a tak mysle ze do maja/czerwca to juz bedzie cos przynajmniej zrobione w nowym domu na przyjecie małego dziecka :) Tylko ta budowa mnie powstrzymuje przez wczesniejszymi staraniami. I tez sie boje jak nie wiem, bo przeciez jak przyjdzie do staranek to sie nawet owu poprzesuwa pieron wie gdzie haha a tak jest elegancko, co miesiac w 18dc..lub 17dc w tym. Wezme w lipcu Femare to zobacze co sie po niej podzieje, czy ta owulacja bedzie skakac czy nie :) Bo jak poprzesuwa sie to znow jeden wielki stres bedzie :)

Roszpunka my tez jeszcze dzis dzialamy bo trzeba wykorzystac ten cykl jak sie da :-) kreseczka delikatnie ciemnieje wiec owulka mysle ze blisko... jajniki zaczynaja bolec tylko sluzu na razie brak :sorry2: moj m juz mi sie dzisiaj pytal czy wieczorem powtorka ;-)

roszpunka siedze cicho jak mysza i czekam na jutrzejsza tempke :blink: a poki co trzymam kciukaski za Ciebie i Twoje staranka ! Wierze ze bedzie po Twojej mysli ! :)

Airfix kochana a ja bym sprobowala :) ! pamietaj ze zanim sie dzidzia pojawi na swiecie minie 9 miesiecy, wierze ze wszystko sie uspokoi, i na pewno bedziecie mieli juz pieknie w domku ! no i ze wiadomo kto da Ci spokoj :*

Laseczki ​kupiliśmy pierwszy woz dla naszego synka:-)wygląda jak nowy i jest super Moja siostra ma taki i bardzo sobie chwali

OLX.pl (dawniej Tablica.pl)

Fiołek przykro mi ....ale na pewno szybko wrócisz do nas i będziesz narzekać na mdłości Ale na razie zdrowie ważniejsze

Nuuska kciuki za tempke i ty mi tu o spadku nie gadaj bo Cie słonik pod poduchą kopnie To niezłe skarby miała Olcia Też mnie te ikonki denerwują Jutro ide dalej na lumpy :D

Wildberry ja Cie pamiętam Będziemy w podobnym czaasie na porodówkę jechać :) wg mnie to śliczna dziewczynka Gratuluje

Roszpunka mnie też stresowało pilnowanie ph i ta cała reszta Ja odziwo nie miałam problemu z utrzymaniem niskiego ph Zawsze było 4,0-4,5 ale widocznie nie pomogło :p a po starankach zaraz około 6 lub 5,5 Przed godziną zero e wcześniejszych cyklach sprawdzałam jak działa na mnie sylk, rephres i replens i limonka

Kate ja to uwielbiam chodzić po lumpach :)

Katriina ale przeboje z rana Ci mężuś zafundował dobrze że udało się uwolnić :)

Elle, Roszpunka, Czarna Perła
kciuki za Wasze staranka

U nas taki upał że masakra 28 stopni a w pracy miałam 32 bo klimy nie mamy :( Wzięłam wolne do końca tygodnia :) J

Ostatnia edycja:
Zakrecona Super bryka będzie widze :-) Ja zadowolona byłam z xlandera xv, a teraz mam na oku lonex speedy v light :) Zreszta, ja mam takiego bzika na punkcie wózków, że moim marzeniem byłoby otworzenie sklepu z nimi żebym miała je wszystkie pod reką :)

Airfix widze ze masz z budowa tak jak ja , chociaz u mnie mury stoja, okna sa i drzwi, teraz trzeba sciany stawiac w srodku i wykonczeniowka ale kasy juz nie mamy :(
Nuska kciuki sciskam.
Zakrecona fajny wozeczek.Mi sie roan Marita podoba:sorry2:

Airfix,zupelnie mi to wylecialo z glowy,ze przeciez dom masz na glowie.tego nie wie nikt jak sie owu poprzesuwa ;-) trzymam za ciebie kciuki :-)

Elle,my podzialalismy,ale m sie wcale nie cieszy z tego hihi :-D jutro wieczorem znow mam zamiar go wykorzystac.wlasnie pilnuje ph,i okazuje sie ze rephresh dziala rewelacyjnie :-)
Zakretko.no niestety niskie ph jeszcze niczego nie przesądza.jestem pewna ze masa dziewczyn ma dziewczynki po seksie z orgazmem itp.pewnisci nie ma nigdy.fajna fura :-) duzo ich widuje na ulicy :-)

Nusia,trzymam mega kciukasy za jutrzejsza wysoka tempke :-)

Zerknijcie prosze na moj wykres.co jest grane? Tempka u gory,jak po owu,a przeciez test byl pozytywny dopiero wczoraj.a tego dnia z niska tempka nie wyszedl... musialabym isc do ginki podejrzec co sie dzieje,ale nie mam jak :-/

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)
wstawac spiochy ;-)

Nuuska
tempka szybuje w górze?

Rozszpunka wiem kochana ze niskie ph to nie wszystko:-) moj maly Superman dal sibie rade w tym środowisku ;-)

Lece zaraz mojego k odstawic do pracy, później po siostre i Lenke i idziemy na lumpy :-)

Milego dnia

reklama
Do góry