Hello! Brakuje mi bycia z Wami na bieżąco, znów nie nadrobiłam, czasu brakuje :-(
Elmo, wycałuj ode mnie swojego ślicznego Słodziaka! :-)
małe liski, 18 maja skończył 4-lata ale zrobimy chyba tak jak w tamtym roku (z uwagi na kiepskie finanse) wspólną Krzysio-Kajową imprezkę w czerwcu :-), gdy synek będzie straszy to zapewne będzie chciał więcej indywidualności i osobne urodziny ;-) ale na razie mu to nie przeszkadza, nie będzie też zazdrości z prezentami bo oboje coś tam dostaną. Niektóre dziewczyny robią irygacje po i zachodzą w ciążę, inne pisały, że działało to wybitnie antykoncepcyjnie ;-), wstrzykuje się roztwór delikatnie i na leżąco więc nie powinno się nic wymyć. Z pH 7 (+ wysokie pH spermy) faktycznie niełatwo będzie zbić, pH należy utrzymywać niskie też dlatego, że wpływa to na polaryzację komórki jajowej. Podkradnę patent z wrzucaniem złości do worka
Vivienka, widać tendencję spadających tempek na wykresie, zapewne pęcherzyk rośnie i owulka już niebawem

Super pH! Śliczną masz córeczkę, do zacałowania.
Elle, skoro w poniedziałek pierwszy raz testowałas i kreski były prawie takie same a potem zbladły to istnieje ryzyko, że pik był np. w niedzielę albo z niedzieli na poniedziałek a owulka w poniedziałek/wtorek. Doczytałam właśnie, że test był pozytywny wczoraj :-), wówczas owulka powinna być dziś, jeśli jej nie będzie to na pewno za kilka dni będzie kolejny pik. Czytam dalej i pogubiłam się

, nie masz zdjęcia testów? Napisz kochana w które dni o jakich godzinach jak wyglądały kreski testowe i jakie były objawy.
iweet, na in-gender twierdzą, że łykany przez kobietę nie ma wpływu na płeć.
Nuuuśka, dzięki kochana za cenne rady żwirkowe :-) Tempka wzrosła, pewnie nie testowałaś? To najlepszy moment by wyłapać ewentualną ciążę biochemiczną ....no chyba że nie chcesz wiedzieć ale to jednak ważne do dalszej diagnostyki. Buziaki!
czarna perła, jeśli pik był w poniedziałek (napisałaś 19.05) o 18 to owulka powinna być najprawdopodobniej we wtorek (wczoraj) koło 18, ewentualnie we wtorek wieczorem lub w nocy z wtorku na środę (zależy ile u Ciebie mija od piku do pęknięcia pęcherzyka).
ola, świetne testy można kupić na eBay
50 OVULATION/PREGNANCY/FERTILITY TEST TESTS + FP chart | eBay. Warto do suplementów dla Ciebie dorzucić też żurawinę i witaminę C, w międzyczasie możesz stosować dietę i sprawdzić poziom swoich hormonów a także Ca, Mg, K i Na by wiedzieć jaki jest punkt wyjściowy, rób wykresy temperaturowe, kup też paski pH lub miernik pH (polecany jest ten
HANNA HI 98103 Digital Water pH Meter Tester, Checker 1 | eBay). Doczytałam właśnie, że masz konta na eBay.
Roszpunka, kciuki zaciśnięte za małe iksiątko! :-) Ale piękny pik!
czarna perła, za Ciebie również mega kciuki! :-)
Elle, no i za Ciebie kochana też, ależ emocje będą :-) Z tego co piszesz to LH rośnie więc zapewne owulka się zbliża.
Fiołek, wyniki wybitnie dziewczynkowe, przykre, że są powikłania :-(, ale lekarze proponują jakieś leczenie by problem "naprawić"? Na jak długo masz czerwone światło?
Justi, gdy mierzysz pół godziny wcześniej to dodajesz 0,05