reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewczynki,
Miłego dnia wszystkim, u nas zimno ale nie pada, ale pogoda do bani jak na majówkę to zimno.
Pozdrawiam wszystkie !!!

reklama
Dzien doberek
Ale zimno, nie:confused:

zakreciu
to pazdzeiernikowka bedziesz:-) ja tez widzialam ta warke radler o,o% schlodzona fajnie smakuje. A ja niestety nie moge wyjsc z przeziebienia... Tak sie martwie fasolka....:confused:

nuska
to co owu byla.....????

Kirusia ​wszystko bedzie dobrze Pij duzo herbaty a masz moze herbate z lipa? czosnek z mlekiem i miodem i bedzie dobrze

kiraa licho wie..FF ustawil mi owulacje na 14dc, no ale nie wierze w to kurcze ze test by piku nie wykryl zwlaszcza ze u mnie piki zawsze sie minimum 1-2 dni utrzymywaly :dry:
A Ty odpoczywaj kochana i nie martw sie o fasolcie !! na pewno wszystko bedzie dobrze :*

zakrecia tez ja widzialam , baa ostatnio nawet pilam ;-)smakuje jak oranzada, ale schlodzona fajnie sie pije :happy:

małe liski ...no wlasnie..ta tempka tak leniwie, no ale jednak idzie w gore codziennie wiec sama nie wiem czy cos sie podzialo juz czy nie.

Dzis mialam taki dziwny sen..ze seksowalismy sie z Ł. we wtorek rano i potem nagle znalazlam sie u lekarza i ona mi mowi, ze sie udalo, ze zaplodnienie bylo we wtorek ale niestety ciazy nie ma, bo sie nie utrzymala:zawstydzona/y:..a potem wydaje mi sie, ze mimo to rosl mi brzuch..:baffled: I pamietam jak stalam z wypisem ( skad nie wiem ?? ) i pokazywalam Ł. ze bylo napisane ze endometrium mialo 22-24mm :eek: co bylo dalej nie pamietam bo sie przebudzilam, ale sen mega zakrecony.

Ostatnia edycja:
Czesc babeczki
Nuska zrobilam pizze i juz zjedlismy :zawstydzona/y: byla dobra robilam wg tego przepisu co mi wczoraj podeslalas :cool:
Milego dnia wszystkim... u nas tez pogoda slaba...

Witam Was dziewczynki w ten zimny, deszczowy dzień..

Czy któraś z Was przyjmowała - Aletre leczniczą ?? Wkleje opis :

Aletra Lecznicza - False Unicorn Root (Aletris Farinosa)

Używana do leczenia bolesnych miesiączek, braku menstruacji, endometriozy, nierównowagi hormonalnej, niepłodności, mdłości w ciąży, cyst jajników, zagrożenia poronieniem. Tonizuje układ rozrodczy, szczególną rolę odgrywa przy zachodzeniu w ciąże i w samej ciąży. Ma normalizujący wpływ na jajniki. Używany przy niepłodności związanej z nieprawidłowym wzrostem pęcherzyków Graafa. Zmniejsza ból owulacyjny i suchość w pochwie. Niektórzy specjaliści ostrzegają, aby nie brać zioła zanim nie zdecyduje się na ciążę!

Uwaga: Nie przekraczaj dawki - zbyt duże powodują uderzenia gorąca, podrażnienie żołądka i nerek, zaburzenia widzenia i wymioty.

przeglądnelam pare forum i dziewczyny polecają ją przy małym endometrium, przy nawracających poronieniach.

U mnie dzis do poludnia pojawił się śluz płodny na pewno, bo rozciągliwy..ale PH jego 4,3 .. Czy to tak ma być? Czy to już nie jest określane wrogim śluzem?

Airfix a w jakiej formie sie ja przyjmuje ??? tabletki czy ziolka do picia ? Tym endometrium mnie zaciekawilas :tak: nie slyszalam o Niej wcale.

maran ciesze sie, ze pizza smakowala. My z tego ciasta robimy dwie, ale wczoraj tak ciasto tak wyroslo, ze spokojnie na jeszcze jedna by wystarczylo :happy:

reklama
Airfix na in gender Babeczki które staraja sie o chlopca uzywają bo czytam co u nich czasem I widziałam, że używają ale tam jedna pisała, że może wydlużać czas do owulacji (opozniac owulacje) kupuja to na amazonie lub healthplanet.com

Do góry