reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewczynki,
Miłego dnia wszystkim, u nas zimno ale nie pada, ale pogoda do bani jak na majówkę to zimno.
Pozdrawiam wszystkie !!!

reklama
Dzien doberek
Ale zimno, nie:confused:

zakreciu
to pazdzeiernikowka bedziesz:-) ja tez widzialam ta warke radler o,o% schlodzona fajnie smakuje. A ja niestety nie moge wyjsc z przeziebienia... Tak sie martwie fasolka....:confused:

nuska
to co owu byla.....????

Kirusia ​wszystko bedzie dobrze Pij duzo herbaty a masz moze herbate z lipa? czosnek z mlekiem i miodem i bedzie dobrze

kiraa licho wie..FF ustawil mi owulacje na 14dc, no ale nie wierze w to kurcze ze test by piku nie wykryl zwlaszcza ze u mnie piki zawsze sie minimum 1-2 dni utrzymywaly :dry:
A Ty odpoczywaj kochana i nie martw sie o fasolcie !! na pewno wszystko bedzie dobrze :*

zakrecia tez ja widzialam , baa ostatnio nawet pilam ;-)smakuje jak oranzada, ale schlodzona fajnie sie pije :happy:

małe liski ...no wlasnie..ta tempka tak leniwie, no ale jednak idzie w gore codziennie wiec sama nie wiem czy cos sie podzialo juz czy nie.

Dzis mialam taki dziwny sen..ze seksowalismy sie z Ł. we wtorek rano i potem nagle znalazlam sie u lekarza i ona mi mowi, ze sie udalo, ze zaplodnienie bylo we wtorek ale niestety ciazy nie ma, bo sie nie utrzymala:zawstydzona/y:..a potem wydaje mi sie, ze mimo to rosl mi brzuch..:baffled: I pamietam jak stalam z wypisem ( skad nie wiem ?? ) i pokazywalam Ł. ze bylo napisane ze endometrium mialo 22-24mm :eek: co bylo dalej nie pamietam bo sie przebudzilam, ale sen mega zakrecony.

Ostatnia edycja:
Czesc babeczki
Nuska zrobilam pizze i juz zjedlismy :zawstydzona/y: byla dobra robilam wg tego przepisu co mi wczoraj podeslalas :cool:
Milego dnia wszystkim... u nas tez pogoda slaba...

Witam Was dziewczynki w ten zimny, deszczowy dzień..

Czy któraś z Was przyjmowała - Aletre leczniczą ?? Wkleje opis :

Aletra Lecznicza - False Unicorn Root (Aletris Farinosa)

Używana do leczenia bolesnych miesiączek, braku menstruacji, endometriozy, nierównowagi hormonalnej, niepłodności, mdłości w ciąży, cyst jajników, zagrożenia poronieniem. Tonizuje układ rozrodczy, szczególną rolę odgrywa przy zachodzeniu w ciąże i w samej ciąży. Ma normalizujący wpływ na jajniki. Używany przy niepłodności związanej z nieprawidłowym wzrostem pęcherzyków Graafa. Zmniejsza ból owulacyjny i suchość w pochwie. Niektórzy specjaliści ostrzegają, aby nie brać zioła zanim nie zdecyduje się na ciążę!

Uwaga: Nie przekraczaj dawki - zbyt duże powodują uderzenia gorąca, podrażnienie żołądka i nerek, zaburzenia widzenia i wymioty.

przeglądnelam pare forum i dziewczyny polecają ją przy małym endometrium, przy nawracających poronieniach.

U mnie dzis do poludnia pojawił się śluz płodny na pewno, bo rozciągliwy..ale PH jego 4,3 .. Czy to tak ma być? Czy to już nie jest określane wrogim śluzem?

Airfix a w jakiej formie sie ja przyjmuje ??? tabletki czy ziolka do picia ? Tym endometrium mnie zaciekawilas :tak: nie slyszalam o Niej wcale.

maran ciesze sie, ze pizza smakowala. My z tego ciasta robimy dwie, ale wczoraj tak ciasto tak wyroslo, ze spokojnie na jeszcze jedna by wystarczylo :happy:

reklama
Airfix na in gender Babeczki które staraja sie o chlopca uzywają bo czytam co u nich czasem I widziałam, że używają ale tam jedna pisała, że może wydlużać czas do owulacji (opozniac owulacje) kupuja to na amazonie lub healthplanet.com

Do góry