reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Vivienka pytasz o tsh tak? kochana nie znam się, ale też słyszałam, że najłatwiej zajść w ciąże przy tsh poniżej 2, ale spokojnie - wyniki wynikami, życie życiem. Masz możliwość przejść się za parę dni do endokrynologa?..może to jest chwilowy taki skok, bo wydaje mi się, że ostatnio tsh miałaś o wiele niższe...

Airfix no właśnie niby założenie było takie, że dietę prowadzi tylko matka, natomiast dodali potem, że wielu partnerów empatyzując :) powiedzmy z partnerką, również stosowało podobną dietę. Ale o suplementach - o tym czy łykali nie ma wzmianki. Zakładam, że nie

Elle spokojnie spróbuj za 2 dni zrobić test i z porannego moczu. Wykres plus objawy masz obiecujące :)

reklama
Hej
Matik gdzie kobietko sie podziewasz?
Nuska za owulke &&&.
Vivienka,Kate zamówiłaby mi ktoras paski owu? Tylko zebyscie mi podaly ile toto kosztuje i ile sztuk.

A ja wczoraj z robiłam ten tes z obraczka i wyszlo mi 1 chlopak (mam) i dziewczynka a potem juz sie nie ruszało.hehehe.

A dzisiaj bylam w pracy i ledwo żywa jestem.
Ma ktoas z was termometr microfife? mial niby zapamietywac 10 ostatnich pomiarów, a on ma problemy z ostatnim. Dzis rano zmierzylam i było cos ok 36.87. Rano nie mialam kiedy wpisac i teraz sprawdzam zeby sie upewnic a tam pokazuje mi 37 ze bylo :confused2: a wiem ze napewno nie.

Vivi
sprawdz jeszcze raz tsh i jak bedzie powyzej 2,5 zalatw sobie w pl recepte. To nie znaczy ze nie zajdziesz, tylko tyle ze utrudnia to zajscie w ciaze

Zrobiłam test z moim termometrem, zmierzyłam temperature i wyszlo 36.57. Wylaczylam, wlaczylam memory i pokazalo taki jak wyszedł i za chwilke zmieniło sie na 32,27 :szok::wściekła/y: o co kaman?

Kate to jak wezme 40 owulacyjnych to mi wychodzi 9.99 euro, a dostawa ile? To wez mi to moze w 50 zl sie zmieszcze. ;) Tylko ja moge ci przelew zrobic dopiero w poniedzialek bo dostałam dzis wyplate ale do reki i do banku podejsc wplacic moge dopiero w poniedzialek.

Dzięki dziewczyny. Poczekam jeszcze co powie na to piranha :happy2:

Moja mama też leczyła tarczycę, ale żadna z moich trzech sióstr nie ma z nią problemów. Jak staranka nie będą wychodzić, to na pewno zrobię badanie. Czuję się dobrze, nie mam problemów z wagą, więc mam nadzieję, że wszystko jest ok.

Vivienka, dieta i suplementy od 27 marca, czyli ponad miesiąc. Ale wapń i magnez mógłby być wyższy. Chyba zwiększę dawkę i będę brać 2 razy dziennie.

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki.

U Nas dzis pogoda do kitu, deszcz rano padal, teraz juz nie ale zimno jak diabli :no:

U mnie tempka znowu w gore..zastanawiam sie czy aby owu juz nie bylo :dry: bo to dziwne wszystko..ciekawa jestem co pokaze dzisiejszy test,

Witam Was:)

Nuuska
u nas ładna pogoda słonko świeci więc może grill u znajomych dzisiaj się uda bo w czwartek było tak zimno że musieliśmy przełożyć.
czekam na info jak Twój teścior dziisaj Jeśli chodzi o słonika to własnie wierzę żę on będzie naszym szczęśliwym słonikiem :)

Elle
spróbój za pare dni z porannego moczu zrobić test &&&&&&

Kirusia
tp mam na 22 października Podczytuje pażdziernikowki ale jeszcze sie nie udzielałam Brakuje mi czasu a zawsze wole do Was zajrzeć:*

Wczoraj jak byliśmy na zakupach to mój K wybierał sobie piwko na dzisiejszego grilla i wiecie co mi w ręce wpadło Warka Radler 0,00% alkoholu :) Wziełam sobie na grilla dzisiaj A dzisiaj w tv widziałam reklame

Miłego dzionka kobietki :-)

reklama
Cześć dziewczyny
u mnie też pogoda do kitu :). Jeszcze do tego jesteśmy chorzy od tygodnia, plany wyjazdowe wzięły w łeb

Roszpunka jeśli chodzi o minerały to moim zdaniem masz idealne dziewczynkowe wyniki :)

Nusia ciekawe z tą temperaturą..może rzeczywiście już była owu?

Ania_g ja też miałam przeboje z termometrami, nie ufam elektronicznym, zdecydowałam się na ten polecany przez Pirahnię http://archiwum.allegro.pl/oferta/termometr-geratherm-basal-bezrteciowy-nowy-i3854666181.html. Jeśli masz w domu tradycyjny rtęciowy to polecam rtęciowy. Chociaż sporo dziewczyn korzysta z microlife i są zadowolone - może wadliwy egzemplarz?

Ostatnia edycja:
Do góry