reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Vivienka pytasz o tsh tak? kochana nie znam się, ale też słyszałam, że najłatwiej zajść w ciąże przy tsh poniżej 2, ale spokojnie - wyniki wynikami, życie życiem. Masz możliwość przejść się za parę dni do endokrynologa?..może to jest chwilowy taki skok, bo wydaje mi się, że ostatnio tsh miałaś o wiele niższe...

Airfix no właśnie niby założenie było takie, że dietę prowadzi tylko matka, natomiast dodali potem, że wielu partnerów empatyzując :) powiedzmy z partnerką, również stosowało podobną dietę. Ale o suplementach - o tym czy łykali nie ma wzmianki. Zakładam, że nie

Elle spokojnie spróbuj za 2 dni zrobić test i z porannego moczu. Wykres plus objawy masz obiecujące :)

reklama
Hej
Matik gdzie kobietko sie podziewasz?
Nuska za owulke &&&.
Vivienka,Kate zamówiłaby mi ktoras paski owu? Tylko zebyscie mi podaly ile toto kosztuje i ile sztuk.

A ja wczoraj z robiłam ten tes z obraczka i wyszlo mi 1 chlopak (mam) i dziewczynka a potem juz sie nie ruszało.hehehe.

A dzisiaj bylam w pracy i ledwo żywa jestem.
Ma ktoas z was termometr microfife? mial niby zapamietywac 10 ostatnich pomiarów, a on ma problemy z ostatnim. Dzis rano zmierzylam i było cos ok 36.87. Rano nie mialam kiedy wpisac i teraz sprawdzam zeby sie upewnic a tam pokazuje mi 37 ze bylo :confused2: a wiem ze napewno nie.

Vivi
sprawdz jeszcze raz tsh i jak bedzie powyzej 2,5 zalatw sobie w pl recepte. To nie znaczy ze nie zajdziesz, tylko tyle ze utrudnia to zajscie w ciaze

Zrobiłam test z moim termometrem, zmierzyłam temperature i wyszlo 36.57. Wylaczylam, wlaczylam memory i pokazalo taki jak wyszedł i za chwilke zmieniło sie na 32,27 :szok::wściekła/y: o co kaman?

Kate to jak wezme 40 owulacyjnych to mi wychodzi 9.99 euro, a dostawa ile? To wez mi to moze w 50 zl sie zmieszcze. ;) Tylko ja moge ci przelew zrobic dopiero w poniedzialek bo dostałam dzis wyplate ale do reki i do banku podejsc wplacic moge dopiero w poniedzialek.

Dzięki dziewczyny. Poczekam jeszcze co powie na to piranha :happy2:

Moja mama też leczyła tarczycę, ale żadna z moich trzech sióstr nie ma z nią problemów. Jak staranka nie będą wychodzić, to na pewno zrobię badanie. Czuję się dobrze, nie mam problemów z wagą, więc mam nadzieję, że wszystko jest ok.

Vivienka, dieta i suplementy od 27 marca, czyli ponad miesiąc. Ale wapń i magnez mógłby być wyższy. Chyba zwiększę dawkę i będę brać 2 razy dziennie.

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki.

U Nas dzis pogoda do kitu, deszcz rano padal, teraz juz nie ale zimno jak diabli :no:

U mnie tempka znowu w gore..zastanawiam sie czy aby owu juz nie bylo :dry: bo to dziwne wszystko..ciekawa jestem co pokaze dzisiejszy test,

Witam Was:)

Nuuska
u nas ładna pogoda słonko świeci więc może grill u znajomych dzisiaj się uda bo w czwartek było tak zimno że musieliśmy przełożyć.
czekam na info jak Twój teścior dziisaj Jeśli chodzi o słonika to własnie wierzę żę on będzie naszym szczęśliwym słonikiem :)

Elle
spróbój za pare dni z porannego moczu zrobić test &&&&&&

Kirusia
tp mam na 22 października Podczytuje pażdziernikowki ale jeszcze sie nie udzielałam Brakuje mi czasu a zawsze wole do Was zajrzeć:*

Wczoraj jak byliśmy na zakupach to mój K wybierał sobie piwko na dzisiejszego grilla i wiecie co mi w ręce wpadło Warka Radler 0,00% alkoholu :) Wziełam sobie na grilla dzisiaj A dzisiaj w tv widziałam reklame

Miłego dzionka kobietki :-)

reklama
Cześć dziewczyny
u mnie też pogoda do kitu :). Jeszcze do tego jesteśmy chorzy od tygodnia, plany wyjazdowe wzięły w łeb

Roszpunka jeśli chodzi o minerały to moim zdaniem masz idealne dziewczynkowe wyniki :)

Nusia ciekawe z tą temperaturą..może rzeczywiście już była owu?

Ania_g ja też miałam przeboje z termometrami, nie ufam elektronicznym, zdecydowałam się na ten polecany przez Pirahnię http://archiwum.allegro.pl/oferta/termometr-geratherm-basal-bezrteciowy-nowy-i3854666181.html. Jeśli masz w domu tradycyjny rtęciowy to polecam rtęciowy. Chociaż sporo dziewczyn korzysta z microlife i są zadowolone - może wadliwy egzemplarz?

Ostatnia edycja:
Do góry