Dzięki
Vivienka. W tym cyklu owu była dokładnie w dniu w nowiu. Nie widzę kalendarzy na następne miesiące...?
super pomysł z tabelką motywującą
właśnie widziałam na priv. Zestresowałam sie mocno, bo mój m. nie jest na diecie nabiałowej...poprosiłam go właśnie o to żeby każdego dnia po dwa kubeczki jogurtu naturalnego wypijał, jadł trochę żółtego sera (to akurat może spełnić bo bardzo lubi..). Fajnie, że tylu dziewczynom po spełniały się marzenia
Pirahniu gdzie kupowaliście colę light bezkofeinową? Na razie znalazłam w Piotrze i Pawle...i jeszcze jedno pytanie, pewnie głupie, może to najmniej ważna rzecz ze wszystkich, które bierzemy pod uwagę, ale od czerwca, przez następne miesiące pewnie aż do zimy, kalendarz księżycowy mi nie sprzyja - owu wypada między pełnią a nowiem. U ciebie kalendarz księżycowy sprzyjał? ...mam zrezygnować z tego powodu ze starań i przełożyć na jesień/zimę
? głupie pytanie wiem
ale widzę, że tyle osób zwraca na to uwagę...już sama nie wiem. W mojej rodzinie po stronie m. jest bardzo duża przewaga mężczyzn - nawet w linii teścia nie ma żadnej dziewczyny: my mamy chłopców, brat m. ma chłopców, teść miał brata, dziadek m. miał 5ciu braci, pradziadek też miał braci i prapradziadek tak samo kilku..U nas dziewczynka to jak cud nad Wisłą
Bylibyśmy pierwszym małżeństwem które od 1890 któregoś roku, w linii teścia, mają córkę. Chciałabym zrobić w 100% wszystko co możemy żeby zwiększyć prawdopodobieństwo...pomogłabyś mi ustalić plan na starania, skoro kalendarze chińskie, księżycowe mi nie sprzyjają
? Napisałabym na priv co myślałam żeby zrobić, jak to zaplanować, jakbyś mi pomogła ten plan udoskonalić