reklama
Elle87
KochajacaMama87
Ana powiedz mi Kochana czy Tobie jak robilas 10 dni po owulce test owulacyjny kresks testowa wyszla rownie mocna jak kontrolna? I czy pojawila sie od razu? U mnie 2 dni temu wyszedl cien kreski a dzis jest dosyc widoczna, ciemniejsza niz 2 dni temu... moze to nic wcale nie oznaczac i chyba lepiej poczekac ze zrobieniem testu ciazowego w dniu spodziewanej @ czyli w pon.....
Kiraa
Fanka BB :)
Nuska
to czas grupe rozdziewiczyc :-)
lilly
a powolutki, jestem na l4, tzn z wyjatkiem tego weekendu kiedy musze pracowac, bo nikt mnie nie zastapi... O ciazy jeszcze nie mowilam....
Elle
ja zawsze testowalam testami owu. Mozna zauwazyc tendencje zciemniania sie drugiej kreski od ok 7 dpo, ale NIE MUSI TO jednoznacznie oznaczac ciazy, u mnie w obu przypadkach to oznaczalo ciaze...
to czas grupe rozdziewiczyc :-)
lilly
a powolutki, jestem na l4, tzn z wyjatkiem tego weekendu kiedy musze pracowac, bo nikt mnie nie zastapi... O ciazy jeszcze nie mowilam....
Elle
ja zawsze testowalam testami owu. Mozna zauwazyc tendencje zciemniania sie drugiej kreski od ok 7 dpo, ale NIE MUSI TO jednoznacznie oznaczac ciazy, u mnie w obu przypadkach to oznaczalo ciaze...
Elle87
KochajacaMama87
Kiraa dziekuje Ci za odp ;-) u mnie kreska faktycznie sciemniala ale jeszcze nie jest taka sama jak kontrolna... nie chce sie nakrecac ze to to... ale czuje sie inaczej niz w poprzednich cyklach bo codziennie czuje takie ciagniecie w jajnikach, pojawiaja sie bole miesiaczkowe, od wczoraj boli mnie piersi a szyjka jest twarda ale nisko fakt ze boore po raz pierwszy dupka i czy on tak moze dzialac? Jak to bylo u Ciebie w szczesliwym cyklu, czulas cos?
maran-atha
Fanka BB :)
Elle u mnie w ciazy z Maja testy owulacyjne wychodziły pozytywne około terminu @ bo wczesniej nie robiłam testów, wiec wiem, że ciąze one wykrywają, przynajmniej u mnie wykrywaly I zdaje sie u Any też
Dzieki Nusia :-) zasada ribienia testow,czyli o jakiej porze dnia najlepiej,i czy trzeba pic przed zrobieniem,czy moze nie pic,wiesz,zeby stezenie w moczu bylo wiarygodne.
Aljul,dzieki :-* tylko obawiam sie ze 3dc,w sobote laboratorium bedzie nieczynne. Dlatego zastanawialam sie czy moglabym zrobic w 3 dc np rano.
Lily,dziekuje.jesli tak mowisz,to jutro rano przejde sie do lab :-)
Elle,ja robilam test 10 lub 12 dpo i to po poludniu,a to byl test o czulosci 10.zrob sikanca,najwyzej zmarnujesz jednego tesciora ;-) cos czuje,ze juz ci sie nie przydadza
Dzieki za rozwianie watpliwosci :-* ja wlasnie siedze na naszej budowie,piers z kurczaka sie griluje,Maly spi,a ja lapie slonce :-) zyc nie umierac :-)
Aljul,dzieki :-* tylko obawiam sie ze 3dc,w sobote laboratorium bedzie nieczynne. Dlatego zastanawialam sie czy moglabym zrobic w 3 dc np rano.
Lily,dziekuje.jesli tak mowisz,to jutro rano przejde sie do lab :-)
Elle,ja robilam test 10 lub 12 dpo i to po poludniu,a to byl test o czulosci 10.zrob sikanca,najwyzej zmarnujesz jednego tesciora ;-) cos czuje,ze juz ci sie nie przydadza
Dzieki za rozwianie watpliwosci :-* ja wlasnie siedze na naszej budowie,piers z kurczaka sie griluje,Maly spi,a ja lapie slonce :-) zyc nie umierac :-)
reklama
elle u mnie po braniu dupka cycuchy bolaly bardziej niz normalnie, to chyba glowny skutek uboczny brania go ale tak to czulam sie calkiem normalnie, czasem cos zaklulo, zabolalo, ale niestety jak do tej pory dzieciatka z tego nie bylo.
Jak krecha ciemna to moze to dobry znak??? DD kiedy bedziesz testowac kochana ?
roszpunka mnie piranha zawsze uczyla, ze zeby test byl wiarygodny nie nalezy pic przed jego zrobieniem conajmniej 1h, ale najlepiej 1.5-2h. Najwyzsze stezenie hormonu jest rano i poznym wieczorem dlatego zaczynalam testowanie od okolo 12.00 ( wazne zeby bylo po trzecim sikaniu ) konczylam wieczorkiem o 18.00, bardzo rzadko testowalam pozniej, najczesciej wtedy krecha byla zupelnie inna od wczesniejszej, ciemniejsza, kiedys nawet Nas zmylilo to z pikiem, ktorego oczywiscie wtedy wcale nie bylo. Choc wiem ze niektore dziewczyny testuja od rana, do poznych godzin nocnych, byc moze zalezy to od organizmu, u mnie testy pozno-wieczorne najczesciej dawaly zafalszowany wynik.
Wiele testow przeswietlilam, i w tej chwili najlepiej u mnie sprawdzaja sie testy o czulosci 30, z zielona koncowka, bron boze 25 z rozowa lub biala z niebieska strzalka - najwieksza kicha jaka widzialam. W zadnym tez wypadku testy Rossmanowe, hehe dwa cykle temu Nas totalnie zmylily, bo napisane bylo ze sa o czulosci 40, przez 5 dni non stop pokazywaly pik ktorego nie bylo, jak sie potem okazalo falszuja wynik,i wcale nie maja takiej czulosci jaka byla napisana
Jak krecha ciemna to moze to dobry znak??? DD kiedy bedziesz testowac kochana ?
roszpunka mnie piranha zawsze uczyla, ze zeby test byl wiarygodny nie nalezy pic przed jego zrobieniem conajmniej 1h, ale najlepiej 1.5-2h. Najwyzsze stezenie hormonu jest rano i poznym wieczorem dlatego zaczynalam testowanie od okolo 12.00 ( wazne zeby bylo po trzecim sikaniu ) konczylam wieczorkiem o 18.00, bardzo rzadko testowalam pozniej, najczesciej wtedy krecha byla zupelnie inna od wczesniejszej, ciemniejsza, kiedys nawet Nas zmylilo to z pikiem, ktorego oczywiscie wtedy wcale nie bylo. Choc wiem ze niektore dziewczyny testuja od rana, do poznych godzin nocnych, byc moze zalezy to od organizmu, u mnie testy pozno-wieczorne najczesciej dawaly zafalszowany wynik.
Wiele testow przeswietlilam, i w tej chwili najlepiej u mnie sprawdzaja sie testy o czulosci 30, z zielona koncowka, bron boze 25 z rozowa lub biala z niebieska strzalka - najwieksza kicha jaka widzialam. W zadnym tez wypadku testy Rossmanowe, hehe dwa cykle temu Nas totalnie zmylily, bo napisane bylo ze sa o czulosci 40, przez 5 dni non stop pokazywaly pik ktorego nie bylo, jak sie potem okazalo falszuja wynik,i wcale nie maja takiej czulosci jaka byla napisana
Podziel się: