reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Airfix hahaha bez majtek gosci przyjmowac ? nie nie to ja az tak otwarta nie jestem :-D Ale powiem Ci, ze u Nas tez na poczatku tak bylo. On wstydnis - ja cnotka ( a przynajmniej taka udawalam ). Gdzież by tam cyca kawalek pokazac, albo on zeby w majtkach wyskoczyc - no way !! Potem byl etap poznawania sie - zostawialam drzwi od lazienki otwarte jak szlam sie kapac, i on wchodzil taki speszony haha pamietam jak wszedl pierwszy raz,a mamy kabine no wiec sru i wszystko widzial jak mnie bozia stworzyla a matka natura obdarzyla - stal tak przez dobre pare minut,w koncu mowie mu - No co Ty sie tak na mnie patrzysz, babe pierwszy raz widzisz bez majtek czy co ??? a on mi na to, ze nie ale ze fajnie mnie tak zobaczyc w dzien bo w nocy to on nawet jakby chcial to po ciemku nic nie widzi :-D
No i potem zaczelam oswajac Ł. z tym ze on tez moze lazienke otworzyc - ale to trwalo dluzej, on nie nie, ten to twarda sztuka byla. Idzie sie myc, to pierwsze co to lazienke zamykal, szedl sikac - lazienke zamykal. Kiedys sie wnerwilam i klucz schowalam, to kazal mi obiecac ze nie bede go podgladac haha ale i tak weszlam do lazienki - nawrzeszczal na mnie ze on goly jest i ze potrzebuje troche prywatnosci !! Teraz to ja sie zastanawiam czy to ta prywatnosc, to wstyd czy towarzystwo Reni bylo :-D
No a potem z czasem bylo coraz lepiej - teraz to jak glupek czasem ja siedze przy komputerze,a kanape mamy na przeciw drzwi i widze jak Ł. do komandora podchodzi wyciagnac ciuchy, i bez krempacji, do golego sie rozbiera, macha wszystkim co popadnie, dzis sie mnie pyta jak to jest z kobietami, czy one wola krotsze i grubsze czy dlugie i wezsze - wiec go odeslalam do wujka google bo ja sie na pewne rozmowy z Nim chyba nie nadaje :p

Ostatnia edycja:
reklama
Nuuusia moj przed slubem to troche bardziej otwarty byl, moze dlatego ze ja bylam "nowa" dziewczyna jego i sobie myslal-a sprobuje tego czego nie probowalem-- do dzis udaja ze niczego nie bylo hahah ale i tak sie zakrywał, a po slubie to taki cnotek ze jeju....mi tam nie robi roznicy czy wchodzi do lazienki czy nie, specjalnie go pesze i jeszcze mu gadam- ze chyba baby nie widzial i ze dziwilabym sie wczesniej ale po 6 latach?? A On dalej udaje twarda sztuke...chroni swoja prywatnosc, pod zadnym pozorem nie mozna mu zagladac ani starac sie zobaczyc. Jak go ostatnio nastraszylam ze za to ze mnie ciagnie za moja ukochane włosy ( w zartach ) to ja mu pokaze w nocy jak usnie....tak chlop cala noc nie spał :-D

Nuuusia dobrze ze moj takich pytan nie zadaje...bo bym chyba padla ze smiechu...
Dzis bylam z nim wywalic ciuchy do kontenerow na odziez i idzie tak i mowi- mały palec mi sie zawinął i zle mi isc..a ja sie pytam- ktory?? a ten gada- noo niee obrazaj mnie...no w bucie

Ostatnia edycja:
Fajny temat Zakrecona , Nuuusia przed spaniem, szoda ze male_liski poszla spać, bo Ona zaczęła :-D Taaa moj i kąpanie razem... gadam od 6 lat i nic, postoi nad wanna, chcenie go bierze i tyle go jest, idzie ogladac tv. Gdzie by sie zgodził, przecież bym zobaczyła jego skarb ... A jak miał ospe i trzeba bylo smarować "tam". O bożee, co On sie nawyczyniał, nagimnastykował nad majtkami żebym czasem nie zobaczyła za dużo.. ja to mam ubaw jak nie wiem z niego... Czasem mu dogryzam ze chyba był molestowany seksualnie. Wiem od szwagierki ze on dlugo dziewczyny nie miał ( a przede mna mial chyba dwie , ale takie cnotliwe ;) )

zakrecia Wy sie razem kapiecie ????? eeeee to by u Nas nie przeszlo :-D Ł. mi zawsze mowi, ze nie ma szans bo bysmy sie nie zmiescili razem w kabinie.

maran no wlasnie, ej moze by tak zejsc na prywate ? bo my tu chyba z bardzo sie rozwinelysmy :rofl2:

Nuuusiu, Airfix siedzę przed komputerem, czytam Was i ....się śmieję :-D:-D:-D a mój M cały czas dopytuje z czego mi tak do śmiechu:tak:
Mój M też nie ma problemu z nagością

Nuuusiu jak znajdziesz jakieś fajne kwiatki na balkon to koniecznie podziel się nazwą:tak:

Nuuska dokładnie razem w wannie:-) śmiałam sie ze pewnie niedługo juz die nie bbędziemy miescic razem;-) czasami zdarza sie ze ja myje twarz(a zawsze myje w przegotowanej wodzie;-)) a K sie kapie :-) na początku yo ja raczej mialam więcej oporów niz moj K ;-) kiedyś na Walentynki przygotowalam romantyczna kapiel z swiecami,platkami rozy i szampanem

Zmykam spac :-*

aljul a pewnie ze sie podziele jak tylko znajde cos fajnego :-)

zakrecia my tez juz doszlismy do etapu ze mozemy razem cos robic w lazience - ostatnio Ł. mnie wpuscil kiedy sikal :wściekła/y:i moglam umyc zeby :-)
Ale i tak wymiata Olka - ona nie wpuszcza nikogo ani mnie ani Ł. :-D :rofl2:

tez lece spac :*

reklama
Nusia pewnie ze bede trzymac kciukasy,teraz za piekna owulke a za dwa tygodnie za piekne dwie kreski na tescie ciazowym
Jak tam tescior z 16 ?? Kreseczki juz widac?

Kira dziekuje za fluidki,a powiedz kochana te zastrzyki co bierzesz sa na rozrzeczenie krwi tak??? A prowbowalas z Acard tabletkami? Ja sie zastanawiam czy przypadkiem nie wziazc po owu po jednej tabletce dziennie Acard… pierwsza ciaza zakonczyla sie niestety poronieniem w 17 tyg i starsznie boje sie powtorki z rozrywki… nie wie czy to dobrze „leczyc“ sie na wlasna reke… ale obawa przed tym ze moze sie to powtorzyc jest wieksza..

Maran super pomysl z ta tabelka jestem za bo przyznam ze czasm ogarniaja takie chwile gdzie sie nic nie chce i ma sie ochote wszytsko w kat walnac…. Tak jak ja dzis… m. zaczyna mi marudzic ze ciagle glodny chodzi ze on nie ma co jesc… a lodowka cala pelna..bo on ma ochote na truskawki,pizze,piwko, mussli na sniadanie
A mnie az uszami para wychodzi ze zlosci…. Jakos ja wytrzymuje! A mowia ze faceci sa twardzi…

Kate ale laseczka z ciebie!! A chlopcy super sie w partnerskim ubranku prezentuja

Niusia,Airfix siedze i leje doslownie!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D agentki z was niezle. Moj M. i ja jakos od poczatku sie razem prysznicujemy bez problemow. Kazde kazdemu plecki myje :-) a reszte to mozna na zamknietym opisac :-)

Piranho jestes :-) oj jak tak piszecie o mamoholizmie to mnie ciarki przechodza... haha to juz wiem co bedzie mnie za rok czekac jak by sie jeszcze udalo z drugim baby to ja juz wogole osiwieje..:-)
Wytrwalosci kochana zycze napewno niedlugo bedzie lepiej! Wkoncu kobiety to twarde sztuki :-);-)

Jezeli maialabys chwilke moglabys prosze zerknac na moje ostatnie wykresy ten pierwszy to jest jeszcze poczatek suplementow i dietki a ten drugi to juz okolo 6-7 tyg sup. i dietki, mozna juz cos z nich odczytac?

Myslisz ze mam sie czym martwic jezeli chodzi o moj wynik TSH ze mi tak skacze??Moglo miec to wplyw na wyniki ze bieglam do lekarza dobre 20 min... i to napewno nie byl trucht.. no i naczczo tez nie bylam..

powiedz prosze co sadzisz o tabletkach ACC na plodny sluz?? Podobno niagara jest po nich

Do góry