reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Iweet Coca Cola light zakwasza:) Słodziki zawarte w Coli rowniez..dlatego ja do diety wlaczylam tez slodzik:)
Iweet a ten formularz co podalas to sie wypelnia i jak sie otrzymuje wynik?? Bo mi sie to zawiesilo:)

Dziewczyny czy Wam sie tez tak chce jesc po tej Coli Light?? Ja sie opanowac nie moge...

reklama
Airfix mi się bardziej pić chce po coli light :) ...ale jeść też, ale chyba z tego faktu że jestem głodna, schudłam od marca 2 kilo...i zazdroszczę dziewczynom na diecie chłopczykowej:) marzy mi się wszystko co zakazane, nawet sól...gdybyście widziałay moją minę jak jem kanapkę z chleba bez soli - na siłę :)

Czy to ty pytałaś się o to? Wydaje mi się, że jeśli zdecydujemy się na częste serduszkowanie, np codzienne i chciałybyśmy zachować jakiś odstęp od owu, to ze względu na ph, lepiej zabezpieczać się a złoty strzał zostawić jako ostatni...w innym przypadku, codziennie musiałybyśmy pilnować ph, stosować te środki zakwaszające ( a z tym też chyba nie należy przeginać)

male_liski dokladnie chce mi sie pic strasznie i jeść :) Sól tez za mną chodzi...dziwne to jak ktoś to przeczyta- ale mam ochote na sól :) Jak synek je Cheetosy to sie poczęstuje jak mnie bardzo już ciągnie..pocieszam sie ze Cheetosy sa z kaszki kukurydzianej- a to kukurydze wolno na dziewczynke :)
U mnie chyba te codzienne seksy odpadaja, wlasnie ze wzgledu na to ze moze lepiej by bylo sie zabezpieczac....bo juz synka mam z dlugiego odstepu od owu...5 dni przed owu trafilismy z nim :) Ja nie cierpie prezerwatyw , mnie potem wszystko piecze, swędzi i czuje jakbym miala infekcje zaraz, a PH robi się wysokie . A innego pomysłu nie mam na zabezpieczanie :)

Airfix kochana możesz zaspokajać męża na różne sposoby nie zachodząc w ciąże :DDD już sprośne myśli po głowie mi chodzą, a mąż daleko, więc kończę dobrej nocy dziewczyny :)

WITAM
aljul moi chłopcy czasem jak coś wymyślą to ręce opadają,
i oni zawsze razem, jeden za drugim, ja to zawsze mówie co 2 głowy to nie jedna,
2 razy więcej pomysłów
Pirhaniu dziękuje, czekam na wymazy, dzisiaj miałam morfologie, 17 maja mam wizytę
a wcześniej mam zadzwonic do lekarza jak będe mieć wyniki
Roszpunka jak pójdziesz na L4 to nie moga Cię zwolnić a później przejmuje Cię Zus
jeżeli umowa Ci się skończyła
zakręcona kiedy masz USG?

Ostatnia edycja:
kate Cudni chłopcy :) I mama sliczna :) Chcialam zeby moj mial takie wloski, ale jest mu kurcze tak brzydko jak ma grzyweczke dluzsza ze odpada .... Alanki cos maja w sobie z mega łobuzów....moj ostatnio pomazal granatowym i czerwonym mazakiem kanape jasną....i to juz drugi raz :/ Ostatnio stwierdzil ze narysowal krokodyla na calej kanapie...

male_liski moj chlop pod tym wzgledem to dziwny jest hahah On tylko wiesz, po bozemu wszystko.... :-D Ja mam czasem wrazenie ze On sie mnie wstydzi to dopiero jest ewenement haha

Ostatnia edycja:
Kate ale laska z Ciebie I jakich przystojniakow masz :)
Dziewczynki na wizyte chce sie umowic do innego gina na 9 maja Moze cos wiecej sie dowiem :-) bo niedlugo zwarjuje choc i tak jakos od niedzieli sie uspokoilam a do swojego jestem umowiona na 22 maja a na genetyczne i polowkowe na 29 maja w szczecinie

kate ales Ty piekna kobietka !!!!! :-) jesli masz wiecej zdjec, to wrzucaj na grupe w koncu wiecej prywaty :blink:

małe liski haha o czym Wy piszecie ???? jakies tematy 18+ zaczynamy ?? :-D od razu przypomniala mi sie Renia i moj Ł. :-D:-D bylas juz wtedy ???

Airfix Ciebie sie Twoj wstydzi, a ja to czasem oczy musze zaslaniac, ten chlop jest tak bezwstydny ze czasem z golym ....po domu biega :szok: oczywiscie jak dziecię w szkole :-D

zakrecia ale po co sie umawiac jak ja Ci mowie, ze to bedzie corcia :rofl2: zobaczysz !!

maran kochana a my mamy gdzies wglad w tamta tabelke ? ona chyba bedzie ze 200stron wstecz :blink:

piranha Slonce, w wolnej chwili wrzuc ja na grupe, juz utworzylam osobny temat :tak:

Nuuuska hahah jezuu ale czad - ja to do mojego mówie - Czy zdarzy sie kiedys taki dzien albo noc że pokarzesz coś wiecej, bo i tak widzialam hahah On gada mi czasem - I tak wiem ze mnie w lazienke podgladasz :) On chyba glupi jest, mysli ze ja przez dziurke patrze...a ja to sie nie czaje, jak wychodzi z wanny to ja akurat musze wejsc do lazienki i wtedy sie zaczyna...matko reczniki to lataja po scianach.. Od dawna mu mowilam ze ja chce zeby moj maz łaził nago, a On nic hahah takze wiedzial kogo sobie za zone bierze.... Ja to chyba bezwstydnica jestem w stosunku do niego...:-D ale i tak nie przebijam mojej kolezanki z pracy z Kołobrzegu..tamta mnie jako gościa przyjmowala bez majtek w domu .. hahah to dopiero hardcor... ja nie wiem ale z tym tematem to chyba na zamknieta grupe trza by sie przenieść

reklama
Airfix wysyła się formularz a po jakimś czasie dostajemy odpowiedź na maila. Trzeba mieć skonfigurowaną pocztę żeby wysłać ten formularz. odpowiedź zazwyczaj jest następnego dnia, ale jak jest weekend to dopiero w poniedziałek. Wydaje mi się że to normalnie ktoś wylicza i odpisuję, nie żadne komputer.

Dziewczyny a jaki miernik ph kupić zamiast tych pasków. Czy taki ogrodowy może być czy nie bardzo? :/

Do góry