reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

piranha kochana ale ja napisalam juz ze krecha jasniejsza od tych wieczornych wiec pewnie bedzie Nam dane jeszcze troszke poczekac :blink: byc moze mniejsze zageszczenie moczu bo pilam niedawno, ale jednak przy pikach wiem ze i zageszczenie nie mialo znaczenia tescior zawsze byl piekny pikowy wiec czekamy dalej ! :tak: jutro zrobie tescior okolo 16.00 rowniez, moze ciut wczesniej i zobaczymy, licze na pik w okresie weekendowym co by serduchowanie bylo mozliwe i rano i wieczorem :-D
A koty zawsze bede polecac w dwupaku !!! :-) a najlepiej 2+ :-D Ty widzialas jaki ja mam drapak pokazywalam Ci ?

Ponizej wklejam link Naszego : WIELKI DRAPAK DLA KOTA KOTÓW 260 CM 3 DOMKI BEŻ KM (4164395809) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
reklama
Piranhiu u mnie z tym mamoholizmem jest bardzo podobnie - mój mąż przez to że ja z nim cały czas przebywam nie może przy nim nic robić:-( - ani go umyć, ani przebrać...no nic, zupełnie nic - bo on mu na to nie pozwala - ma być mama i koniec. Ja właśnie przed chwilką skończyłam dopierać prześcieradło które młodszy syn pomazał mazakami bo straszy wrócił ze szkoły i wyciągnął piórnik z nimi na wierzch a młodszy tylko na to czekał i do dzieła...jestem zła jak nie wiem co i nie wiem czy bardziej na to prześcieradło czy na reakcję starszego syna który stał spokojnie nad nim, przyglądał się temu i krzyczał z drugiego pokoju "mamo chodź bo nie mogę Ci powiedzieć co się stało":tak:....masakra jakaś, a ja w tym czasie podgrzewałam obiad żeby się najadł ja wrócił ze szkoły - czasami nie wyrabiam i po całym dniu nogi wchodzą mi w.....

Kira,mam perspektywe bezrobocia.na przyszly rok szkolny dyra wynalazla dla mnie 4 godziny :-/ jakby sie teraz udalo,to poszlabym na l4,bo ta umowe mam do konca sierpnia i nie martwila sie o to ze nie ma dla mnie godzin.

Roszpunko tylko wtedy to muszą przedłużyć z Tobą umowę do dnia porodu:tak: z tego co się orientuję ....chyba że się coś zmieniło w tej kwestii

Roszpunka u mnie z Maja sex był codziennie w dzien owulacj równiez I jeden dzien po wiec 11 dni pod rzad co na bank osłabiło plemniki I mam córke I żaden shettles mi nie wmówi, ze odstep ma znaczenie... :) kedy dieta jest maxymalnie dziewczynkowa to zaden odstep czy jego brak nie ma znaczenia ;)

Nuuuśka, nasze posty dzieli minuta więc gdy zaczęłam pisać swój to jeszcze niestety nie przeczytałam Twojego :-D No ale sama wiesz, że krecha potrafi ściemnieć dosłownie nagle, zrób kolejny test wieczorkiem ...być może owulka będzie w standardowym 17 dc (a pik w 16 dc). WOW, ogromny ten drapak :-), ja myślałam o drapaku Rufi ale na chwilę obecną mnie nie stać. Dotarło do mnie wczoraj akwa zamówione 2 miesiące temu, piękne, napatrzeć się nie mogę :-)

maran-atha, to pocieszające, dzięki kochana :-)

aljul, widzę, że też masz wesoło :-), niech moc będzie z Tobą :-D

piranha no pewno, ze wiem, u mnie w koncu Archiwum X :-D ale myslisz, ze testy wieczorne moge traktowac wiarygodnie? tzn nie beda falszowac ? Bo rzeczywiscie krecha najciemniejsza byla dotychczas na testach wieczorem, to czyli wieczorkiem powtorzyc ? mam jeszcze 15testow w domu, ciagle tych Naszych z e-baya :-)
Zrob zdjecie akwa !!! chce zobaczyc :D w ogole Ty masz pojecie jaka ja szczesliwa jestem ze enpr, wrocil :p !!! pisalam z babeczka odnosnie tych serduch, powiedziala ze poprzedni wlasciciel serwisu usunal je z mozliwosci, i teraz musza troche popracowac nad tym by znowu byly widoczne, co do miniaturek na forach powiedziala mi ze nie wie czy uda im sie cos zdzialac, ale beda probowac. No wiec, tak mysle, moze usune z sygnaturki wykres z FF? bo teraz wychodzi ze mam trzy :wściekła/y: a na ovfr tez widac serducha wiec bedziesz mogla porownac w razie czegos :) na enpr pisze w komentarzach seksy :)

Ostatnia edycja:
maran-atha dzięki, właśnie szukałam w postach cennych informacji, no ale wiadomo schodzi się. Nawet stworzyłam sobie plik do którego wpisywałam wszystko co znalazłam, ale tu mam wszystko napisane. Dzieki

reklama
Dziewczyny tak sobie mysle, że moze dodały bysmy sobie na grupe taka tabelke lub w jakiejkolwiek innej formie to zrobimy to nie ma znaczenia, taki spis komu sie juz udalo :) Mysle, że to by bylo takie fajnie motywujące... ale nie wiem sama co o tym myslicie?

Do góry