reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuska kochana jesteś :* ja za Ciebie też trzymam mocno kciuki :tak:
Zakręcona też łykam to wapno co Ty i w cyklu staraniowym łykałam 4x dziennie jedną tabletkę a na końcu już mnie mdliło :-( teraz do zrobienia testu zmniejszyłam dawkę do 1x dziennie

reklama
He...wiedziałam ...nosz cholera wiedziałam że jak dzisiaj tutaj wejdę to będzie jakaś niespodzianka
Ana kobito ściskam Cię z całych sił .... wiedziałam że będą dwie krechy !!! WIEDZIAŁAM !!!
Boże kochana jak się cieszę !!!
Spokojnych ośmiu miesięcy !!!

Buziaki babole ... kuknę jutro !!!

Dziekuje za podpowiedzi. Szczerze powiem ze gubie sie juz w tych dawkach itd. :( Gdyby ktoras miala gdzies linki do wszystkich suplementow ktore sie nadaja to bede wdzieczna.Przegladam na allegro i poprostu masakra.
Kirusia i jak sie czujesz?
Dorcia a co u ciebie?
Pirania cos nam zagineła :(

Dzien dobry Laseczki :-*

Jak to dobrze miec wolne :-)

DDziewczyny a jak to jest ze smakami w ciazy?:-) bo na necie roznie pisza a ja chciałabym wiedziec od Was jak to jest :-)

Nuuska ​spokojnego dnia w pracy :-*

cześć dziewczyny :)

czytam was na bieżąco przez weekend,ale z komórki, a na niej nie cierpie pisać :( więc postaram się nadrobić dziś

Nusiu oczywiście nei musisz odbierać telefonów i tak jak dziewczyny napisały musisz szanować swój cenny czas prywatny , który masz dla swojej rodzinki :*

Aniu87 jeszcze raz serdecznie gratulacje :) niech teraz beta pięknie rośnie ,a z nią wasza córeczka :) && spokojnych miesięcy ciąży ci życzę :*

zakręcona mnie zdecydowanie przez pierwsze 4 miesiace odrzuciło całkowicie od mięs no i nie mogłam robić zakupów w warzywniaku :) bo mieszanka zapachów była nei do wytrzymania ....

Aniu_g zaraz odszukam i ci napiszę

hej hej :)

U Nas chyba dzis bedzie padac, chmurzy sie.

zakrecia dzis mam na popoludnie :blink:

justi tak bede musiala zaczac robic, bo nie da sie wylaczyc na temat pracy kiedy ciagle nawer w domu ma sie z Nia stycznosc :zawstydzona/y:

airfix ja Cie piernicze...normalnie szok. Nie myslalam nigdy ze tarczyca moze az tak mieszac, oczywiscie nalezy ja wyregulowac bo moze powodowac trudnosci z zajsciem, ale zeby falszowala testy ciazowe ? :szok: kosmos.

Aniu_g oto suplementy i sprzedawcy , u których kupowałam Ja
opakowanie 100 szt. żurawiny starczylo mi na prawie 3 tygodnie
ŻURAWINA - Koncentrat - 4200 mg/100 kaps (3989494162) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
tez opakowanie starczylo na jakieś 3 tyg
Calcium Citrate 100tabl WZMACNIA KOŚCI (4156037923) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

B-50 KOMPLEKS WITAMIN Z GRUPY B - 100 KAPSUŁEK (3970826124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. wit. b

korzen lukrecji starcza opakowanie na uwaga całe 10 dni ( 3 x 1 tabl dziennie) Lukrecja, kapsułki, 30 szt - Portal Dbam o Zdrowie

witamina c WITAMINA C 500mg 100 tabletek PP (3989247297) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

kwas foliowy

jak o czymś zapomniałam to mnie poprawcie :)

reklama
Witam sie i ja w poniedzialkowy poranek:-):-)

Piranho gdzie nam zaginelas???

Maranh jak tam dzis Maja lepiej juz sie czuje? Dziekuje ci kochana za przeslanie miesiecy na jonasa.

Nusia jezeli chodzi o odpbieranie telefonow z pracy po za godzinami…. Hmmm moge smama powiedzien taka dostepnosc 24h niestety nie jest dodatkwo platna i starsznie niszczy zwiazek. Straszne byly zgrzyty i naprawde rozumiem bo sama bym nie chciala zeby tak robil moj m.

Gdusia dziekuje ci bardzo za kciukasy!! Trzymaj,trzymaj a ja bede wlipcu zaciskala
Airfix nawiazujac do pozytywnych tetsow przy nadczynosci… moze nie mam jej dlugo ale cos tam jest w hormonkach i wyglada na nadczynosc ale test robilam tez w piatek i wyszedl negatywyn takze u mnie sie nie sprawdzilo

Matik jak tam twoje wyniki kiedy doatniesz?
Zakrecona a ty urlopik teraz masz?Co do zachcianek i poczatkowego etapu ciazy… hmm ja na sniadanie a raczej do obiadu zajadalam sie tylko chlebem z maslem bo na wszytsko inne mnie mdlilo ale po obiedzie przechodzilo i moglam jesc tez inne rzeczy.Ach i przez pierwsze 4 miesiace nie moglam patrzec na slodycze i uwielbialam smalec z ogorkami kiszonymi.

Do góry