Nuuuska ja tez w szoku jestem... dogrzebalam sie dalej do artykulow i znalazlam ze w nadczynnosci moga wychodzic pozytywne testy jak i ogolnie w chorobach tarczycy. Podrąże to dalej Pewnie są ta marginalne przypadki ( chce tak twierdzić dalej ) , ale wole sprawdzic
reklama
Nuska dzieki.
Szukam na alle wapnia i narrazie znalazlam z max dawka 300 mg a mamy zjesc 1200 mg czyli 4 tablety dziennie ?
Jakie to wszystko drogie looo matulu.
czy magnez moze byc taki ? Magne-B6 Max 50 tabl. CYTRYNIAN TRÓJ-MAGNEZ-OWY (4114428596) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i wtedy 3 tabsy dziennie?
Szukam na alle wapnia i narrazie znalazlam z max dawka 300 mg a mamy zjesc 1200 mg czyli 4 tablety dziennie ?
Jakie to wszystko drogie looo matulu.
czy magnez moze byc taki ? Magne-B6 Max 50 tabl. CYTRYNIAN TRÓJ-MAGNEZ-OWY (4114428596) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i wtedy 3 tabsy dziennie?
Ostatnia edycja:
Ania_g21 ja szukalam czegos co bedzie dostepne w aptece , czyli pod reka... i łykam na razie OsteoDiag 4 tabl ( wychodzi 1000mg dziennie ) i Magnefar B6 4 tabl ( 240mg ) - bede dokladac najwyzej co trzy dni jedna tabletke magnezu jeszcze i woda Muszynianka , bo gdzies przeczytalam ze wapn i magnez najlepiej sie przyswajaja z wody mineralnej Chyba te z allegro tez wychodzi ze trzeba lykac po 3-4 tabl dziennie
MagneB6 max tez stosowalam wczesniej Pamietaj zeby stosunek lykanego wapnia do magnezu wynosil 2:1 Czyli na 1000mg wapnia , chyba powinno byc 500mg magnezu. To magneB6 max trzeba by 5 tabl lykac?? Piranhu ratuj wiedza
MagneB6 max tez stosowalam wczesniej Pamietaj zeby stosunek lykanego wapnia do magnezu wynosil 2:1 Czyli na 1000mg wapnia , chyba powinno byc 500mg magnezu. To magneB6 max trzeba by 5 tabl lykac?? Piranhu ratuj wiedza
Ostatnia edycja:
zakrecona
Fanka BB :)
Nuuska powiem Ci ze ja tezz tak kiedyś mialam Zdarzyłam tylko wyjść z pracy i miliony tel w soboty rano tez Pare razy nieodebralam i spokoj :-) teraz zdarza sie sporadycznie A jak mialam tel służbowy to pracowalam 24 h na dobe i powiedziałam ze ja nie chce tego tel bo ja mam swoje zycie po pracy i maja to uszanować W wakacje bylo podobnie Wychodzilismy po gorach i tlumaczylam jak zrobic raport itp Nie musze chyba mowic jak moj K reagował ;-) wiwc kochana masz prawo do zycia po pracy :-)
Milej nocy :-*
Milej nocy :-*
ania ten będzie dobry 2x2 tab dziennie Ty + 2x2 tabl mąż (popołudniu i wieczorem):
Calcium Citrate 100 tabletek NOW FOODS (4181237123) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Calcium Citrate 100 tabletek NOW FOODS (4181237123) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: