reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuska ja tez w szoku jestem... dogrzebalam sie dalej do artykulow i znalazlam ze w nadczynnosci moga wychodzic pozytywne testy jak i ogolnie w chorobach tarczycy. Podrąże to dalej :) Pewnie są ta marginalne przypadki ( chce tak twierdzić dalej ) , ale wole sprawdzic

reklama
Ania_g21 ja szukalam czegos co bedzie dostepne w aptece , czyli pod reka... i łykam na razie OsteoDiag 4 tabl ( wychodzi 1000mg dziennie ) i Magnefar B6 4 tabl ( 240mg ) - bede dokladac najwyzej co trzy dni jedna tabletke magnezu jeszcze i woda Muszynianka , bo gdzies przeczytalam ze wapn i magnez najlepiej sie przyswajaja z wody mineralnej ;) Chyba te z allegro tez wychodzi ze trzeba lykac po 3-4 tabl dziennie
MagneB6 max tez stosowalam wczesniej :) Pamietaj zeby stosunek lykanego wapnia do magnezu wynosil 2:1 Czyli na 1000mg wapnia , chyba powinno byc 500mg magnezu. To magneB6 max trzeba by 5 tabl lykac?? Piranhu ratuj wiedza :)

Ostatnia edycja:
Nuuska powiem Ci ze ja tezz tak kiedyś mialam Zdarzyłam tylko wyjść z pracy i miliony tel w soboty rano tez Pare razy nieodebralam i spokoj :-) teraz zdarza sie sporadycznie A jak mialam tel służbowy to pracowalam 24 h na dobe i powiedziałam ze ja nie chce tego tel bo ja mam swoje zycie po pracy i maja to uszanować W wakacje bylo podobnie Wychodzilismy po gorach i tlumaczylam jak zrobic raport itp Nie musze chyba mowic jak moj K reagował ;-) wiwc kochana masz prawo do zycia po pracy :-)

Milej nocy :-*

aljul a tego wapnia ktory podalas tez trzeba 4 tabl,prawda? Wtedy łacznie bedzie 1200mg Wapnia-czyli dziewczynkowo
Ja 4tabl + maz 4 tabl dziennie= 8 tabl czyli to jest na 12 dni opakowanie...dobrze licze?

reklama
Do góry