reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry dziewczyny:-)

Vivienka wizyta na 16.30 Idziemy do Włodarskiego w Szczecinie On robil mojej siostrze tylko.jej udalo sie zalapac u nas w Koszalinie bo jego mama zbiera swoje ciężarne pacjetki i on przyjeżdża i robi tu na miejscu Nam akurat koniec marca nie pasowal- bylo za wcześnie Oczywiście dam znac po wizycie
Cieszę sie z mieszkanka choc smutno mi ze akurat w tym samym czasie moja siostra będzie sie przeprowadzac a mialysmy mieszkać koło siebie No coz widocznie tak musialo być Po świętach ruszamyna zakupy :-)
Kifsi super xe wszystko ok i możecie zacząć starania &&&&

Kirusia co to sie wczoraj nie odezwałas??!! Jak sie czujecie?

Nuuska:-*

U mnie w pracy po tym jak bylam w poniedziałek u dyrektora to ciagle slysze po co bylas,co sie dzieje itp i oczywiście sami faceci tacy ciekawcy :-)
Wczoraj sie spytal jeden czy odchodze z pracy. ...i dodal my Cie nie pusciny bo masz dożywocie tutaj :-) oj bede tęsknić za nimi hehe choc nie raz mam ich serdecznie dosyć:-)

Gorgusia a Ty jak sie czujesz kochana?

Miłego dnia

reklama
Hej!

zakręcona, mega kciuki za wizytę, trzymam mocno kciuki i czekam na wieści. Będziecie dziś też nuba podglądać? :-)

kifsi
, bardzo się cieszę, że wyniki w porządku i lekarz już włączył zielone światło. W jakim wieku masz synka? Mój synek był długo na bakier z mową i odpieluchowaniem.

Matik
, jak tam tempka?

małe liski
, nie ma za co i dzięki kochana :-) M powinien łykać 450 mg 3 razy dziennie, może brać tylko 6 miesięcy a potem potrzebuje 4 tygodni przerwy.

Vivienka, Kaja sama z siebie chce na nocnik siadać :-), wręcz mnie prosi by jej pampersa zdjąć bo ona chce siusiu (choć siada potem i nie robi ;-)), miałam zacząć ją uczyć tego lata gdy będzie ciepło i będzie mogła bez pampersa biegać. To Ty nie kalibrowałaś tego miernika przed pierwszym użyciem? Rozrobiłabym saszetkę o wyższym pH :tak:ale najpierw trzeba skalibrować miernik jeśli jeszcze nie był kalibrowany.

U nas dziś w końcu piękna pogoda, nareszcie! :-)

Zakręconą pięknie już kolejna wizyta , jak ten czas leci :) super daj znać co u dzidzi :)

Piraniu to super, że mała sama chce rewelacja bo jest trochę z tym zachodu ;)

Zerknij kochana na mój wykres , cienko to widzę :( niby rośnie jale żaden kalendarzyk nie wyznaczył owu :(

Niuśka a co u Ciebie ? Jak tempka ?

Miłego dnia kochane :)

Hej laseczki.
No nareszcie slonce!
Ciepla raczej nie ma ale zaraz sie zbieram na dwor bo mam dzis Zuze w domu takze nie jest latwo. Na dzien dobry wylala na siebie herbate przy sniadaniu, potem kolejno stłukła jajko, przetarla wszystkie podlogi moim nowym kocem, wygryzła dziure w bluzce... nie mowic juz o tornadzie ktore robi dookola (straszna z niej balaganiara nawiasem mowiac) a jest dopiero 9.38... czy wasze dzieci tez tak rozpiera energia???

Zakretka kciuki za wizyte &&&& najwazniejsze uslyszec ze wszystko dobrze, a jak przy okazji uda sie zobaczyc ze to dziewczynka to juz wogole bedzie super :)
Pirania gratki dla Kajuni :)
Vivienka sliczna masz córeczke.

Moja Zuza to taki dobry kurczak, ma 5 lat jakies 107 cm wzrostu i wazy 15 kg jak sobie dobrze poje. Ale jakbym ja tyle latala i ganiala co ona to tez bym wazyla 15 kg :-D

Chcialabym wiedziec co u Darii, Ewelin, Oczy niebieskie... cos malo pisza. I Mamawczesniaka, Polisia, ale one sie dopiero klimatyzuja wiec sa usprawiedliwione.

No i wrzucam obiecane fotki. Macy tym razem poczekam na Ciebie. Ale ja tez chetnie zobacze Twoja dwójke!!!

Pozdrawiam i milego dnia zycze!

Elmo ale słodziak
czy mi się wydaje czy on jest do Ciebie podobny ;)

Piraniu a czy mogę jakieś badanie krwi zrobić, które potwierdziło by owu ?

tutaj już mają święta oś dziś a największe jutro i w niedzielę

Elmo, słodki bobas, będzie z niego przystojny facecik :tak:

Zakręcia, napisz do nas szybko po badaniu &&&&&&&&&&&&

Vivienka, śliczną masz córcię, w tych różowych ciuszkach wygląda jak mała księżniczka :-)

Dziewczyny, czy któraś z Was miała robione HSG?
Mój gin na nie nalega i w sumie nie wiem czy słusznie. Miałam monitoring dwóch cykli i było jajeczkowanie najpierw z prawego a później z lewego jajowodu. Czy to badanie ma sens w takim przypadku? Boję się tego badania bo naczytałam się w necie okropności :crazy: Czy to badanie oprócz drożności jajowodów bada coś innego czego nie można wykryć np. przez USG?

Elmo śliczny jest :) lubie sobie na niego patrzec... no a co do Zuzy... u mnie ferie maja wielkanocne wiec 2 tygodnie mam Ale od rana w domu I tesz szaleja z Majką, o bałaganie jaki robia nie chce nawet wspominac bo co zrbie porzadek to za chwile to samo.. Ale jak zagonie do sprzatania to pomaga a Majka - ta za to nie specjalnie, ucieka I nie chce sprzatac, oststnio mnie te zbawki, ktore tylko rozalaja a sie nie bawią juz tak wkurzają, że im mówie, jak nie posprzatacie to otwieram balkon I powyrzucam do rzeki, no I Ala sprzata, Majka czasami... dałm im oststnio farby bo tak malowac chciały- Ala wode rozlala, wiec musialam zaraz od nowa sprzatac I prac... no dzieci jak to dzieci psocą I brudza bez przerwy... a z przegryzaniem rzeczy tez u nas sie zdarza, nie wiem o co im chodzi z tym gryziemiem, choc teraz juz rzadko bo za to, to ich okrzyczałam wiec teraz nie gryza za to potrafią sie pozalewac piciem np sokiem I bluzka nie do odprania, ale za ciuchy ich nie ganie zbytnio bo to tylko ciuchy... Duzo cierpliwosci zycze :) ja juz chyba przywykłam ;)

reklama
hej
Czuje sie wywolana przez elmo. pisze jedna reka z gory przepraszam za bledy.
Elmo ale słodziak ten twoj malec, kiedy chrzciny? moze w swieta?
u nas ok, w przyszlym tygodniu szczepienia,planuje 5 w 1 plus rota. dzisiaj srednio ie wyspalam,maly okazywal wczoraj do 22,przysyial, budzil sie i tak kółko. znowu mam zastój w prawej piersi i may przybrał w tydzien tylko 150g. martwię się,czy go nie głodzę...2 razy jak mial 2 tyg mu podałam Nan ha 1, ale zle tolerowal i zielona kupa, dałam wiec spokoj. moze enfamil byłby dobrym rozwiazaniem?
Niestety w tym roku nie bede swiecic jajek w kosciele, wysylam Core z Tatą a ja z mleczarnia w domu przed tv. phi.

tye u mnie, czasu totalnie brak, maly spi dobrze tylko w nocy. wiec wybaczcie i bądźcie pozdrowione hehe.

Do góry