male liski tak slonce mieszkam w DE
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
i dziekuje za komplemencik
Maran no to faktycznie spore dzieci musialas urodzic… powiedz jeszcze ze silami natury??
Choc moja Vivien tez mniejsza nie byla jak sie urodzila… 3960gr wszytscy pytali jak byla jeszcze w brzuchu czy to blizniaki taki mialam ogromny brzuch, a przytylam tylko w brzuchu takze smiesznie to wygladalo.No to teraz jestem ciekaw jaka bedzie moja corcia jak podrosnie czy tez mi sie maly dryblasek trafil. Ale musze powiedziec ze bardzo szybko zabki stale corcia dostala
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Dzisiaj ogadalam w wiadomosciach ze coraz szybciej teraz dzieci dojzewaja... ze w glowie jeszcze dziecko a tu juz okres itp...
Ilaczek dziekuje ze sprawdzilas,to twoja najstarsza tez niezla pannica juz jest,jak na swoj wiek.
Maran,ilaczku bedziecie dawac tez meza ASG do picia czy to tylko dla was?
Piranho walsnie lekarz tez mowil ze jest poza normami,no ale nic nie mozna zrobic a co najlepsze wagowo jest wsrod tych przecietnych… ma tylko 7,5kg Ale zawsze moze byc okres kiedy przystopuje z wzsrostem.
A ty dbaj o siebie slonce bo zdrowko najwazniesze!!!!A wkoncu chcemy zebyc byla pewlna energi i zdrowiutka!
Gratulacje za wlasna inicjatywe Kaji zeby usiasc i zrobic na topek. Oby tak dalej. Nie wiem czy czasy sie pozmienialy ale w DE dzieci dopiero od 3 roku zycia robia same na topek… dziewne co nie?
Dziekuje za wskazowki i odrazu sobie zapisze zeby cie nie meczyc tymi symymi pytaniami
Ale u mnie bedzie ciezko wychwycic te dwa dni przed owu… bo u mnie z cienia kreski powstaje odrazu kreska pikowa… a cien cienia albo lekki pik jak by to mozna bylo tak nazwac pokazuje sie na tescie okolo tygodnia, bynajmniej tak bylo w tym cyklu… i co w takim wypadku zrobic? Nawet jak bym poszla na badania w dniu w ktorym bym miala pik to wyniki mam dopiero na nastepny dzien tutaj a to juz moze byc za pozno bo u mnie pik jest okolo 31h po pozytywnym pierwszym piku.Zobacz.
Zakrecona super ze bedziecie mieli swoje meszkanko!!Gratuluje.
Czekamy jutro na wiesci od ciebie, o ktorej masz wizyte? Moge zapytac jakiego lekarza wybraliscie w szczecinie?