reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
wczoraj wieczor cos wygrzebałam i nawet sie ciągło ale on mówi ze dzisiaj na usg nie widzi śluzu ...ja mam wrazenie ze on sie dopiero teraz zaczyna ..ten płodny...a ty do kiedy serduchowałaś?...bo ja sie zaczynam wahac czy dzisiaj nie powinnam w tej sytuacji

jestem:-)
Medio piękne życzenia:-) dziekujemy:-), super , że masz mamę przy sobie, to się nagadulicie razem:-)
Kikijak tam obiadek i samopoczucie?:-)
Czarodziejka piękne pazurki będziesz miała:-), właśnie mi się przypomniało, że dziś też klientka do mnie przyjdzie:szok::-)
Bershka u mnie najadłuższy cykl trwa 28 dni a najkrótszy 25, aż tak bardzo regularnie to ja też nie mam, że wybija 28 i mnie zalewa:-)
Anufifi słoneczko, kurcze, najgorzej jak się ma właśnie taki mętlik w głowie już,a co Ci na monitoringu powiedzieli?, ciężko tak radzić na odległość kochana, ale jak ma być dziewuszka, to może popraw dziś jeszcze raz:-)powiedz mężusiowi, że dziś musi Cię jeszcze raz przekochać:-)

a ja po badaniach, raz pobrali mi krew, potem dali tabletkę, musiałam siedzieć godz bez jedzenia i picia:-( po godzinie pobrali mi jeszcze raz krew, i część wyników będzie jutro o 14, a część pojechała do Zielonej i będzie po nowym roku uff denerwuje się
na koniec skasowali mnie 70zł i kazali przyjść jutro dowiedzieć się kiedy mam się zgłosić po te , które przyjadą, więc czekam do jutra, jak wcześniej nie zwariuje:-)

Beti , problem w tym że ten monitoring niewiele mi powiedział ...pęcherzyk ma 17mm a pęknąc moze od jutra weg ginka az do 5 dni ...trudno przwidziec , najgorzej ze nie ma sluzu wg niego.

hmmm, nie denerwuj się, to napewno, wczorajsze wydarzenie też może miało na to jakiś wpływ, a próbowałaś pić wiesiołek na poprawę śluzu?

reklama
moja ginka powiedziała, że mam pić wiesiołek na poprawę śluzu, ale tylko do dnia owulacji później już nie
a ja robiłam te badania na brak owulacji, nie mam pęcherzyka, tylko takie małe, które nie rosną

Do góry