reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beti ja twoj obecny cykl traktuje jak mój poprzedni bo miałam z tym pecherzykiem jakies szaleństwo i takj jak mam nadzieje ze mnie sie uda tak mam nadzieje ze Tobie w kolejnym cyklu tez pójdzie jak trzeba:tak::tak::tak:

reklama
Czesc Babeczki:tak:
Normalnie jaja z tymi waszymi pomyslami i testami ktore pokazują wszystko :))) Choc kto wie moze i faktycznie ktoś juz nad pracuje a potem zbije fortune na takich kobietach jak My :))))
Anufifi- rozumiem ze męzus wie ze dzis trza serduszkowac? czy sposobem zaciągniesz go do łoża? :))):-D
Sylwia- idziesz w styczniu na monitoring?
A w ogole ile przed starankami trzeba brać wit, i kwas foliowy?
ja w styczniu musze posjc i cytologie zrobic....moze i jakies badanka ogolne by woedziac co tam u mnie piszczy ;)
Beti wracaaaaaaaaaaaaj

jestem już Czarodziejko:-)pooglądałam:-)ale zaraz zmykam się szorować, bo rano na te badania, kurcze jakoś cykora mam
alepowiedz,że byłoby super gdyby takie testy były:tak::-):-)
Anufifi ja też mam taką nadzieje kochana:-)

Cześć Dziewczynki weszłam powiedzieć Wam Dobranoc, coś dzisiaj miałam kiepski dzięń, ból głowy naciągało mnie....

anuffi a Tobie zycze upojnej nocy a za 13dni wyniki Betki pozytywne :-)

Beti a pewnie ze takie tesciki fajne by były :))))
Ja sie juz wyszorowalam i pachne cytrynową :)
Tez mykam zaraz spac.
Kochana A Ty sie nic nie boj czasem tylko strach ma wielkie oczy :)
Anufifi- trzymam kciuki za dzisiejsze serduszko..nie wymęcz męzusia :)))
Agnieszko12 no teraz to juz sie roznie mozesz czuc. Tulam i zdrowka zycze
mediumk0cy3155481e078d2b69916977.jpg

wlasnie przyszlam do domku posiedzialam dzis z kumpelami fajnie bylo.ledwo co weszlam i juz zagladam do was..anufifi ale sie narobilo u tej twojej mamy naprawde wspolczuje ci tych nerwow,a co to za opiekunka ..babsztyl nie dobry! jak mozna byc tak nie ludzkim i nie odpowiedzialnym,znajdziesz dla mamusi napewno fajna opiekunke..bedzie dobrze.teraz bede trzymac kciuki za twoje serduchowanie..dobrze serdu**** by byla ta wymarzona coreczka.i wszystkie bedziemy czekac jak na szpilkach na twoje dwie kreseczki.zycze z calego serca powodzenia..to tez uciekam,nikogo juz nie ma.dobranoc dziewczyny.kolorowych snow.

reklama
Dzień Dobry Kochane :))))
Anufifi- i jak tam dzis śluzik? mam nadzieje ze serduszkowanie sie udało.
Sylwia- bede trzymala kciukaski w styczniu (3 lata temu w styczniu zaszlam w ciąze do dzis pamietam ze 18 stycznia mialam @ a macius urodzil sie w październiku. :)))) mile wspomnienia.
Beti- kochanie jak tam po badaniach?
Kiki, Agnieszko12 jak wasze mamusiowo-fasolkowe samopoczucie?
Medio, Asus - a jak Wasze brzuszki i kruszynki wewnatyrz?
Aniu gdzie sie podziewasz jak Aniczka, jak przygotowania do swiat?
Margeritta odewzwij sie
Mnie dzis mlody zdarł z łozka po 7:00, no nie jest najgorzej zawsze moglby wstac o 6:00 a wtedy bylaby to masakra:baffled::baffled::baffled:
Wiec kawusie popijam...mniem mniam
buziam Was moje Frend :))))

Do góry