reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kirusiajuz doczytałam jak powiedziałas swojemu M Super :-*

Elmo ale śliczny synus :-) tez ucaluj od cioci bb:-* A Ty jak sie czujesz?

Elmo- cudowny Elmuś:) ucałuj Słodziaka:-)
Kiraa- by nie zapeszać&&&&&&&&&&
Nuśśkka- bierz się Kochana za swojego Ł. by cykl był owocny &&&&&&&&&
Zakrecona- wysłałam PW :) a powiedz mi jakie zachcianki ciążowe masz?? pytam ponieważ ja z synkiem miałam chętke na mega kwaskową zupe pomidorową;-)u Ciebie jak nic Dzieczynka siedzi w brzuszku dlatego pytam jak ogólnie się czujesz?

elmo matko jaki 2-miesieczny ???? toż Ty przeciez dopiero rodzilas i to juz dwa miesiace minely ???? :szok: jaki on sliczny !!!!! a minke ma przednia :-D

zakrecia hah domyslilam sie :-D

ana ja juz sie Slonce wzielam teraz tylko czekanie nam pozostaje :-p

Uciekam na pizze, milego wieczorku :*****

Ana na kwasne nie mam ochoty ani na ogorki ani na pomarancze itp :-) na lody mam ochote i ostatnio na salatke z zupka chińska Po za tym na nic wiecej Slodki tez mnie nie kreci ;-)

Elmus
cudny synek, za kciuki dziekuje :-)

zakreciu
Ty juz masz sklere ciazowa :-) ale ja tez nie pamietam, ale ktos chcial te paski....:cool:
no powiedzialam M, powiedzialam :happy2:

nuska
a to ja taka wulgarna, nieswiadomie,:cool: wulgarnie, czy niewulgarnie masz nakaz fasolczenia sie :-) do oporu

Ana87&&&&&&

sluchajcie jak to jest z tymi zachciankami, jakie sie ma przy jakiej plci, oczywiscie z przymruzeniem oka

a gdzie szefowa??????:-) Buziaki

Kirusia skleroza to malo powiedziane :-D ja ostatnio taka nieogarnieta ze szoook :-D

No właśnie jak to jest z tymi zachciankami?? ;-)

Dziewczyny ja nie mam przekonania do tych zachcianek ciążowych. U mnie 2 ciąże, 2 synków i każda inna - z 1 synkiem ogórki kiszone na potęgę, z 2 same słodycze a na wszystkie kiszone i konserwowe patrzeć nie mogłam, nie mowa o zapachu i czuciu tych produktów w otoczeniu:-)

Elmuś Michaś cuuuudny

Kiruś &&& zaciśnięte

Też dziś w Lidlu zaopatrzyłam się w czerwone goździki ...ale wiosną w domku powiało...uwielbiam kwiaty

reklama
Do góry