reklama
Elle87
KochajacaMama87
Piarniu dziękuje za odpowiedź. mi 3dc wypada akurat w sobotę :-( więc zamierzam w tym cyklu zbadać tylko pierwiastki bo jestem ciekawa czy coś się zmieniło a a z drugiej strony boję się jeszcze bardziej stresować przed godziną 0
ale Twoja śliczna Kaja jest dla mnie ogromną motywacją do działania że już nie chcę czekać i zacząć starania ;-) suplementy i dieta od lutego więc będzie 2,5 miesiąca chyba nieźle? ph jak sprawdzam mam cały czas 4,5 nawet w okolicy owulki
ale zamierzam zastosować jeszcze rephresh, sylk i tampon z limonką 
Oczy niebieskie super pomysł, ja jestem za!
Airfix ja też mam kupione ciuszki dziewczęce tzn tylko różowy komplecik tak na szczęście ;-)

Oczy niebieskie super pomysł, ja jestem za!
Airfix ja też mam kupione ciuszki dziewczęce tzn tylko różowy komplecik tak na szczęście ;-)
maran-atha
Fanka BB :)
Piranha wiec przyjdzie mi selekcjonowac tesciow pod wzgledem koloru oczu jego i przodkow 
maran-atha
Zieciow oczywiscie hehehe
Matik2012
dzien dobry wszystkim 
vivienka tak mieszkam w de widziala,m ze ty tez
pirahna to u mnie colin chce siadac ale na ubikacji bo do nocnika niechętnie ;p pewnie przez to bo widzi jak nadia siada na ubikacji dwa razy zrobil do ubikacji bilam mu brawo bo tak sie nadia nauczyla a on mnie wola zawsze jak zrobi tylko tu tez pewnie moja wina bo przy nadii mialam wiecej czasu ja pilnowac i klasc co chwil na nocnik a tu jednak przy natanie nie mam takich mozliwosci;/ a chcialabym zeby sie do wrzesnia nauczyl bo idzie do przedszkola ale ciezko to widze;/ tym bardziej ze on kupke co chwile robi
co do oczow u mnie w domu kazdy mial niebieskie tylko ja brazowe u meza kazdy brazowe a jego brat niebieskie a nadia ma brazowe colin niebieskie ale teraz ma takie dziwne szaro chyba niebieskie sama nie wiem co to za kolor ;p a natan narazie niebieskie
vivienka tak mieszkam w de widziala,m ze ty tez
pirahna to u mnie colin chce siadac ale na ubikacji bo do nocnika niechętnie ;p pewnie przez to bo widzi jak nadia siada na ubikacji dwa razy zrobil do ubikacji bilam mu brawo bo tak sie nadia nauczyla a on mnie wola zawsze jak zrobi tylko tu tez pewnie moja wina bo przy nadii mialam wiecej czasu ja pilnowac i klasc co chwil na nocnik a tu jednak przy natanie nie mam takich mozliwosci;/ a chcialabym zeby sie do wrzesnia nauczyl bo idzie do przedszkola ale ciezko to widze;/ tym bardziej ze on kupke co chwile robi

co do oczow u mnie w domu kazdy mial niebieskie tylko ja brazowe u meza kazdy brazowe a jego brat niebieskie a nadia ma brazowe colin niebieskie ale teraz ma takie dziwne szaro chyba niebieskie sama nie wiem co to za kolor ;p a natan narazie niebieskie
Matik2012
Do kitu tamto zdjęcie
Zobacz załącznik 618432
Piraniu coś jest nie tak , przEcież nie powinny robić się mocniejsze

Piraniu coś jest nie tak , przEcież nie powinny robić się mocniejsze
Załączniki
Piranha
Nuuuśka, wydaje mi się, że to nie ma wpływu, wiem, że za szybkie owulki mogą być niepełnowartościowe gdyż pęcherzyk się napompuje ale komórka jajowa nie będzie jeszcze dostatecznie dojrzała. Moja FF trwa od 12 do 14 dni (w tym cyklu 13 dni), przed ciążami bywało różnie a po ciążach jakoś się uregulowało. Owulka była na pewno wczoraj
, trafiliście super z serduchem i serduszkowymi odstępami! :-) U mnie po boleśniejszych/wyraźniejszych owulkach FL były zazwyczaj ładniejsze (dłuższe, z mniejszymi plamieniami w końcówce i ładniejszymi tempkami), ale zapewne nie jest to regułą. Trzymam kochana mocno kciuki!
Elle, z takim pH i stażem dietowo-suplementowym musi się udać :-) Tylko uważaj by nie zakwasić się poniżej 4.
maran-atha, hehehe
Daria, Twoi rodzice mają niebieskie a Ty brązowe? Toż to genetycznie niemożliwe
...nie będę nic sugerować
Kaja na WC też siada, bierze sobie nakładkę, podsuwa stopień i siada, tyle że jeszcze nigdy nic tam nie zrobiła :-)
Matik, a masz te poprzednie testy by zrobić porównanie? Nadal masz krwawienie czy już ustąpiło? A może były bliźniaki i tylko jeden zarodek obumarł?

Elle, z takim pH i stażem dietowo-suplementowym musi się udać :-) Tylko uważaj by nie zakwasić się poniżej 4.
maran-atha, hehehe

Daria, Twoi rodzice mają niebieskie a Ty brązowe? Toż to genetycznie niemożliwe

Matik, a masz te poprzednie testy by zrobić porównanie? Nadal masz krwawienie czy już ustąpiło? A może były bliźniaki i tylko jeden zarodek obumarł?
Matik2012
Tak tak mam masę tego 
Przedchwilą wyleciał skrzepów to było to wiem bo już tyle razy widziałam
Pytanie czy jest jeszcze 1 kurka nie wiem chyba beta by nie rosła albo ?
Zdjęcia wkleję za momen jak je ułożę ok
Przedchwilą wyleciał skrzepów to było to wiem bo już tyle razy widziałam
Pytanie czy jest jeszcze 1 kurka nie wiem chyba beta by nie rosła albo ?
Zdjęcia wkleję za momen jak je ułożę ok
reklama
Piranha
Matik, kiedy są bliźnięta i nagle jedno obumrze to beta może w pewnym momencie zacząć przyrastać słabo lub nawet spadać (w zależności od tego czy silniejszy jest przyrost hCG wydzielanego przez trofoblast żywego zarodka czy silniejszy spadek z powodu obumarcia drugiego zarodka).
Podziel się: