reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Matik no pieknie :)

jak Wam Babeczki mija sobota? U mnie mąz poszedł do pracy na popołudnie, wiec ja znowu sama z dziewczynkami, zakupy zrobiłam, chate posprzatałam I zjadlam ze 4 delicje :zawstydzona/y:

Matik tyle czekałaś i się doczekałaś ja Ci mówię, wszystko będzie dobrze kochana :tak:
Maran ja dziś dużo płaczę, czuję kłucie w pochwie, dosyć mocne, wzięłam nospe i leżę. Też się martwię czy będzie ok, czy dotrwam do wtorkowej wizyty. Idę na nfz dlatego też obawiam się czy lekarz podejdzie na poważnie do tego co mu powiem, do tego że mnie boli, kłuje w środku.

Matik, baaardzo się cieszę i myślę, że ty razem wszystko będzie dobrze :tak:

Nuuuśka, w tym miesiącu staranek nie było bo M wyjechał, niestety :crazy: także @ nieunikniona.

Ja dzisiaj po całym dniu pracy w ogródku, widziałam dzięcioła, klucz kaczek i dwa bociany a to chyba coś znaczy ;-)

Pozdrowienia dla wszystkich i miłego wieczoru !

maran a ja dzis wyszorowalam okna, balkon i wierzcie lub nie, ale dopiero siadlam :eek: myslalam, ze skoncze spokojnie do 15.00 a okno w kuchni skonczylam myc jak Ł. wrocil z pracy o 17.00. Strasznie usyfione po zimie byly..:confused2: ale grunt ze balkon naszykowalam na sadzenia :-) ! teraz tylko kwiatki, roslinki i w przyszlym tygodniu bedziemy dzialac :-)

matik piekny suwaczek kochana ! wierze ze doczekacie ze pieknej corci :tak:!!

Robilam test ale krecha powiem Wam wcale nie sciemniala, robilam dwa testy bo ten z 16.00 rozlal mi sie, i niewiele bylo widac, o 18.00 juz normalnie, widac druga kreche ale nie jest mocniejsza od wczorajszej powiedzialabym nawet ze ciutke jasniejsza takze dzis poserdu****emy a dalej zobaczymy co bedzie :zawstydzona/y: kiszka straszna z tym wszystkim.

Annette czyli staranek nie bylo w ogole ? oj szkoda kochana. oby kwiecien byl bardziej owocny !!:*

Milego wieczorku dziewczynki :**

Ostatnia edycja:
Oj oj oj długo mnie nie było a tu jak zwykle tyle się wydarzyło !!!

Matik nosz cholera jasna co ja widzę ... testy nie pomylone...i są dwie krechy ...wiedziałam że w końcu się uda ... GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERDUCHA !!! Spokojnej nudnej ciąży kochana !!!

Elmo...cudowna rodzinka !!! zdjęcia rewelka a Ty ...przepraszam bardzo rodziłaś niedawno ??? Bo kompletnie tego nie widać !!!

Nuuśka ,Piranha,Maggie,Gorgusia,Zakręcona,Lilly
i wszystkie dziewczynki ...bez wyjątku ... życzę Wam miłego weekendu ...i pamiętajcie mimo że nie piszę ...czytam i jestem z Wami cały czas !!!
W wolnej chwili na pewno coś skrobnę !!!

reklama
hej, witajcie.
ja mam kolejne pytanie z serii podstawy. wybaczcie, ale ja ciemna jestem.:cool:

jak robię test owulacyjny - i wieczorem (powiedzmy około 19tej) pojawia mi się kreska, ale jeszcze nie jest wystarczjąco ciemna. to znaczy że:
1) w nocy wystąpi najwyższe stężenie - czego mogę nie wyłapać jeśli nie wstanę w nocy na test.
2) następnego dnia wystąpi najwyższe stężenie - ale nie mogę robić testu rano, a czyli co dopiero około południa?

i jeszcze jedno,
jak już test pokaże ciemną kreskę - to znaczy żę owulacja dopiero będzie za 24-36godzin -czy tak, czy nie?

bosz, jak siebie czytam, to jak na 30 lat moja wiedza jest absolutnie zawstydzająca! wstyd! :ninja2:

Do góry