reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
widziałam:-) masz niesamowite dzieciaczki, a Ecranek jest śliczny :-)starsze to już takie małe mężczyzny:-) fajnie być taką jedyną księżniczką w rodzince:-)mój zawsze mówi, że ma same dziurawce i zawsze musi walczyć z nami sam:-D:-) chcialabym żeby miał w domku "sprzymierzeńca":-D:-)

widziałam:-) masz niesamowite dzieciaczki, a Ecranek jest śliczny :-)starsze to już takie małe mężczyzny:-) fajnie być taką jedyną księżniczką w rodzince:-)mój zawsze mówi, że ma same dziurawce i zawsze musi walczyć z nami sam:-D:-) chcialabym żeby miał w domku "sprzymierzeńca":-D:-)
tez mysle ze to tak fajnie ja jedna taka krolewna..hi hi;-)miedzy moimi krasnoludkami..jestem szczesliwa ze mam tych moich smerfow sa znakomici..kazdego dnia gdy patrze na nie dziekuje bogu za to ze mi ich dal ,ile szczescia i radosci wniosl w moje zycie..a erci jak erci nie wiem czemu karzdy jest w nim zakochany..klei sam sie ludzia do rak.juz mialam sytuacje ze obce ludzie podeszli mi do wozka i wycalowali ercanka-czujesz:szok:bylam w szoku.dlatego teraz mi obojetnie co bedzie,chcialabym dziewczynke-prawda nie bede sciemniac ale jak bedzie chlopczyk tez bedzie fajnie...:tak:

tak Ecri ma coś w sobie, to prawda, jest słodki:-)
ja też marzęo synku, ale jak będzie dziewczynka, będzie tak samo mocno kochana:-)
ano mało jakoś,każdy sprząta, zakupy robi, jakieś święta idą czy cóś:-D;-):-)
juz masz gotowe wszystko?:-) ja latam z ozdobami po domku:-)
cisza i spokój laski poza domem, małżonek na służbie luz blus dziś:rofl2::-D:-)

NIe no teraz to i mnie nerwa wzieła:angry::angry::angry:
Teraz ja sie zabawaie w adwokata !!!!!!
Mnie również Beata kiedy myślałam ze moze sie udac podcinała skrzydła i to nie jednym postem który mozna potraktowac jako dobre chęci ostudzenia moich nadzieji które moga sie nie spełnic , a kilkoma postami które miały mi całkiem odebrac nadzieje i wtedy to własnie dziewczyny stanęły w mojej obronie wiec mam pełne prawo wypowiedzieć sie w tej kwestii .....

Czytałam od poczatku ten watek i nawet bardzo kibicowałam Beacie do czasu kiedy niemal zaczłęma sie bac jej wypowiedzi na tym forum w mojej kwestii ...

A jesli chodzi o Agnieszke to nie udało jej sie wcale szybko bo 11 cykli i nie wie jeszcze jaka będzie płeć , natomiast wiedzę ma równie dużą jak Ania i mnie osobiście bardzo podoba się ich wymądrzanie i zamierzam z niego korzystać !!!:angry::angry:

tak Ecri ma coś w sobie, to prawda, jest słodki:-)
ja też marzęo synku, ale jak będzie dziewczynka, będzie tak samo mocno kochana:-)
ano mało jakoś,każdy sprząta, zakupy robi, jakieś święta idą czy cóś:-D;-):-)
juz masz gotowe wszystko?:-) ja latam z ozdobami po domku:-)
cisza i spokój laski poza domem, małżonek na służbie luz blus dziś:rofl2::-D:-)
a to sama tak w domku jestes:-(to nudzi ci sie,ja siedze przy kompie zagladam tu i tam ,dzieciaczki ogladaja film a moj m w pracy ja juz w domku wszystko zrobione.okna przystrojone choinka ubrana,prezenty zapakowane tylko jeszcze male zakupy na duzych juz dzisiaj bylam:-)szkoda ze nie masz fotak na naszej klasie,chetnie podgladnela bym twoja rodzinke:tak:

anufifi podejdz do tego na luzie..zlosc pieknosci szkodzi..prosze nie wracajcie do tego co bylo..najlepiej zlekcewazyc takie wypowiedzi.jak bedziecie na nie odpowiadac bedzie to sie ciagnac w nieskaczonosc..mi tez sie wydaje ze agnieszka wie co pisze i naprawde ma duzo wiadomosci..to popieram!!!jeszcze troszke posiedze tu i bede mykac do chlopcow poprzytulac ich troche wycalowac przed spaniem,jutro jak powstaje to odezwe sie do was..dobranoc milej nocki zycze i kolorowych snow..

Ostatnia edycja:
reklama
mam fotonki:-) tylko mam zablokowaną galerię dla tych z zewnatrz:-)
na razie mi się nie nudzi:-) laski niedługo przyjdą więc bedzie głośno jak jedna przez drugą będą opowiadały wrażenia:-) uwielbiam te ich opowieści:-) ciężko coś skumać jak jedna drugą przekrzykuje:-D:-) jedyne to, że dziś do przytulania pozostanie mi tylko podusia, bo mój wróci dopiero rano, ale za to całe łóżko moje:rofl2::-)

Do góry