reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

od teraz lekceważe ...sorki ,ale ileż można mącić ....

no a ja wróciłam z zakupów i nawet nie było tak źle ...wszystkie kasy w ruchu więc nawet kolejek nie bylo :-)juz teraz zostały same przyjemności ....ubranie choinki i mieszkanka... no i OSTATNIE OBY SKUTECZNE SERDUCHOWANIE

i mozna świętować :-):-):-).

BETI MNIE SIE COS WYDAJE ŻE JAK TY MASZ TAKA LEKARKE TO W NASTEPNYM CYKLU WSZYSTKO POJDZIE JAK Z PŁATKA :)

KIKI pochwaliłaś sie już wszystkim ????

reklama
tak anufifi pochwalilam sie siostra i dobrej kumpeli..chcialam przeczekac te pierwsze 3 miesiace ale moi chlopcy ze szczesia oglosili juz to prawie na cale niemcy i polske-smieje sie z nich jacy sa zwariowani..tylko jak wchodzi ktos to oni bedziemy mieli brata albo siostre..chcac nie chcac musze z nimi oglaszac tak piekna wiadomosc..sdo dzisiaj nie moge wiary dac w to ze dzieje sie to naprawde..mam dziwne przeczucie ze bedzie chlopczyk..a snilo mi sie ze urodzilam brzydka dziewczynke..ale byl to nie fajny sen!mowie wam..

Anufifi jak narazie to ta moja ginka wydaje się,że jest naprawdę dobra, ufam jej i chce jej dalej ufać, w końcu wybralam ja na mojego lekarza i płacę nie małe pieniążki,także jestem dobrej myśli:-)
Kiki nie ma jak to szczęśliwe dzieciaczki:-) najważniejsze,że nie czują zazdrości, więc z tego morał, że jesteś super mama:tak:

mam fotonki:-) tylko mam zablokowaną galerię dla tych z zewnatrz:-)
na razie mi się nie nudzi:-) laski niedługo przyjdą więc bedzie głośno jak jedna przez drugą będą opowiadały wrażenia:-) uwielbiam te ich opowieści:-) ciężko coś skumać jak jedna drugą przekrzykuje:-D:-) jedyne to, że dziś do przytulania pozostanie mi tylko podusia, bo mój wróci dopiero rano, ale za to całe łóżko moje:rofl2::-)
a to fajnie sie wyspisz sama w lozeczku..ja to nigdy nie spie sama jak nie ma mojego m to cala trojca wchodzi do mojego lozeczka i spimy w czworke to rano jestem polamana ze hey:tak:ale czego nie zrobi sie dla dzieciaczkow:-)rozumie cie beti jak ciezko zrozumiec dwie na raz jak zaczna opowiadac..skad ja to znam ja mam trzech to wyobraz to sobie a za niedlugo bedzie czterech to juz nie zla gromadka:-D;-)

Anufifi jak narazie to ta moja ginka wydaje się,że jest naprawdę dobra, ufam jej i chce jej dalej ufać, w końcu wybralam ja na mojego lekarza i płacę nie małe pieniążki,także jestem dobrej myśli:-)
Kiki nie ma jak to szczęśliwe dzieciaczki:-) najważniejsze,że nie czują zazdrości, więc z tego morał, że jesteś super mama:tak:
beti staram sie byc ta wsopaniala mama:tak:mysle ze mi to wychodzi..ale czasami chlopcy potrafia walczyc o mnie jak lwiatka..to tylko moze chodzic o jeden pocalunek za duzo no i mala walka :szok:wiec staram sie naprawde by tej milosci i pocalonkow mieli na rowno;-)

reklama
Do góry