reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

wiesz Kiki:-)oj kochana wyobrażam sobie:-)ale nigdzie nie jest też powiedziane, że te moje dziecię, które teraz planuje będzie ostatnim dziecię:-D:-), więc może ja też kiedyś bedę miała taką czwóreczkę, która będzie opowiadała wrażenia z dnia zusammen do kupy:-D:-) leć do swoich dzieciaczków, kolorowych Wam życzę,do jutra:))
Anufifi ale jak szczęśliwie się uda, co z całego serca ci życze:tak: to zostaniesz z nami?;-):-)

reklama
Rzadko się tu wypowiadam, ale teraz nie mogę się opanować, bo jestem oburzona wypowiedzią Agnieszki12 na temat Beatki!!!
Agnieszko12 jak możesz pisać o zawiści Beatki!!! To co napisała Beatka wypływało z chęci oszczędzenia dziewczynom niepotrzebnych rozczarowań. Nie tylko na tym forum poznałam wiele dziewczyn, które się starają i którym wciąż nie udaje się zajść w ciążę pomimo stosowania się do wszystkich zaleceń. I wiem z doświadczenia ich i swojego, że kiedy się człowiek nastawia, że się udało, to kiedy przychodzi @ rozczarowanie jest jeszcze większe. Podobnie jest z planowaniem płci. Można stosować się do zaleceń, ale z lekkim przymróżeniem oka (na wszelki wypadek, a nóż widelec zadziała), bo kiedy wmówisz sobie, że napwno będzie dziewczynka, bo robiłam wszystko na dziewczynkę, to jak na USG zobaczysz ptaszka, to poczujesz rozczarowanie, pomimo iż później oczywiście będziesz bardzo kochać swojego synka.
Moim zdaniem powinnaś przeprosić Beatkę, ponieważ nawet ja poczułam się urażona Twoją wypowiedzią na jej temat.
I nie bądź taka mądralińska, bo nie zjadłaś wszystkich rozumów. Bardzo się cieszę, że Tobie udało się szybko zajść w ciążę i dziecko jest wymarzonej płci, ale to nie daje Ci prawa do czucia się autorytetem w tej kwestii. Z tą płcią może poprostu miałaś farta, przecież i bez planowania płci szanse są 50 na 50.

nie no ja mam Kogoś przepraszać:-D:-D:-D:-D dobre....
Sory Beata ale naprawde dla mnie to Ty jakaś inna jesteś, jak Ci to pomaga to dawaj wiecej takich adwokatów.....
co do Jej wypowiedzi to są strasznie i nadają sie tylko do wątku pt." skuteczne zniechęcanie do planowania płci dziecka":tak:
i jeszcze jedno chcesz czy niechcesz pisz sobie tutaj przeciez nikt Cie z tąd nie wyrzucił ale jedno Ci powiem wiekszość dziewczyn niemogła Cie tu znieść na tym forum i potym jak Cię pierwsza skrytykowałam dostałam pare postów od dziewczyn typu:" w końcu ktoś jej dokopał bo niemogliśmy jej tu już znieść" lub " rok czekałam na taką akcje z Tą idiotką" więc odpuść sobie .....

a co do Ciebie Antiope to ciekawe wrózka jesteś ze wiesz jaką mam płec ?
bo ja sama tego niewiem, a powiem jeszcze jedno że uważam że i tak mam pod sercem Alanka bo u mnie w rodzinie jest duża przewaga chłopców a w tym wyliczniu chodziło mi tylko o to żeby sobie niemowić ze mogłam spróbować:tak:
zresztą nie mam co się tłumaczyć, ja z Tobą niemam nic, a jak Beata ma jakiś problem niech pisze sama bo dla mnie to jest tak śmieszne jakbym z dzieckiem mówiła......

Anufifi no mają niektóre szczęście, ale uważam ,że każda z nas jest szczęśliwą kobietą, mamy to co najważniejsze, dom , rodzinę, osoby które nas kochają ponad wszystko, te forum:-), każda z nas posiada szczęście, każda może w innej formie, ale na to samo wychodzi:-)
wiesz ja dzis pierwsze co zrobiłam, to z jednym otwartym okiem włączylam jeszcze w łóżku laptopa i weszłam na forum:-) ono ma coś w sobie hehe:-)
Aga witaj cieplutko:-) jak bobas?:-)

reklama
będą 3 jak nic:-) no chyba, że trafią się nam bliźniaki:-D:-)
a słuchaj kochana, czy Twój bierze jakieś witaminki? pytałam się wcześniej, ale jakoś nie było chętnych na odpowiedź:-)

Do góry