reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

vivienka testosterone to tez suplementy Ci podniosa troche na pewno bo po to tez sie je bierze no I obnizyć wapn to myśle wykluczyć z diety to co go podnosi no bo przeciez diete od niedawna stosujesz to sie jeszcze chemia organizmu nie zmieniła, myśle ze z tymi pierwiastkami to na razie duży spokój najpierw trzeba wyjasnic TSH

reklama
vivienka testosterone to tez suplementy Ci podniosa troche na pewno bo po to tez sie je bierze no I obnizyć wapn to myśle wykluczyć z diety to co go podnosi no bo przeciez diete od niedawna stosujesz to sie jeszcze chemia organizmu nie zmieniła, myśle ze z tymi pierwiastkami to na razie duży spokój najpierw trzeba wyjasnic TSH

Maran pewnie masz racje! Ale moze to glupio zabrzmi... troche mnie czas goni z rodzenstwem dla Vivien...

A ty kiedy planujesz robic pierwsze badanka? Bedzesz w szczecinie tez robic?

Dzięki Matik.
Ten swanson ma najwyższą dawkę i wychodzi najtaniej, ale w składzie ma Witamina D-3, wapń, mikrokystaliczna celuloza (substancja wypełniająca), węglan wapnia (substancja wiążąca), kwas stearynowy i stearynian magnezu (substancje przeciwzbrylające), karboksymeloza sodowa (nośnik), otoczka spożywcza

i nie wiem czy ten węglan wapnia nie przeszkadza w nim...

Roszpunka ja nie bede doradzac bo to supplement dziewczynkowy a ja w chlopiecych sie teraz specjalizuje ;-)

vivienka
ja bede w szczecinie od 16 maja na 2 tygodnie tylko u mnie jest taki problem, że FSH LH I E2 nie bede mogla zrobić bo to badanie trzeba w 3 dc zrobić a ja bede miała pewnie gdzies 6-7 dc wówczas... no ale reszte postaram sie zrobić, czyli prolaktyne TSH TF3 TF 4 testosterone I jak sie uda progesterone jak bedzie 7 dni po owu bo u mnie owu dosc późno wiec sie moge I na to nie załapać :zawstydzona/y:

Maran, czy to znaczy że mnie coś ominęło i masz zamiar starać się o braciszka dla dziewczynek???????

Pewnie mnie ominęło mnóstwo wspaniałych wieści... Ostatnio miałam takie urwanie głowy i wieczorami bywam taka padnięta, że zasypiam z Małym o 20:30.
Ale tak jak obiecałam, dziś pojawiła się @, więc i ja się pojawiam, a od jutra suplementy i dietę pomału wprowadzam w życie :happy2:

reklama
Do góry