reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Matik, jeszcze nie gratuluję ale mocno &&&&&&&&&&&&& żeby nic się nie zmieniło :)

Daria
, ja z Młodym chodziłam na ćwiczenia po urodzeniu bo dopatrzyli się u niego jakiejś asymetrii, fizjoterapia trwała ok 3 m-cy, chyba raz w tygodniu chodziłam, później wszystko było ok.

Piranju, w diecie dziewczynkowej można jeść ryby? Bo już się pogubiłam.

Miłego dnia Dziewczynki!

Matik &&&&&&&&&

Nuuska &&&& za owulke :-*

Piranha super że zakladasz akwarium Najważniejsze robic to ci sie lubi i sprawia przyjemność Juz nie moge sie doczekać zdjęć calego akwarium :-)

Kiraa a Ty slonce wyluzowalas?? I dajesz spokojnie zadomowic sie fasolkom? :-)

piranha no wlasnie co to takiego...:zawstydzona/y: ja watpie zeby byla owulacja bo raz, zero EWCM, dwa testy ujemne, trzy niski poziom estradiolu wiec co jest grane :no: to raczej niemozliwe zeby owulacja juz byla bo kiedy ? :confused:

matik wowo idziesz na betke ????

Jeszcze nie bo jak wyniki z bety będą tygodniu albo 2 a jak od razu to robią jak test ciążowy jeżeli będzie powyżej 25 ml to potwierdzą ciążę
Lepiej poczekam jeszcze

Nuuuśka, mam nadzieję, że tamten rosnący pęcherzyk się nie wchłonął, nie lubię takich zagadek, ciekawe jak tam dzisiejszy test (może przy Twoim mega progesteronie również ten przedowulacyjny skok jest wyższy ;-)), daj znać. W weekend będę poza domem ale może uda mi się podejrzeć Twój wykres w telefonie.

Kiraa, cóż to za spadek, nie możecie się z Nuuuśką zamienić tempkami?

Hej dziewczyny.
Tesknie za wami bardzo.
Zaluje ze juz nie daje rady byc na biezaco .

U mnie dobrze, maly daje mi tyle radosci. Zycie wrocilo do normy, tzn. moze nie tyle wrocilo bo juz nigdy nie bedzie tak jak bylismy we trójkę ale powoli zycie we zcwórkę staje sie normą i jest fajnie. Wczoraj mowie do meza "Lukasz, musimy pomyslec o porzadnym zabezpieczeniu" a Zuza "mamo na poczcie mozna kupic solidne ubezpieczenie, widzialam w tv" :-D Haha jak ja ją kocham :-)

Podczytuje co u was, &&&&&& za staraczki caly czas trzymam, czekam z niecierpliwoscia na starania kolejnych: Maggie, Ilaczek, Maran... &&&&.
Czy Zakrecona i Mamuskamimi maja juz podejrzenia odnosnie płci???

Pozdrawiam was goraco!

Ostatnia edycja:
piranha no wlasnie nie wiem tak za bardzo co jest grane, nie czuje sie kompetnie owulacyjnie kochana....choc no tak, mozna by rzec ze nie zawsze trzeba, juz zaczelam podejrzewac, ze moze ten pecherzyk pekl a ja badanie zrobilam juz po peknieciu dlatego ten estradiol taki niski ? nie no sama juz nie wiem :confused:

reklama
Piraniu czy Ty wiesz jak rośnie HCG bo wczoraj zauważyłam , ze jak rano zrobiłam to była słabiutka o o 17 już normalnie widoczna o 3 w nocy słabsza i teraz taka chyba jak z 17
czy HCG jest stale wyrzucane z organizmu do moczu czy są stopniowe wyrzuty :rofl2::-D
ale nagmatwałam mam nadzieję, ze mnie rozumiesz

Do góry