reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
maran to super, że też udało Ci się wyłapać pik. te 20stki są o tyle dobre, że nie trzeba się ograniczać z piciem. tak bynajmniej u mnie jest.
oj ja też miałam taki ból wczoraj, że ani siedzieć, ani chodzić. masakra.
gdusia tak, jak kupowałam swoje testy owu 20mlU na allegro. z vitalmarket chyba, taka nazwa sprzedawcy.

Ilaczek no własnie sie troche sfrajerowałam bo była opcja kupna tych czulszych, ale pomyślałam, ze moze bedą mnie zmylać a nie pomyślalam o piciu a ja naprawde duzo pije I jest to dla mnie problematyczne gdy nie moge przez te 2-2,5h pić i jak sie dobrze nie nawodnie w dzien to usycham...i dziś w nocy to jakbym kaca miala butla z woda pod reką I piłam cała noc... hehehe ale przynajmniej pika wylapałam I potwierdziło mi sie tym bólem :) wiec już mam spokój ;)

matik kochana sprawdzalam w lutym - masz w sygnaturce, ale zwykla, nigdy nie robilam testu czynnosciowego na prolaktyne...no i chyba trzeba by bylo w koncu :zawstydzona/y:

U mnie co do testow to jeszcze ciezko powiedziec, wczesniej zawsze uzywalam 25, ale za rada piranhi miesiac temu kupilam 30-tki, i na pewno musze powiedziec jedno - ze to co tu pare razy pikiem nie bylo,na 25 pewnie bym potraktowala blednie jako pik, ruszyla pelna geba ze starankami a potem po prostu juz wiecej nie testowala...choc teraz tez mnie juz cierpliwosc opuszcza bo tak jak krecha byla widoczna coraz bardziej tak teraz codziennie taka sama blada, to ja sie pytam co? znowu cykl 40+ :no:?

gdusia a tego 25.03 o 21 i 23 nie bylo piku ?? bo u mnie taki test potraktowalabym jako pozytywny kochana

Dzięki Kochane!
No właśnie nie do końca byłam przekonana czy to był pik... tak jakby cuś jeszcze trochę brakowało, tak tyci tyci. Powinnam wstać w nocy i sprawdzić, no ale...;P. Teraz kłuje mnie prawy jajnik, co prawda nie tak mocno jak w jednym z poprzednich cykli, ale czuje go...
Myślicie, że zamówić 20stki czy zostać przy 30? Sama nie wiem, bo boje się, że jeszcze bardziej namieszam.

Nusia, jejku, właśnie spojrzałam na Twój wykres, no przecież dziś miała już być owulka!!

Matik, zdawaj relacje jak ten mikroskop będzie się sprawował!

Piraniu, ale dałaś mi super wiadomość tymi lodami czekoladowymi, musze poszukac jakichś niskocukrowych
a co do kawy, też takie rzeczy słyszałam, tak samo jak cola wypłukuje magnez :/

A mi wczoraj kurier przyniósł lampę solną, fajna jest nawet jako lampka nocna, bo mój mąż często idzie spać wcześniej,a ja jeszcze w wyrku po ciemku czytam coś na komputerze
w ogóle tak w ciągu dnia z telefonu zaglądałam, teraz miałam tysiąc rzeczy pisać do każdej z Was i oczywiście zapomniałam... jestem dzisiejszym dniem znów wykończona, praktycznie nic nie jadłam i teraz jak wróciłam do domu, to podżeram co mi w ręce wpadnie ;)

hej dziewczyny! Ja dzisiaj trochę samolubnie bo napiszę co u mnie... dzisiaj byłamw pracy ale za długo nie popracowałam.. tak mnie podbrzusze zaczęło boleć... wychodzi, że rozchodzi mi się spojenie... byłam w szpiatlu i przepisali mi kodeinę... nadal mogę pracować - mam się po prostu faszerować środkami przeciwbólowymi... no nic zostało mi mniej niż 3 tygodnie może jakoś przeżyję...

reklama
gdusia jesli 30-tki Ci nie podchodza, to ja chyba kupilabym 25, sama ich uzywalam przez dlugi czas, wiem ze 20-tki bylyby dla mnie osobiscie zbyt czule, bo i 25 juz mnie w blad wprowadzaly, ale wszystko zalezy od tego jak silne masz piki, a z tego co widze, masz podobne do moich takze ja jak nie na 30-tkach to sprobowalabym na 25. Albo kup kochana sobie na poczatek po 10 z kazdej czulosci i zobaczysz dzieki temu metoda prob i bledow co jest dla Ciebie najlepsze :)

liluś no wlasnie i widzisz ? i znowu doopa blada i nic poza tym. Kurcze myslalam, ze pokrecone cykle juz sie skoncza, dosc mam cykli 40+, a tu juz prawie 20dc i nadal owu brak :-(

Smigam na serial i do wyrka. Strzelimy dzis serducho, bo watpie zeby pik nadszedl jutro, a jesli nawet to i tak seksy dopiero dzien po, a wole miec cos w zapasie.

Milego wieczorku :*

Do góry