reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry
Niuśka ja jak miałam wysoką prolaktynę to cykle i tak miałam noalne 28 jak w zegarku

No mi dziś tempka w górę zobaczymy co dalej :).

Piraniu gratuluję a jakie to bèdzie ?morskie tak jak marzyłaś ?

reklama
piranha zamowilas akwarium ????? :-):-) wow ale superasnie, to teraz tylko kociaka brakuje do szczescia :-)

Kochana a co to jest ta ilosc pecherzyko antralnych ? jak to sie sprawdza ? chodzi Ci kochana o normalne badanie usg tak ?
Badalam dzis tak : morfologie, alat, aspat, tsh, potas, sod, magnez, cholesterol calkowity, estradiol i robilam ogolne badanie moczu.
Wyniczki powinny byc jutro,nie bede dzis tam dzwonic, bo przez to ze mam wieksza ilosc badan to moga mi nie zechciec podac wszystki8ego telefonicznie, jesli by jutro nie przyszly wszystkie to bede dzwonic, ale mam nadzieje, ze jutro posla ( u Nas czesto badania z czwartku sa wysylane dopiero we wtorek kurierem kiedy mamy pobierania krwi ).
Co do estrofemu, myslisz ze moze przez to cykl byc gorszej jakosci ? bo teoretycznie w poprzednim cyklu bralam go praktycznie do konca i to jak pamietasz w wiekszej dawce, wiec z tego co pamietam jakosc pecholkow powinna byc lepsza prawda ?
W kolejnych badaniach chce kochana zrobic to DHEA, test czynnosciowy na prolaktyne, mysle tez nad testosteronem i przeciwcialami przeciwjadrowymi i przeciwtarczycowymi, bo podobno te ostatnie bardzo lubia zaburzac plodnosc u kobiet,a badane sa bardzo rzadko. Wykres zaczyna sie stabilizowac, jak obstawiamy kolejne serducho ? Po piku tak ? tak mysle, ze gdyby pik byl jutro, to serducho wypadloby w sobote,wiec po 3 dniowej przerwie wiec dobrze nie ? :-)

Na grupie napisalam odnosnie badan Ł. doczytaj w wolnej chwili a jesli nie to przedzwonie do Ciebie i pogadamy :***

matik ale mowisz o tescie prolaktynowym tak ? :blink:

Piranju
oki zbadam, niedlugo bede pokluta jak sito:confused:
ale coz,...
xiesze sie za zamowilas to akwarium.... Czyli domawiamy rybki? Daj nam namiary na dres akwaryjuma:-) i na gatunki, jakie tam maja plywac. Powiedz, nie chcialabys, zeby tam jakis nemo,czy inny stwor machal do Ciebie pletewka a na grzbiecie by mial napisane Kira, albo inneimie :cool2:

Kiedyś obiecałam , że pokaże nasze akwarium 250L z szybą lekko zaokrągloną
Zdjęcia Akwarium są z 1,5 roku temu przed przeprowadzką, teraz są u naszych znajomych i się ponoć Akary Błękitne pięknie rozmnażają :-D 0j42.jpg dy64.jpg
27bg.jpg tu jeszcze mały choć spory to teraz jest gigant Piękny
77f8.jpg a tu Akara tylko 1 udało się uchwycić i nie widać nawet tu że jest pięknie pokryta błękitnymi, błyszczącymi łuskami :sorry2:

KrystianMartin u Ciebie widzę, ze w ten sam zaczynamy testowanie?
Ja to już dla picu od wczoraj robię testy i będę teraz codziennie :) a co mają się zmarnować ? :)

Załączniki

• 0j42.jpg
    0j42.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 64
  • dy64.jpg
    dy64.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 58
  • 27bg.jpg
    27bg.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 64
  • 77f8.jpg
    77f8.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
reklama
matik kochana mam 173cm wzrostu a waga to lepiej nie pytaj...niestety przy niedoczynnosci jak wiekszosc tyje, i moja waga z 60kg skoczyla na 70kg w przeciagu roku :zawstydzona/y: walcze zeby cos zrzucic ale to jak walka z wiatrakami, co zrzuce to za chwile znowu sie pojawia..:dry: a wcale duzo nie jem, staram sie ograniczac jak najbardziej moge, po 18.00 juz nie jesc, duzo ruchu, spacerow i kurde pulpet sie ze mnie robi a to kompletnie jak nie ja.

Akwarium piekne !! :D

Do góry