piranha zamowilas akwarium ????? :-):-) wow ale superasnie, to teraz tylko kociaka brakuje do szczescia :-)
Kochana a co to jest ta ilosc pecherzyko antralnych ? jak to sie sprawdza ? chodzi Ci kochana o normalne badanie usg tak ?
Badalam dzis tak : morfologie, alat, aspat, tsh, potas, sod, magnez, cholesterol calkowity, estradiol i robilam ogolne badanie moczu.
Wyniczki powinny byc jutro,nie bede dzis tam dzwonic, bo przez to ze mam wieksza ilosc badan to moga mi nie zechciec podac wszystki8ego telefonicznie, jesli by jutro nie przyszly wszystkie to bede dzwonic, ale mam nadzieje, ze jutro posla ( u Nas czesto badania z czwartku sa wysylane dopiero we wtorek kurierem kiedy mamy pobierania krwi ).
Co do estrofemu, myslisz ze moze przez to cykl byc gorszej jakosci ? bo teoretycznie w poprzednim cyklu bralam go praktycznie do konca i to jak pamietasz w wiekszej dawce, wiec z tego co pamietam jakosc pecholkow powinna byc lepsza prawda ?
W kolejnych badaniach chce kochana zrobic to DHEA, test czynnosciowy na prolaktyne, mysle tez nad testosteronem i przeciwcialami przeciwjadrowymi i przeciwtarczycowymi, bo podobno te ostatnie bardzo lubia zaburzac plodnosc u kobiet,a badane sa bardzo rzadko. Wykres zaczyna sie stabilizowac, jak obstawiamy kolejne serducho ? Po piku tak ? tak mysle, ze gdyby pik byl jutro, to serducho wypadloby w sobote,wiec po 3 dniowej przerwie wiec dobrze nie ? :-)
Na grupie napisalam odnosnie badan Ł. doczytaj w wolnej chwili a jesli nie to przedzwonie do Ciebie i pogadamy :***
matik ale mowisz o tescie prolaktynowym tak ?