reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ilaczek, no nie mogę się już doczekać Twojego docelowego cyklu, z takim przygotowaniem i zawzięciem jak Twoje nie ma innej opcji jak synek :-) Daj znać jak tam wieczorne pH.

Nuuuśka
, mi się wydaje, że skoro w 9 dc nie było jeszcze dominującego pęcherzyka i skoro łykasz cały czas obniżający FSH Estrofem to owulki nie będzie wcześniej jak w 17 dc, cierpliwie czekamy :tak:

anias, zapomniałam Ci odpisać, posiew możecie zrobić od razu po by sprawdzić czy antybiotyki pomogły ale oczywiście po antybiotykoterapii plemniki będą miały osłabione nieco parametry i dopiero po 3 miesiącach będą już bez wpływu antybiotyku na ich ilość/jakość.

Piraniu No tak wlasnie myslalam ze albo Cie juz wkurzam tymi moimi pytaniami i masz mnie dosc albo zapomnialas :p ale juz nie chcialam byc natarczywa. TO pic z M ta zurawine Kochana czy nie? Dziekuje za odpowiedz :*

anias, no co Ty kochana, mam nadzieję, że nie pomyślałaś tak naprawdę. Żurawinę możesz jak najbardziej pić, warto też po antybiotykoterapii kupić sobie dopochwowy preparat odbudowujący naturalną florę, zawierający Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium, typu Floragyn, Lactovaginal, Lacibios Femina itp.

Nuuuśka
, pytanie, no jasne, że wklejać :-), archiwizacja musi być :-D

ilaczek
, masz możliwość dodania jednostek do wyników hormonów przy swoim wykresie?

reklama
Do góry