reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elmo Pro-Familia w Rzeszowie, jeszcze jestem,
a z ta teściową też tak u mnie będzie tylko razy 3, bo ja mam 3 synów,

reklama
Pinahna dziekuje za pomoc, piekna ta twoja Kajunia:-) ach... Ja powiem ci ze nie wiem kiedy te pol roku minelo od porodu... wydaje mi sie jka by to bylo kilka dni temu a tu taki klocek lezy w sypialni...

Elmo ale silny ten twoj syneczek!!! Ach zakochac sie idzie.:cool2: Ach romarzylam sie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam Babeczki,

Kate.., trzymam mocno kciuki, żeby wynik był tylko potwierdzeniem, że wszystko jest w porządku. :tak:
Nuska, a Ty dalej walczysz. Uparte te Twoje jaja jak niewiemco. :-D
Dorciu, czytałam, ale nie odpisałam. Beta już tak niska, że aż serducho się raduje. :tak:
Elmo, jaki on śliczny!
Oczy niebieskie, śliczne imię. Poród marzenie. :-)
Vivienka, mi też obie ciąże po trochu wzrok zabierały. Pierwsza więcej niż druga, ale jednak średnia to przyjemność. :-(
Mama wcześniaka, o matko, już finisz! Synka masz cudownego.
Piranha, widać, że Kajka to kobieta z charakterem. :-D

Elmo - ale siłacz z tego Twojego Misia (mój syn też ma na imię Michałek - strasznie charakterne dziecko;-)

Piranha - w taki razie zrobię tak jak mówisz. Dziękuję :tak: krew pobiorę końcem tygodnia, a usg zrobię, jak już będzie wiadomo co i jak.

Ostatnia edycja:
ELMO śliczny Michaś, jaki już duży;-)a ja będę w zięciach przebierać:-)
Piraniu tego tribulusa już nie nie biorę 2 tygodnie, także głowa spokojna.
moje ph po jednej aplikacji tak na próbę po 4 godzinach jest 6,5. niedawno zaaplikowałam sobie paluszkiem....hahahaha
:szok: drugą dawkę, zobaczymy jakie ph będzie wieczorem;-)
Kate, Mamawcześniaka ale macie przystojniaków w domku:-)

kate poszukam zdjęć i wstawię w wolnej chwili. Ja myślałam że masz 2 synków - moja koleżanka zawsze chciała mieć 3 synów a ma 1 i ostatnio urodziły jej się 2 córeczki bliźniaczki:-) - los nam wszystkim płata figle jak widać

Piranhiu dziękuję

anias jestem jestem slonce :* w pracy dzionek okropny !! :no: dopiero siadlam na tylku.
Robilam testa, piku na pewno jeszcze nie ma, nie wiem sama czy ten bedzie tuz tuz czy to znowu taki etap przejsciowy :dry: a jak u Ciebie kochana ?

klaudia Ty mi musisz wybaczyc !!! bo ja na prawde nie spamietalam wszystkich i kurcze wczoraj wieczorem jeszcze 3 razy patrzylam czy wszystkich wpisalam i znowu sie okazalo sie ze :-( sklerotyk ze mnie straszny !! :wściekła/y:

piranha kochana robilam test o 12, bede powtarzac o 16-17, piku na pewno jeszcze nie ma wyglada to tak jakby juz mial byc ale wiesz czego sie boje ? zeby to znowu nie byl ten etap kiedy kreski ciagle sa takie same a nic sie nie dzieje :zawstydzona/y: choc w sumie troszke czasu jeszcze zostalo prawda, obstawiamy pik w 17dc ?

W ogole ilescie dzis naprodukowaly :-D tu w ciagu jednego porzadnego dnia mozna by niezla ksiazke napisac :wściekła/y:

macy hahah no to znowu ja...i znowu to samo. A jajca nie uparte tylko wredne i zawziete jak nie wiem co ooo !

Ostatnia edycja:
Nusia to trzymam kciuki zeby szybko byl pik :)
U mnie to wiesz na razie cisza spokoj bo M bierze antybiotyk, ja koncze antybiotyk i pozniej trzeba powtorzyc posiew i zobaczymy co dalej bedzie.
A gdzie ta grupa jest? mi sie nie wyswietla.. (?)

reklama
kate to juz rozumiem z ta zazdrością o synów bo już pewnie jakieś kandydatki na synowe powoli się pokazują na horyzoncie. Ja już się boję jak moi synowie osiągną wiek -nastu lat. Ja już pierwszą kandydatkę na synową przerabiałam ze starszym synem;-) - jak szybko się pojawiła tak jeszcze szybciej zniknęła:-) ale samowolkę w postaci zniknięcia z pola widzenia rodziców mu zafundowała - poszli niby za blok a oparli się w zakładzie fryzjerskim u kolegi mamy - myślałam ze na zawał zejdę - strach pomyśleć co będzie dalej:-D

Do góry