reklama
Vivienka
Fanka BB :)
Pinahna dziekuje za pomoc, piekna ta twoja Kajunia:-) ach... Ja powiem ci ze nie wiem kiedy te pol roku minelo od porodu... wydaje mi sie jka by to bylo kilka dni temu a tu taki klocek lezy w sypialni...
Elmo ale silny ten twoj syneczek!!! Ach zakochac sie idzie.
Ach romarzylam sie 

Elmo ale silny ten twoj syneczek!!! Ach zakochac sie idzie.

macy
Witam Babeczki,
Kate.., trzymam mocno kciuki, żeby wynik był tylko potwierdzeniem, że wszystko jest w porządku.
Nuska, a Ty dalej walczysz. Uparte te Twoje jaja jak niewiemco.
Dorciu, czytałam, ale nie odpisałam. Beta już tak niska, że aż serducho się raduje.
Elmo, jaki on śliczny!
Oczy niebieskie, śliczne imię. Poród marzenie. :-)
Vivienka, mi też obie ciąże po trochu wzrok zabierały. Pierwsza więcej niż druga, ale jednak średnia to przyjemność. :-(
Mama wcześniaka, o matko, już finisz! Synka masz cudownego.
Piranha, widać, że Kajka to kobieta z charakterem.
Kate.., trzymam mocno kciuki, żeby wynik był tylko potwierdzeniem, że wszystko jest w porządku.

Nuska, a Ty dalej walczysz. Uparte te Twoje jaja jak niewiemco.

Dorciu, czytałam, ale nie odpisałam. Beta już tak niska, że aż serducho się raduje.

Elmo, jaki on śliczny!
Oczy niebieskie, śliczne imię. Poród marzenie. :-)
Vivienka, mi też obie ciąże po trochu wzrok zabierały. Pierwsza więcej niż druga, ale jednak średnia to przyjemność. :-(
Mama wcześniaka, o matko, już finisz! Synka masz cudownego.
Piranha, widać, że Kajka to kobieta z charakterem.

Katriina
Elmo - ale siłacz z tego Twojego Misia (mój syn też ma na imię Michałek - strasznie charakterne dziecko;-)
Piranha - w taki razie zrobię tak jak mówisz. Dziękuję
krew pobiorę końcem tygodnia, a usg zrobię, jak już będzie wiadomo co i jak.
Piranha - w taki razie zrobię tak jak mówisz. Dziękuję

Ostatnia edycja:
ilaczek
ELMO śliczny Michaś, jaki już duży;-)a ja będę w zięciach przebierać:-)
Piraniu tego tribulusa już nie nie biorę 2 tygodnie, także głowa spokojna.
moje ph po jednej aplikacji tak na próbę po 4 godzinach jest 6,5. niedawno zaaplikowałam sobie paluszkiem....hahahaha
drugą dawkę, zobaczymy jakie ph będzie wieczorem;-)
Kate, Mamawcześniaka ale macie przystojniaków w domku:-)
Piraniu tego tribulusa już nie nie biorę 2 tygodnie, także głowa spokojna.
moje ph po jednej aplikacji tak na próbę po 4 godzinach jest 6,5. niedawno zaaplikowałam sobie paluszkiem....hahahaha

Kate, Mamawcześniaka ale macie przystojniaków w domku:-)
kate poszukam zdjęć i wstawię w wolnej chwili. Ja myślałam że masz 2 synków - moja koleżanka zawsze chciała mieć 3 synów a ma 1 i ostatnio urodziły jej się 2 córeczki bliźniaczki:-) - los nam wszystkim płata figle jak widać
Piranhiu dziękuję
Piranhiu dziękuję
anias jestem jestem slonce :* w pracy dzionek okropny !!
dopiero siadlam na tylku.
Robilam testa, piku na pewno jeszcze nie ma, nie wiem sama czy ten bedzie tuz tuz czy to znowu taki etap przejsciowy
a jak u Ciebie kochana ?
klaudia Ty mi musisz wybaczyc !!! bo ja na prawde nie spamietalam wszystkich i kurcze wczoraj wieczorem jeszcze 3 razy patrzylam czy wszystkich wpisalam i znowu sie okazalo sie ze :-( sklerotyk ze mnie straszny !!
piranha kochana robilam test o 12, bede powtarzac o 16-17, piku na pewno jeszcze nie ma wyglada to tak jakby juz mial byc ale wiesz czego sie boje ? zeby to znowu nie byl ten etap kiedy kreski ciagle sa takie same a nic sie nie dzieje
choc w sumie troszke czasu jeszcze zostalo prawda, obstawiamy pik w 17dc ?
W ogole ilescie dzis naprodukowaly
tu w ciagu jednego porzadnego dnia mozna by niezla ksiazke napisac 
macy hahah no to znowu ja...i znowu to samo. A jajca nie uparte tylko wredne i zawziete jak nie wiem co ooo !

Robilam testa, piku na pewno jeszcze nie ma, nie wiem sama czy ten bedzie tuz tuz czy to znowu taki etap przejsciowy

klaudia Ty mi musisz wybaczyc !!! bo ja na prawde nie spamietalam wszystkich i kurcze wczoraj wieczorem jeszcze 3 razy patrzylam czy wszystkich wpisalam i znowu sie okazalo sie ze :-( sklerotyk ze mnie straszny !!

piranha kochana robilam test o 12, bede powtarzac o 16-17, piku na pewno jeszcze nie ma wyglada to tak jakby juz mial byc ale wiesz czego sie boje ? zeby to znowu nie byl ten etap kiedy kreski ciagle sa takie same a nic sie nie dzieje

W ogole ilescie dzis naprodukowaly

macy hahah no to znowu ja...i znowu to samo. A jajca nie uparte tylko wredne i zawziete jak nie wiem co ooo !
Ostatnia edycja:
anias2
Nusia to trzymam kciuki zeby szybko byl pik
U mnie to wiesz na razie cisza spokoj bo M bierze antybiotyk, ja koncze antybiotyk i pozniej trzeba powtorzyc posiew i zobaczymy co dalej bedzie.
A gdzie ta grupa jest? mi sie nie wyswietla.. (?)
U mnie to wiesz na razie cisza spokoj bo M bierze antybiotyk, ja koncze antybiotyk i pozniej trzeba powtorzyc posiew i zobaczymy co dalej bedzie.
A gdzie ta grupa jest? mi sie nie wyswietla.. (?)
reklama
kate to juz rozumiem z ta zazdrością o synów bo już pewnie jakieś kandydatki na synowe powoli się pokazują na horyzoncie. Ja już się boję jak moi synowie osiągną wiek -nastu lat. Ja już pierwszą kandydatkę na synową przerabiałam ze starszym synem;-) - jak szybko się pojawiła tak jeszcze szybciej zniknęła:-) ale samowolkę w postaci zniknięcia z pola widzenia rodziców mu zafundowała - poszli niby za blok a oparli się w zakładzie fryzjerskim u kolegi mamy - myślałam ze na zawał zejdę - strach pomyśleć co będzie dalej

Podziel się: