reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej kobietki weekendowo:-) wkońcu mogę się z Wam przywitać z rana:-) w pracy necik jest, ale franca caly czas mi patrzy na ręcę,a dwa to ten kom chodzi jak muł, więc jak mam wejść na internet to szału dostaję:-)
Medio wiem ,że łatwo się mówi ale nie denerwuj się kochana, dziwni są to fakt, ale może jest tak jak pisze Anufifi, może oni działają inaczej jak nasi,a szukałaś może tam naszego lekarza? kurcze nie wiem, ale napewno będzie dobrze, zobaczysz:-)
Anufifi jesteś już?:-)pisz jak monitoring, a Tomuś dzielny już z choróbska wychodzi, bo taką jakąś pogodę dziwną mamy, nic tylko chce byśmy chorowali, ni to zima, ni jesień
PixellaGRATULACJE KOCHANA!!:-) TERAZ NAJWAŻNIEJSZE BY BYLO ZDROWE!:-)a płeć, w takich momentach gdy juz jest pod serduszkiem-nieważna:-)i tak się kocha:-)niech rośnie zdrowo, a powiedz mi w ktorym dniu się przytulaliście?
Jarzębinka prezenty spakowane?:-)u mnie jeszcze leżą, jakoś nie mogę sie zebrać:-)
Kiki jak samopoczucie?:-)
Asus bedzie dobrze, musi być dobrze:-) daj znać jak wrócisz
Czarodzejko gdzie Ty od rana?chodź do nas:-)
Madzia i Sylwiawitam dziewczynki to po pierwsze:-), a dwa to tym naszym lekarzom zdarzają się takie pomyłki, moja koleżanka też cały czas myślała ,że dziewczynka bo lekarz twardo-bedzie córka, pokoik różowy, ciuszki rózowe, ale Antek jak narazie nie narzeka , że w takim musi spać i na różowo chodzić:-)
Kicia tak mi się jakoś dziwnie zrobiło, jak przeczytałam o podskakującym człowieczku.Tęsknota za brzuszkiem, a pamiętam te uczucie...chciałabym, żeby moje badania wyszły ok i i żeby już niedługo czuć ze też będę miała takiego malusiego człowieczka po moim serduszkiem :)
pozdrawiam wszystkie kobietki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Medio teraz dopiero czytałam co przeszlaś:-( biedulka , ale jeszcze troszke i bedzie dobrze...;-)
Witam dziewczyny:-)
czekamy na wiesci anuffi czy pecherzyk bedzie miła koło16mm?
pixella a kiedy serduchowałaś , napisz skarbie ciekawa jestem, choc uwazam ze to usg jeszcze nie jest wiarygodne w tymmiesiacu co jestes...

Dzień dobry
Jarzebinka dziękuję za słowa wsparcia , oby się w 100 % spełniły :tak:
Medio i jak dziś samopoczucie ?

Ja za 3 godziny mam usg , strasznie się denerwuję , ale jednocześnie nie mogę się doczekać . Oby już było i żeby wszystko było dobrze ............
Dobrze. Dziś to ja czekam na wiesci z Twojego usg.:-)

Pozdrawiaski weekendowe:)

Anufifi to co serducho do niedzieli czy poniedzialek rano??

Beti to w tym miesiacu na monitoring i tez niedlugo bedziesz miala w brzuszku skaczaca fasolke :)

Zobacze jescze jak będzie ze sluzem jutro wieczór ...jesli będzie się ciągnął tak dobrze to póxno wieczó i koniec , a jak nie to o 4-5 nad ranem i stop a potem znów szaleństwo i wyczekiwanie ....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry