reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Medio nie denerwuj sie oni moze i inaczej działaja niż w Polsce , ale napewno wiedza co robia i krzywdy nie zrobią :)
Dobrze ze Krzys juz lepiej ,, za to mojego Tomka chyba cos zbiera....dałam mu leki i moze uciekniemy przed chorobą

reklama
...jutro na 10 monitoring i znów biora mnie nerwy ...mam nadzieje ze będzie ok
anufifi kochana to koniecznie daj jutro znac i się nie denerwuj bo i po co:laugh2:?A co ma nie być Ok...jest ok :))):happy2:

A jak pytałam o wagę dziecka to powiedzieli,że nie wiedzą ale chyba nie jest za duże , bo 1,5 miesiąca temu było duze ale w normie więc pewnie teraz tez. tyle wiem.
Krzyś już lepiej, kaszle jeszcze ale już goraczka ustąpiła.
!
Medio żenada jakas..czemu Oni tam tacy jacyś dziwni:confused::confused::confused:
Dobrze że starsza pociecha ma sie lepiej, jak gorączka zbita to juz bedzie tylko zdrowiec:rolleyes2:
Buziaki dla Was

Agnieszka, fotki śliczne... a jak my sie zapatrzymy to pokolei bedziemy sie tutaj chwaliły juz swoimi, więc wszystko przed nami .....:tak:

Medio, spokoju ducha i wytrwałości ... wszytsko będzie ok i zdrówka dla Krzysia :tak:

Asus, u ciebie jeszce troszke, niemniej życze tez wiele cierpliwości na koncówce ..... wszystko będzie OK

a ja właśnie siedze na łóżku i pakuje prezenty gwiazdkowe :tak:troszke to karkołomne zajęcie w takich warunkach..... to musze szukać noża, to nożyczek albo wstążeczki....... wszystko gdzieś ginie....:tak: ale juz zbliżam sie do finiszu :tak::tak::tak:

przyjemnej nocki życze .......:rofl2:

Babolki Kochane .. to ja Wam mówie Dobranoc :))))))
Niech Wam sie przysnią piekne ciążowe brzuszki w srodku z zawartoscią o jakiej marzycie :)))))
Buzi Buzi
319.jpg

CZEŚĆ KOBITKI

Witam weekendowo ...ja zaraz mykam na monitoring i daje znać co i jak ....jeszcze tylko kawka :-)

Mój Tomuś dzisiaj w miare w nocy sie czuł ...gorączki nie ma , katar znika , ale jakis taki trochhę "niewyraźny" ...A jak Wasze dzieciaczki ...?

Tymczasem kochane

czesc kobietki, a ja mama dla was wieści pod moim serduszkiem najprawdopodobniej zamieszkuje druga dziewczynka...tej płci to chyba naprawde nie da sie zaplanować :-)

najwazniejsze, że zdrowa, duża i wszystko ma na miejscu

buziaczki

Witam w sobotę! Nareszcie się wyspałam:-D.
Pixella ja tu początkująca, ale jak mówią inne dziewczyny, można tylko zwiększyć szanse (przynajmniej tak zrozumiałam). A tak naprawdę jaka to płeć dowiesz się przy porodzie. U mojej znajomej lekarz za każdym razem mówił, że będzie chłopiec, okazało się, że urodziła dziewczynkę (chyba nie muszę mówić, ze była w szoku).:baffled: Tak, że różnie bywa. Ja bardzo chcę córeczkę ale powoli dojrzewam do tego, że może mi się nie udać i trzeba będzie to zaakceptować.
Anufifi pisz jak tam monitoring :happy2:

Dzień dobry
Jarzebinka dziękuję za słowa wsparcia , oby się w 100 % spełniły :tak:
Medio i jak dziś samopoczucie ?

Ja za 3 godziny mam usg , strasznie się denerwuję , ale jednocześnie nie mogę się doczekać . Oby już było i żeby wszystko było dobrze ............

Witam:))
Pixela.. ja bylam w 4 mies.. i lekarz powiedzial ze na 80% dziewczynka:-) a urodzil sie Kacperek:-D Wiec jeszcze wszystko mozliwe:tak:
Asus.. napewno wszystko ok !!!! Nie stresuj sie niepotrzebnie..:tak:
Anufifi .. koniecznie daj znac co i jak szybciutko.. ja mam jednak planowo @ :-D wiec plany pozostaja bez zmian:rofl2:
Milego dnia.. Buziaki dla wszystkich:)

reklama
Witam dziewczynki :-)

Anufifi czekam na relacje z monitoringu!

Asus daj znac jak tam na usg.

Pixella lekarz tak szybko stwierdzil plec?? w tym tyg jest to ponoc mozliwe ale musi byc mega specjalista bo narzady plciowe wygladaja zupelnie podobnie - roznia sie tylko kontem nachylenia. rozumiem ze staralas sie na chlopca? jak to robilas dokladnie?

ja mam lekarza w poniedzialek wieczorem... chcialabym zeby wkoncu potwierdzil ciaze.. moze by nareszcie dotarlo...:-p
z synkiem mialam to samo... tak naprade dopiero do mnie dotarlo na usg 3d w 12 tyg jak zobaczylam jak tam sobie fika koziolki. smieszne uczucie. brzuch plaski a w srodku maly podskakujacy czlowieczek :-)

pozdrawiam

Do góry