reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Medio nie denerwuj sie oni moze i inaczej działaja niż w Polsce , ale napewno wiedza co robia i krzywdy nie zrobią :)
Dobrze ze Krzys juz lepiej ,, za to mojego Tomka chyba cos zbiera....dałam mu leki i moze uciekniemy przed chorobą

reklama
...jutro na 10 monitoring i znów biora mnie nerwy ...mam nadzieje ze będzie ok
anufifi kochana to koniecznie daj jutro znac i się nie denerwuj bo i po co:laugh2:?A co ma nie być Ok...jest ok :))):happy2:

A jak pytałam o wagę dziecka to powiedzieli,że nie wiedzą ale chyba nie jest za duże , bo 1,5 miesiąca temu było duze ale w normie więc pewnie teraz tez. tyle wiem.
Krzyś już lepiej, kaszle jeszcze ale już goraczka ustąpiła.
!
Medio żenada jakas..czemu Oni tam tacy jacyś dziwni:confused::confused::confused:
Dobrze że starsza pociecha ma sie lepiej, jak gorączka zbita to juz bedzie tylko zdrowiec:rolleyes2:
Buziaki dla Was

Agnieszka, fotki śliczne... a jak my sie zapatrzymy to pokolei bedziemy sie tutaj chwaliły juz swoimi, więc wszystko przed nami .....:tak:

Medio, spokoju ducha i wytrwałości ... wszytsko będzie ok i zdrówka dla Krzysia :tak:

Asus, u ciebie jeszce troszke, niemniej życze tez wiele cierpliwości na koncówce ..... wszystko będzie OK

a ja właśnie siedze na łóżku i pakuje prezenty gwiazdkowe :tak:troszke to karkołomne zajęcie w takich warunkach..... to musze szukać noża, to nożyczek albo wstążeczki....... wszystko gdzieś ginie....:tak: ale juz zbliżam sie do finiszu :tak::tak::tak:

przyjemnej nocki życze .......:rofl2:

Babolki Kochane .. to ja Wam mówie Dobranoc :))))))
Niech Wam sie przysnią piekne ciążowe brzuszki w srodku z zawartoscią o jakiej marzycie :)))))
Buzi Buzi
319.jpg

CZEŚĆ KOBITKI

Witam weekendowo ...ja zaraz mykam na monitoring i daje znać co i jak ....jeszcze tylko kawka :-)

Mój Tomuś dzisiaj w miare w nocy sie czuł ...gorączki nie ma , katar znika , ale jakis taki trochhę "niewyraźny" ...A jak Wasze dzieciaczki ...?

Tymczasem kochane

czesc kobietki, a ja mama dla was wieści pod moim serduszkiem najprawdopodobniej zamieszkuje druga dziewczynka...tej płci to chyba naprawde nie da sie zaplanować :-)

najwazniejsze, że zdrowa, duża i wszystko ma na miejscu

buziaczki

Witam w sobotę! Nareszcie się wyspałam:-D.
Pixella ja tu początkująca, ale jak mówią inne dziewczyny, można tylko zwiększyć szanse (przynajmniej tak zrozumiałam). A tak naprawdę jaka to płeć dowiesz się przy porodzie. U mojej znajomej lekarz za każdym razem mówił, że będzie chłopiec, okazało się, że urodziła dziewczynkę (chyba nie muszę mówić, ze była w szoku).:baffled: Tak, że różnie bywa. Ja bardzo chcę córeczkę ale powoli dojrzewam do tego, że może mi się nie udać i trzeba będzie to zaakceptować.
Anufifi pisz jak tam monitoring :happy2:

Dzień dobry
Jarzebinka dziękuję za słowa wsparcia , oby się w 100 % spełniły :tak:
Medio i jak dziś samopoczucie ?

Ja za 3 godziny mam usg , strasznie się denerwuję , ale jednocześnie nie mogę się doczekać . Oby już było i żeby wszystko było dobrze ............

Witam:))
Pixela.. ja bylam w 4 mies.. i lekarz powiedzial ze na 80% dziewczynka:-) a urodzil sie Kacperek:-D Wiec jeszcze wszystko mozliwe:tak:
Asus.. napewno wszystko ok !!!! Nie stresuj sie niepotrzebnie..:tak:
Anufifi .. koniecznie daj znac co i jak szybciutko.. ja mam jednak planowo @ :-D wiec plany pozostaja bez zmian:rofl2:
Milego dnia.. Buziaki dla wszystkich:)

reklama
Witam dziewczynki :-)

Anufifi czekam na relacje z monitoringu!

Asus daj znac jak tam na usg.

Pixella lekarz tak szybko stwierdzil plec?? w tym tyg jest to ponoc mozliwe ale musi byc mega specjalista bo narzady plciowe wygladaja zupelnie podobnie - roznia sie tylko kontem nachylenia. rozumiem ze staralas sie na chlopca? jak to robilas dokladnie?

ja mam lekarza w poniedzialek wieczorem... chcialabym zeby wkoncu potwierdzil ciaze.. moze by nareszcie dotarlo...:-p
z synkiem mialam to samo... tak naprade dopiero do mnie dotarlo na usg 3d w 12 tyg jak zobaczylam jak tam sobie fika koziolki. smieszne uczucie. brzuch plaski a w srodku maly podskakujacy czlowieczek :-)

pozdrawiam

Do góry