reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aga super! jeszcze raz gratuluje!!
sliczna fasolinka! bylo juz widac serduszko?
dlaczego fasolka u ginki tydzien starsza niz na suwaczku?? na usg tak wychodzi?

Czarodziejka do mnie jeszcze nie dotarlo... uwierze jak mi gin powie ;-):tak:

Madzia pierwszy miesiac staran.... zadko kiedy wychodzi. musisz uzbroic sie w cierpliwosc ... zwlaszcza jesli chcesz dziewczynke. Aga 11 cykli walczyla!!

Medio no to niezle. poloz sie kochana nerwy przejda...

Ostatnia edycja:
reklama
wpadłam jeszcze na chwilkę przed wyjściem zobaczyć co tam,a tu takie niespodzianki:-)
Aga fasolka jest śliczna:-)
jakie to cuda teraz robią, kiedyś nawet nie chcieli powiedzieć co będzie, a co dopiero fotke dostać:-)
niech rośnie zdrowo :-)
dobra zmykam
buziole kobietki ide na ciacho i kawuche:-)
tymczasem papa

my z mężem w tym cyklu spróbowaliśmy jednak o dziewczynkę sie starac wiec tuz przed owulką... :) no zobaczymy co z tego bedzie. ;-)

agnieszka sliczna fasoleczka :tak::-)
KICIA a Ty kiedy do ginka? :)

pozdrawiam:)

Medio bidulko, ale Cie tam stresują te angole......
Aga normalnie wzruszyłam sie, tak niedawno ja oglądałam moją malutką na USG...ach jak ten czas leci....

witam dziewczyny..oj medio ale sie narobilo juz przy koncowce..dziwni ci lekarze tam u ciebie..straszne jak opisujesz..ale glowa do gory kochana bedzie dobrze ..nie ma tego zlego co na dobre by nie wyszlo..moze szybko urodzisz karolka i bedzie oki.i krzys niech szybko ci zdrowieje wszystko na raz spada ci na glowe..zycze ci z calego serca bys miala to za soba juz wszystko...Beti1975 zycze fajnej zabawy imieninowej...MADZIA3 a napewno juz wiesz ze nie jestes w ciazy?dostalas juz miesiaczke?...CZARODZIEJKO::ach ci mezczyzni robia z nami co chca ..mamy serduszka miekkie to oni to wykorzystuja....ANUFIFI ciekawe co ci jutro powiedza na monitoringu..jak przyjdziesz to pisz odrazu co i jak..potem przytulanko i trzymam kciuki by ci sie udalo..i bedziesz miala sliczna coreczke..jestem ciekawa co u mnie?czy czwarty chlopak czy w koncu dziewczynka..moje dzieci sie smieja i mowia blizniaki..mowia my chcemy chlopca mama dziewczynke to bedzie to i to-czujesz blusa co wymyslili..

Medio współczuję Ci tego stresu i niepewności . Masz rację nie daj się , po co mają Cię maltretować ? Pisałaś że Krzysia długo i ciężko rodziłaś , ale podobno za drugim razem jest dużo szybciej i mniej boli więc może Karolek będzie łaskawy dla Ciebie i nie wymęczy Cię zbytnio . A jak tam jest z CC ? Nie powiedzieli Ci czy dziecko jest duże , średnie ? Nic o jego wadze ? Z tego co piszesz to nie masz jeszcze rozwarcia , więc może będzie tak jak wczoraj Ci pisałam i urodzisz w 2009 roku ?
Sama się boję jak to będzie ze mną bo wszystko wskazuje że jednak będę zmuszona rodzić w klinice w Krakowie a ja tam nikogo nie znam a jak pytam o CC to udają że mnie nie słyszą . Oni chyba lekceważą moje nadciśnienie , tylko że ja nie chcę ryzykować mojego zdrowia a kto wie czy nawet nie życia i rodzić SN - tylko co i kogo to obchodzi ? Już się boję .
Trzymaj się . Jesteśmy w ciąży i musimy jakoś urodzić nasze dzieciaczki prawda ?
Myślami jestem z Tobą i jestem pewna że wszystko będzie dobrze . Pisz jak rozwija się sytuacja i jak się czujesz .

I jeszcze Krzyś się rozchorował - z czego taka temperatura ? Co mu jest ? Oby jak najszybciej wyzdrowiał .

A u mnie jest śnieżyca .

Czesc Babolki;-)ja w zasadzie na chwilke zaglądam.
Medio- bardzo Ci wspolczuje ze musisz przez to wszytsko przechodzic. Sama koncowka ciązy jest bardzo trudna a tu jeszcze lekarze przysparzają problemow. :crazy: Nie martw sie moze bedzie tak jak pisza dziewczyny, szybko urodzisz...zreszta życzę Ci tego z calego serca.
A ja dzis dzien pelen wrazen. Zostalam z moim dzieckiem i synem siostry 6 letnim...Boszeeee raz sie bawili , raz klocili i jeszcze innym razem bili....moj niby 2 lata a taki urwis, potrafi zdrowo przyłozyc i pojecia nie mam gdzie sie tego nauczyl...:-(
Agnieszko piekne zdjecia:tak: Kurcze pamietam jak to bylo...ten strach..ta niepewnosc a potem wielka radosc:tak::tak::tak: Zycze Ci zebys czula sie cudownie...zeby Twoje malutkie bylo zdrowe...i oczywiscie corcia...a jak nie to przeprzystojny i mądry Syn
Calusy:wink::wink:

agnieszko12 sliczna ta twoja fasolka..rozumie cie co czujesz,piekne uczucie prawda.ja mam termin 6.01.09 teraz lekarz na urlopie.napewno wtedy tez bedzie widac moja fasoleczke..a ty aniu tak niedawno swoja ksiezniczke ogladalas na usg a teraz masz ja kolo siebie i patrzysz w te jej piekne oczka..sliczna ta twoja coronia,,

Hej dziewuszki

Aguś ale sliczności nam pokazujesz :)

Kiki jak samopoczucie ? oswojona juz ?

Ja dzisiaj sie zaparłam i w końcu sprzatnelam wszystko mega dokładnie ...na jutro została mi jednak najwieksza bitwa ...pokój chłopców ...to jest wyzwanie :tak:

a potrm juz tylko ozdabianie mieszkanka i okien i tyle by było...jutro na 10 monitoring i znów biora mnie nerwy ...mam nadzieje ze będzie ok

reklama
Dziewczynki wielkie dzięki:))

A jak pytałam o wagę dziecka to powiedzieli,że nie wiedzą ale chyba nie jest za duże , bo 1,5 miesiąca temu było duze ale w normie więc pewnie teraz tez. tyle wiem.
Krzyś już lepiej, kaszle jeszcze ale już goraczka ustąpiła.
Mówiłam o cc, ale upieraja się na sn.

Asus to u Ciebie nie jest jeszcze potwierdzona cc??? Ach Ci lekarze!

Ostatnia edycja:
Do góry