reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dobry wieczor kobietki

Ale mam dzisiaj niemoc Masakra Od rana bylo mi niedobrze i slabo sie robilo a w pracy mialam takiego mula ze szok Ledwo sue ze mna dogadywali i śmiali sie ze pewnie w weekend na imprezie niezleh bylam :-D po pracy skoczylam di mamy a jak mnie wku... Baba ktora jechała przede mna Przepuszczala wszystko co bylo mozliwe - pieszych, wyjeżdżajacych z patkingow, skrecajacych a jak na skrzyżowaniu jechalysmy prosto na zielonym a ona chciala pezepuszczac z naprzeciwka skrecajacych w lewo Klakson mi zawzal juz wtedy Masakra:mad: i zamiast jechać 15 min jechalysmy 30

Maran cudowna masz rodzinke a Ty ladna kobieta :-*

Male liski ach te chlopy Nie przejmuj sie slonce a za jakis czas będziesz mogla mu powiedzieć jak bardzo sie mylil

Kiraawg mnie endo i pechol ok Będzie dobrze uwierzysz w to wkoncu czy mam przyjechać i nakopac?

Dorcia kciuki za wyniki

Nuuska duzozdrówka dla Olci i Ł a fla Ciebie duzi cierpliwości kochana

Kolorowych snów

reklama
Mam wyniki....niestety kciuki jeszcze nadal się przydadzą bo jest ...6....więc do zera jeszcze trochę !!! Ta beta leci jak krew z nosa !!! Buuuuuuuuuuuuuu
Ale nie załamuje się ...ważne że nie urosła !!!

Spokojnej nocki babeczki !!!

Dorcia ale to już bliziutko zera więc tuż tuż :-) chyba super
Marantha ale świetna rodzinka, dziewczynki jakie fajne, pozazdrościć
Nuuuśka dużo zdrówka dla rodzinki
Poczytałam o pożegnaniu i jest mi strasznie smutno mimo że nie znałam tej dziewczyny ... tak mi przykro ...
Też myślę jakie człowiek ma głupie i nijakie problemy to po prostu czasami wstyd bierze ...

Airfix u mnie 1 synek do mnie podobny, 2 do tatusia, a co do wróżb z obrączki (2 dzieci - 1 syn 2 córka) i horoskopu chińskiego to mój 2 synek powinien być córcią więc już w to nie wierzę

Maran może jak teraz taką masz lukę na imię chłopięce to będzie synek - ja miałam podobnie 1 synek miał być Natalią, 2 Matyldą, Lenką lub Pola a teraz zupełna luka...NIC - aż boję się głośniej pomarzyć, to samo było ze snami tuż przed badaniem USG gdzie wiedziałam że poznam płeć śniły mi się córki że je rodzę i mam i te sny były tak realne że aż bałam się obudzić, ale jak się obudziłam to czułam że lekarz mi powie że to chłopiec

małe liski w moim otoczeniu jest też dosyć sporo takich "serdecznych" ludzi którzy starają się skutecznie pozbawić mnie marzeń ale najbardziej chyba boli te "wylewanie zimnej wody na głowę" od teściów - teść cały czas powtarza (a ja się wkurzam bo przeważnie ma rację - w 2 ciąży też mówił że będzie chłopak - "ZOBACZYCIE!!!") że na weselu wróżyli nam 3 synów (wróżba gdzie na krzesełkach para siedzi tyłem do siebie i obraca głowę - jak w tą samą to syn a jak w przeciwną to córka) i 2 już mam - tak jak pisałam te docinki pochodzą zazwyczaj od ludzi którzy mają i jedno i drugie i czasami sobie myślę że może mają rację i jak urodzi się synek to mogę się z tego nie pozbierać i raczej wiem że tak będzie i tak jak pisałam nie mówię nic nikomu i robię swoje chociaż mój M po piwie tez może swój język puścić w obieg i coś niechcący chlapnąć :-). Już 2 razy nastawiłam się na córkę a po tych wszystkich wróżbach uwierzyłam że 2 będzie na 1000% więc teraz mam zamiar zrobić wszystko ale nastawiam się na chłopca:-)
Co do pieluszek to super nam to wychodzi są dni że mały cały dzień nie zamoczy już ubranka i zawoła PSI PSI:-) ale zdarzają się też wypadki:-D no i nie wiem czemu ale czasami potrafi sobie zamoczyć rączki w nocniku ;-) więc roboty jest przy tym ale mam nadzieję że jak już na dobre zrobi się ciepło to o pieluchach nie będziemy już pamiętać

Dorciu
z tą betą będzie dobrze...zobaczysz - jeszcze chwilka i będzie 0 - czego Ci życzę z całego serducha

Ostatnia edycja:
Napisalam i wszystko mi skasowalo:eek: piorunstwo jedno

dorciu
kciuki zaciskam, byle do zeraaaaa

zakreciu
to przyjezdzaj :laugh2:

do juterka kochane

Ja dziś i wczoraj czułam kłucia jajnika prawego ale tylko przez chwilę
No i zamówiłam mikroskop owulacyjny firmy Donna ale jakaś ulepszona nowa wersja i aż 60 testów ciążowych :szok::szok::-D:-D
mam nadzieję, że nie będę ich potrzebować w sensie, że się w końcu uda :tak::tak:
Dobranoc kochane

Dzień dobry:-)

Dorcia to super ze spada już niedługo będzie 0 :-)

Matik ja,mam Afrodyte

Dopiero zobaczylam,to,pożegnanie :-( niesprawiedliwe to życie :-(

Milego dnia

reklama
Do góry