zakrecona
Fanka BB :)
Dobry wieczor kobietki
Ale mam dzisiaj niemoc Masakra Od rana bylo mi niedobrze i slabo sie robilo a w pracy mialam takiego mula ze szok Ledwo sue ze mna dogadywali i śmiali sie ze pewnie w weekend na imprezie niezleh bylam
po pracy skoczylam di mamy a jak mnie wku... Baba ktora jechała przede mna Przepuszczala wszystko co bylo mozliwe - pieszych, wyjeżdżajacych z patkingow, skrecajacych a jak na skrzyżowaniu jechalysmy prosto na zielonym a ona chciala pezepuszczac z naprzeciwka skrecajacych w lewo Klakson mi zawzal juz wtedy Masakra
i zamiast jechać 15 min jechalysmy 30
Maran cudowna masz rodzinke a Ty ladna kobieta :-*
Male liski ach te chlopy Nie przejmuj sie slonce a za jakis czas będziesz mogla mu powiedzieć jak bardzo sie mylil
Kiraawg mnie endo i pechol ok Będzie dobrze uwierzysz w to wkoncu czy mam przyjechać i nakopac?
Dorcia kciuki za wyniki
Nuuska duzozdrówka dla Olci i Ł a fla Ciebie duzi cierpliwości kochana
Kolorowych snów
Ale mam dzisiaj niemoc Masakra Od rana bylo mi niedobrze i slabo sie robilo a w pracy mialam takiego mula ze szok Ledwo sue ze mna dogadywali i śmiali sie ze pewnie w weekend na imprezie niezleh bylam

Maran cudowna masz rodzinke a Ty ladna kobieta :-*
Male liski ach te chlopy Nie przejmuj sie slonce a za jakis czas będziesz mogla mu powiedzieć jak bardzo sie mylil
Kiraawg mnie endo i pechol ok Będzie dobrze uwierzysz w to wkoncu czy mam przyjechać i nakopac?
Dorcia kciuki za wyniki
Nuuska duzozdrówka dla Olci i Ł a fla Ciebie duzi cierpliwości kochana
Kolorowych snów