reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Airfix zgadzam się z Twoją teorią -mój pierwszy syn to kopia taty :-) a drugi mama 2.

Maran Twoja młodsza córcia to cała Ty,ale obie świetne dziewczynki,mój m też swego czasu jeździł do Irlandii:tak:

Podziwiam was wszystkie za walkę o płeć i mocno trzymam &&&&&

Wszystkim chorowitym,życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) u mnie w piątek zapowiadają 20 stopni-wiosna

Ostatnia edycja:
reklama
bada.m to według mojej teorii trzecia będzie dziewczynka :-D A mój synuś był podobny do męża i kazdy tak mówił, a teraz jest wykapana mama :D nawet moje zdjecia jak byłam mała to wypisz wymaluj jakby synek był na nich. Oczywiscie codzień mąż to podważa- że do niego i koniec haha A mam takie zdjecie "stare" z nim jak był mniejszy i kopia mamusi :D

Piraniu, dziękuję Kochana, to jutro rano skoczę niech mi odessają troszkę krwi, robić LH, FSH, estradiol i testosteron czy coś jeszcze radzisz?

Dorcia, Pirania, kopniaki za wiele nie dały, dzień tak przesmęciłam, że aż wstyd, jutro w planach działanie na wysokich obrotach :)

Airfix, dopóki nie zaczęłam starać się o dziewczynkę nie znosiłam miec zgagi, potem zaczęłam traktować ją na zasadzie, że dieta działa ;)

maran-atha ale ślicznotki!! i dokładnie, młodsza, to Twój malutki klon ;) chociaż onbie podobne są do Ciebie

małe liski, w ogóle nie przejmuj się tym tekstem kolegi, ludzie czasami tak głupio bez namysłu chlapią i nawet nie zastanawiają się czy nie robią innym przykrości, czy nie podcinają skrzydeł, ech...

Nusia, żebyś tylko Ty kochana nie zaraziła się od Olci i Ł. kurcze, niech zdrowieją oboje, uściski zdrowotne dla nich :)

Dorcia, jak beta??? może już się wyzerowała, jejkuuu, ale by było super

lilly ja nigdy zgagi nie miałam i smiałam sie z meża, że przesadza...a ja od kilku miesiecy mam zgage co jakis czas, nawet dziś ;) Wiec teraz bede patrzec optymistycznie na nią :D Jem to co zwykle, ale chyba wszystko działa jak nalezy :D Może ja już nie będę stosować diety zadnej rygorystycznej, jakby mnie miało udusić, tymbardziej że ten sód i potas u mnie w normie- dziewczynkowej

Dziewczynki
poczytala. To pozegnanie z prawej strony i mam dosc wszystkiego..... Skoda gadac.... A ja mam problem ze nie moge miec drugiego dziecka.....? Przy tym co przeszla ta dziewczyna, a teraz jej rodzina, jej coreczki to nic, problemy jakie ma sie na codzien.....ohhhh

dziekuje Dziewczyny
Maja to ma mój charakter I taki lobuz z niej jak chłopak ;) mój tato sie nie raz smieje, że ona to rzeczywiście Jasiem miała być ;) a teraz nie mam pomysłu na imie chłopiece, ale to może I lepiej,bo przy Ali myslałam o Tobiaszu, przy Mai miał być Jasiek a teraz nic... nie mam wizji żadnej ;)
Lilly ja tez mialam wiecznie zgage, w sumie to całe zycie mialam zgage ;) a teraz jak zaczełam sie zdrowo odzywiać, dieta bardziej chlopczykowa po za piwem, ktore nie raz pijemy z męzem - lubie smak piwa :zawstydzona/y: I nie mam zgagi, sporadycznie sie trafia, ale zasadniczo jest dużo lepiej, nieporównywalnie lepiej, a juz nawet mialam leki na zgage takie mocne ;) na refluks ;-) takze dieta dziewczynkowa na bank wieze sie ze zgagą :)

Piranju
widze ze sms chyba nie dotarl, wiec jeszcze tutaj pisze, bylam na usg
7dc, endo 7,3mm, pecherzyk 10 mm .....hm, podobno slabo....

vivienka nadia i colin bardzo dobrze sie dogaduja chociaz czasami sa zgrzyty :-D ale to chyba jak wszedzie :) duzo sie razem bawia a colin to ja tak papuguje ze szok :)
Colin i Natan to tak wyszli sami ;p ale wiem ze obaj sa z owulacji :) do colina i natana od poczatku czulam ze to chlopaki :) ale do pary za 2 lata postaram sie o jeszcze jedna corke :) moze sie uda :)

Dziewczyny jest tak dużo napisane że nie ogarniam !!!

Maran superowa rodzinka...dziewczynki świetne !!!

Piranha Nuuśka wyników nie mam ...pewnie będą dopiero rano ?!

Nuuśka no to się Ł rozłożył....coś Ty temu chłopu zrobiła !!??? Zdrówka dla Twoich chorowitków !!!

Dziewczyny przeczytałam post o Kasiulce....dlaczego takie rzeczy mają miejsce...dlaczego ???
Nie znałam dziewczyny ale jest mi tak cholernie smutno,żal ... czuję złość do całego świata !!!

Ostatnia edycja:
reklama
kiraa haha slabo ???? w 7dc ??? kochana ja mam takie endo w okresie owu, a pecherzyk..kurcze przyjmujac ze rosnie okolo 2mm na dobe, to na jakiej podstawie ten gin uwaza ze slabo ???...nie masz kochana jakiegos innego kolo siebie ? bo widze, ze ten na prawde nie jest lepszy od moich poprzednich :cool:

Airfix Ty mnie nawet nie strasz :wściekła/y:ospa - ospą ale wyobraz sobie swinke przy staraniach o dziecko :eek: o to mi chodzi glownie, bo wiadomo, ze jak facet przechodzi swinke w okresie doroslosci juz to roznie sie moze skonczyc :zawstydzona/y: no ale powiedzialam swini precz i mam nadzieje, ze nie przyjdzie !! :-p

Dorcia trzymam mocno &&&&& za wyniczki Slonko !!! a co do Ł- ja nie wiem co jemu sie podzialo :no:normalnie sierota...Olka sierota i tak mam dwojke jeczacych dzieci w domu :cool2:

liluś ja juz powiedzialam, ze sie wyprowadzam na balkon !

lece spac kochane :*

Do góry