reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Airfix zgadzam się z Twoją teorią -mój pierwszy syn to kopia taty :-) a drugi mama 2.

Maran Twoja młodsza córcia to cała Ty,ale obie świetne dziewczynki,mój m też swego czasu jeździł do Irlandii:tak:

Podziwiam was wszystkie za walkę o płeć i mocno trzymam &&&&&

Wszystkim chorowitym,życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) u mnie w piątek zapowiadają 20 stopni-wiosna

Ostatnia edycja:
reklama
bada.m to według mojej teorii trzecia będzie dziewczynka :-D A mój synuś był podobny do męża i kazdy tak mówił, a teraz jest wykapana mama :D nawet moje zdjecia jak byłam mała to wypisz wymaluj jakby synek był na nich. Oczywiscie codzień mąż to podważa- że do niego i koniec haha A mam takie zdjecie "stare" z nim jak był mniejszy i kopia mamusi :D

Piraniu, dziękuję Kochana, to jutro rano skoczę niech mi odessają troszkę krwi, robić LH, FSH, estradiol i testosteron czy coś jeszcze radzisz?

Dorcia, Pirania, kopniaki za wiele nie dały, dzień tak przesmęciłam, że aż wstyd, jutro w planach działanie na wysokich obrotach :)

Airfix, dopóki nie zaczęłam starać się o dziewczynkę nie znosiłam miec zgagi, potem zaczęłam traktować ją na zasadzie, że dieta działa ;)

maran-atha ale ślicznotki!! i dokładnie, młodsza, to Twój malutki klon ;) chociaż onbie podobne są do Ciebie

małe liski, w ogóle nie przejmuj się tym tekstem kolegi, ludzie czasami tak głupio bez namysłu chlapią i nawet nie zastanawiają się czy nie robią innym przykrości, czy nie podcinają skrzydeł, ech...

Nusia, żebyś tylko Ty kochana nie zaraziła się od Olci i Ł. kurcze, niech zdrowieją oboje, uściski zdrowotne dla nich :)

Dorcia, jak beta??? może już się wyzerowała, jejkuuu, ale by było super

lilly ja nigdy zgagi nie miałam i smiałam sie z meża, że przesadza...a ja od kilku miesiecy mam zgage co jakis czas, nawet dziś ;) Wiec teraz bede patrzec optymistycznie na nią :D Jem to co zwykle, ale chyba wszystko działa jak nalezy :D Może ja już nie będę stosować diety zadnej rygorystycznej, jakby mnie miało udusić, tymbardziej że ten sód i potas u mnie w normie- dziewczynkowej

Dziewczynki
poczytala. To pozegnanie z prawej strony i mam dosc wszystkiego..... Skoda gadac.... A ja mam problem ze nie moge miec drugiego dziecka.....? Przy tym co przeszla ta dziewczyna, a teraz jej rodzina, jej coreczki to nic, problemy jakie ma sie na codzien.....ohhhh

dziekuje Dziewczyny
Maja to ma mój charakter I taki lobuz z niej jak chłopak ;) mój tato sie nie raz smieje, że ona to rzeczywiście Jasiem miała być ;) a teraz nie mam pomysłu na imie chłopiece, ale to może I lepiej,bo przy Ali myslałam o Tobiaszu, przy Mai miał być Jasiek a teraz nic... nie mam wizji żadnej ;)
Lilly ja tez mialam wiecznie zgage, w sumie to całe zycie mialam zgage ;) a teraz jak zaczełam sie zdrowo odzywiać, dieta bardziej chlopczykowa po za piwem, ktore nie raz pijemy z męzem - lubie smak piwa :zawstydzona/y: I nie mam zgagi, sporadycznie sie trafia, ale zasadniczo jest dużo lepiej, nieporównywalnie lepiej, a juz nawet mialam leki na zgage takie mocne ;) na refluks ;-) takze dieta dziewczynkowa na bank wieze sie ze zgagą :)

Piranju
widze ze sms chyba nie dotarl, wiec jeszcze tutaj pisze, bylam na usg
7dc, endo 7,3mm, pecherzyk 10 mm .....hm, podobno slabo....

vivienka nadia i colin bardzo dobrze sie dogaduja chociaz czasami sa zgrzyty :-D ale to chyba jak wszedzie :) duzo sie razem bawia a colin to ja tak papuguje ze szok :)
Colin i Natan to tak wyszli sami ;p ale wiem ze obaj sa z owulacji :) do colina i natana od poczatku czulam ze to chlopaki :) ale do pary za 2 lata postaram sie o jeszcze jedna corke :) moze sie uda :)

Dziewczyny jest tak dużo napisane że nie ogarniam !!!

Maran superowa rodzinka...dziewczynki świetne !!!

Piranha Nuuśka wyników nie mam ...pewnie będą dopiero rano ?!

Nuuśka no to się Ł rozłożył....coś Ty temu chłopu zrobiła !!??? Zdrówka dla Twoich chorowitków !!!

Dziewczyny przeczytałam post o Kasiulce....dlaczego takie rzeczy mają miejsce...dlaczego ???
Nie znałam dziewczyny ale jest mi tak cholernie smutno,żal ... czuję złość do całego świata !!!

Ostatnia edycja:
reklama
kiraa haha slabo ???? w 7dc ??? kochana ja mam takie endo w okresie owu, a pecherzyk..kurcze przyjmujac ze rosnie okolo 2mm na dobe, to na jakiej podstawie ten gin uwaza ze slabo ???...nie masz kochana jakiegos innego kolo siebie ? bo widze, ze ten na prawde nie jest lepszy od moich poprzednich :cool:

Airfix Ty mnie nawet nie strasz :wściekła/y:ospa - ospą ale wyobraz sobie swinke przy staraniach o dziecko :eek: o to mi chodzi glownie, bo wiadomo, ze jak facet przechodzi swinke w okresie doroslosci juz to roznie sie moze skonczyc :zawstydzona/y: no ale powiedzialam swini precz i mam nadzieje, ze nie przyjdzie !! :-p

Dorcia trzymam mocno &&&&& za wyniczki Slonko !!! a co do Ł- ja nie wiem co jemu sie podzialo :no:normalnie sierota...Olka sierota i tak mam dwojke jeczacych dzieci w domu :cool2:

liluś ja juz powiedzialam, ze sie wyprowadzam na balkon !

lece spac kochane :*

Do góry