reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Vivienka, no to super wynik masz, zapewne owulka a potem @ tuż tuż :-) Może być @ bez owulacji (cykl bezowulacyjny), zwłaszcza gdy prolaktyna miesza zaburzając wydzielanie LH i FSH, jednak Twoja prolaktyna całkiem ładna i pewnie cykl będzie owulacyjny :tak: ...może ten skok to początek FL? :-) Pik LH mógł być w 53-54 dc, trzymam kciuki! Kaja nadal zakatarzona ale widać, że czuje się lepiej bo wczoraj była marudna i aż jej oczka napuchły, dziś wygląda dużo lepiej :-)

Dorcia, właśnie uczę się kroków :-D Ano pochorowała mi się córcia, odpukać na razie nikt się nie zaraził.

lilly, no to mega kciuki za wizytę!

reklama
liluś a dopisac Cie slonko ?? :-)

vivienka przepraszam kochana, motla mi sie czasem juz wszystko zaraz zmieniam date :tak:

piranha no wlasnie pamietam kochana pamietam :-) moze byc serducho wieczorkiem prawda ? i estrofem ciach ciach czas leci strasznie :happy:a we wtorek wizytka u lekarza :-)

Dorcia jesteś boska po prostu !!! Swoim tańcem nie zaryzykuję bo miednicę połamię
Lilly kciuki za wizytkę
Piranho zdrówka dla córeczki, wiem co to znaczy bo my od tygodnia z grypą w domu, paskudztwo jedno
Nuuuśka a ja musze z mężem pogadać i dam Ci znać co i jak !!!

Lilly kochana jestem z Tobą dzisiaj myślami...bo całą sobą niestety być nie mogę !!!
Odezwij się po wizytce ?!

Mamawcześniaka
im więcej tańców tym lepiej !!! Trzymam kciuki żeby jednak synuś stwierdził że lepiej mu główką do dołu !!!

Piranha...przepraszam...przeoczyłam gdzieś ten post !!!
Zdróweczka dla Kajuni !!! Może to tylko wirus chwilówka ???
Moja z gór wróciła z katarem i kaszlem ... jak do poniedziałku nie przejdzie to pójdę do doktorka żeby ją "osłuchał " bo u nas panuje wirusowe zapalenie oskrzeli ... brrrrrrr
Mówisz kochana o tabsach...hmmm. Ja chciałam tabsy bo powiedziałam że po NuvaRing miałam okropne migreny i doktorek mój powiedział wprost...że niestety po wszystkim będzie mnie głowa boleć...bo to hormony...i jak organizm czuły to tak będzie. I powiedziałam że to najwyżej będę chodzić z Ketonalem w kieszeni...a on na to że skoro głowa boli to daje organizm znać że coś się złego może wydarzyć i nie powinno się stosować tego typu antykoncepcji.

Maggie to nie w miednicy ( u nas tak się mówi na miskę ) się tańczy tylko na stole ... buahahahahahaha
A Ty jak z grypskiem...pożegnałaś się już ?
Ty z mężem nie gadaj...z mężem się ciupciaj ( u nas się tak mówi na sex) hahaha
Oj , chyba głupawkę dzisiaj mam !!!
Ale co tam...ważne że nie ryczę nie ?????????????

Ostatnia edycja:
Dorcia wyczytałam tez gdzieś zeby świecić latarka na dole brzucha bo dzidzia juz czuła na światło to może z ciekawości sie przekreci. Jak sie męża pytałam gdzie mamy jakaś latarke i po co mi to mało nie padł ze śmiechu!! :rofl2:
No to sobie zainstalowalam aplikacje z latarka w telefonie hie hie

Mamawcześniaka a wiesz że coś w tym może być prawdy...śmiesznie to brzmi...i pewnie też wygląda nieco komicznie ale ...ja bym spróbowała !!! Bo zaszkodzić nie zaszkodzisz....a nóż Mały ciekawski człowieczek się obróci ?!
Looknij na neta co dziewczyny proponują ... ja wiem jedno ...tak jak i Ty nigdy nie zgodziłabym się na obracanie dziecka w łonie...na samą myśl mam dreszcze !!!

Hej hej.
Mamawcześniaka
z taką pomocą mały na pewno się odwróci:-)
Dorcia Ty to udana jesteś:-D Ok, mogę się dołączyć;-)
Marchew kiedy będziesz znała płeć?

Lookam, Lookam cały czas. Mam juz kilka które będę stosowała. Mnie brzuch boli nawet po zwykłym badaniu przez położna a co dopiero takie przekrecanie. Bol dla mamy i dziecka.

reklama
Witajcie dziewczyny

Maran- atha - spóźnione ale serdeczne życzonka urodzinowe :-):-)
Dorcia - suuuuper, że wizytka udana i dobre wieści przynosisz. A nie mówiłam, że ten wzrost bety to był tylko błąd lab., ja to mam intuicję :tak:;-)
mamakaja - no rzeczywiście my na tym samym etapie i twój maluch tez dupskiem się obrócił na usg :-D charakterne te nasze brzdące !!! Z taką różnicą że u Ciebie córcia a u mnie synek i tego się trzymajmy :tak:
mamawcześniaka - trzymam kciuki, aby synek się obrócił !!!!
Piranha - zdrówka dla córci !!!
marchew - kiedy masz następne usg ?
lilly - kciuki za wizytę !!!!
bada m - witaj !!!!
U mnie wczorajszy dzień był ciężki, mdłości okropne i popołudniu ruszyć się nie mogłam takie osłabienie. Dziś też mdłości ale jakoś funkcjonuje, zresztą od rana zwykle jest dobrze, a popłudniami nadal mnie ścina z nóg :wściekła/y:

Dziś pierwszy raz śniła mi się dzidzia w brzuszku, ale jaki to był sen !!! Ginek stwierdził na wizycie, że musi bardziej szczegółowo zbadać dzidze i że na pare dni wyjmie mi je z brzucha :-D Jak wyjął to ja od razu patrze co ma między nogami a tam takie niby jąderka i mówie do męża zobacz chłopak bedzie, a na to gin to jeszcze nic pewnego zobaczymy wieczorem bo to może być tylko opuchlizna :-D i przyszliśmy wieczorem a tam jąderek brak, tylko dziewczynkowe wargi i trochę podłamana byłam. Aha jeszcze pamiętam, że jak mi dzidzie wyjęli z brzucha to dali mężowi do brzucha :-D bo to miało uspokoić malucha, taki etap przejściowy, i ja tak patrzyłam jak M z brzuchem wygląda i wcale mnie to nie dziwiło hehe Niezły sen co hehe

Ostatnia edycja:
Do góry