reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorcia fakt zapomnialam o stole,ale wole nie ryzykowac bo mam szklany stol,jeszcze peknie i dopiero bedzie:-D:-D:-D
Dorcia weekend idzie dlatego pewnie humorek sprzyja.Zdrowka dla corci

Lily78 u mnie już niestety jesien, a co do lakierkow to może uda mi się wypróbować bo Lampe UV mam jeszcze w piwnicy. A trzeba do tego tez pazurki lekko zmatowic czy kladzie sie to jak lakier?
No to widze ze będziemy niezle startowac w czerwcu-lipcu kilka nas będzie. Kciuki za wizyte:tak:

Piranha bardzo się ciesze ze coreczka już się lepiej czuje.Taka glupia pogoda i nie trudno o przeziębienie. Jeszcze raz duzo zdrowka bo to tez bardzo meczace dla takiej malej kruszynki jest.:tak:
Jestem wlasnie przy kompletowaniu suplementow i dzisiaj domowilam jeszcze witamine b-100 complex i royal jelly (royal jelly jest tylko dla kobietki co nie?? Dawka 1000mg dziennie wystarczy?). Nie wiem czy jestem na najnowszym stanie bo widziałam ze ilaczek jeszcze inne suplementy bierze. Doszlo cos jeszcze procz zen-szenia do niebieskiej listy?? Ostatnio pisaliście cos o TT ale niby on nie korzystnie wpływa na testosteron.Przy diecie chlopczykowej moge opierac sie na diecie alkalizujacej??? Cos brac szczegolnie pod uwage?
Jak dobrze Pojdzie zaczynamy z suplementami i dietka od :cool::cool: PONIEDZIALKU!!!!:cool::cool:
Niusia dziekuje,troche nas jest także nic dziwnego

Mamuskamini ale sen. Wiesz ze na sny trzeba brac poprawke i ich odwrotność,to znaczy ze synus ci tam figle Plata:-D:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry przed pracą :-)

Taniec odtańczony:-) niestety nie przeze mnie bo zapewne stół by się załamał , ale synuś dzielnie wyręczył mamusie, tylko zmieniliśmy muzykę na nieco mocniejsza :-)

piranha - zdrówka dla Kaji :tak:
Maran spóźnione STO LAT :tak:

Lilly - &&&& za wizyte :tak: u mnie raz lepiej raz gorzej :tak: fizycznie czuje się juz ok, psychicznie wiadomo, czas......
wizyty jeszcze nie miałam bo czekam na wyniki histo , w szpitalu poinformowali ,że za 3 tygodnie będą , w poniedziałek mam dzwonić i mam nadzieje je odebrać i wtedy do gina :tak:

Dorcia - fajny doktorek ci się trafił :-)

miłego dnia

Dzień dobry Dziewczynki,
piękna pogoda a ja się obudziłam z temperaturą 39,2 :crazy: Jakieś grypsko mnie dopadło.
Życzę Wam miłego dnia! Ja swój zapewne spędzę w łóżku.

Mamuśkamimi ale sen hehe, ale mi teraz w ciąży też się dziwne zdarzają
:-D
Kifsi kciuki za wyniki, mam nadzieję że za te 3 tyg. napiszesz jakie wyszły.;-)
Piranhu zdrówka dla córeczki:tak:
Annette zdrówka:tak:
Jejku ale mam dziś humor do bani, zaraz chyba będę rzucać talerzami :wściekła/y: płakać mi się chce, niech już ten dzień się kończy:angry:

mamakaja a tańczyłaś dzisiaj !!??? Talerzami to u mnie możesz porzucać-przydała by mi się nowa zastawa stołowa ... a mężasty twierdzi że stara jeszcze dobra :-( !!!
Ja ostatnio miewam "ciężkie dni" ale dzisiaj energia mnie rozpiera.
Mój mały podopieczny dzisiaj stwierdził że "kocha taką nianię"...ojjj żeby codziennie był taki milutki to by cudnie było !!!
Wpadnij na kawkę .... zaraz Ci się humorek poprawi !!!

Anette zdróweczka kochanieńka !!!

Mamuśkamimi nie pamiętam swoich snów w ciąży z córcią ale wiem że niektóre były naprawdę hardcorowe !!! Mąż w ciąży...to musiał być niezły widok !!!???

Dziewczyny genialne jestescie, ale sie nasmialam :-)

dorcia ja w aucie jestem obecnie, wiec trudno bedzie mi tanczyc , ale potem odtancze, obiecuje :rofl2:

Piranju
zdrowka dla ksiezniczki

anetko
zdrowka zycze kochana

nuska
no rzeczywiscie lista pelna,

zakreciu
pochuchaj zeby te szwy pekly , zeby lista ne pekala w szwach:-D

Mamwxzesniaka
to co bedziesz z lampka dowcipnie biegacj :-D pomysl niby absurdalny, ale ja mysle ze cos w nim jest :)

Anette dużo zdrówka, u mnie grypa powoli odpuszcza ale jestem słaba
Dorcia masz rację
Mamuśkamini sny podobno sprawdzają się na odwrót także wiesz :-)
Mamakaja czemu humor do bani ??

reklama
witajcie Dziewczyny:) u mnie piękna pogoda , słoneczko świeci. szkoda że na dworek wyjść z synem nie mogę:( ale dziś już od rana bez gorączki ( odpukać) . wstrzymałam się z antybiotykiem i myśle że na razie dobrze zrobiłam. zobaczymy co wieczór pokaże:)

Nuśkkka- tak myśle czy mogłabyś zapisać mnie na Waszą liste staraczek???:):):):)
Dorcia- wesołą kobietką jesteś:) zresztą Ty wiesz.......... :*
Mar-chew- bardzo ciekawa jestem płci Twojego Maluszka :) chyba wszystkie na forum będziemy się stresować twoją wizytą :-D
Anettte- zdrówka:)
Mamakaja- rzucaj talerzami jeśli ma Ci ulżyć,, a co!!!! od jutra załamanie pogody więc :(
Piranha - zdrówka dla Kai , te choróbska są okropne, no ale cóż......
Mamawcześniaka- ale ten czas szybko leci... niedługo ujrzysz swojego Księcia z brzuszka:)

dziś o 12.00 miałąm silne bóle prawego jajnika (teraz ustały, mam tak ok. 15 minut) , szyjka jest wysoko i jest śluz ciągnący, myśle że dziś właśnie jest owu. dziś 16dc,tak mnie korci żeby spróbować metody 0+12 ............................ ale się boje, a mąż powiedział że staranka w lato zaczniemy:( no ale z nim to róznie bywa:) powiedzcie mi dziewczyny jak dziś rzeczywiście jest owu to po ilu godzinach szyjka powinna się obniżyć?? czy w ogóle powinna się obniżyć??? jak to jest??? dodam że w tamtym miesiącu też 16dc miałam tak silne bóle. zadziałaliśmy 24h po no i nic:( ale tak się zastanawiam czy stosując metode 0+12 trzeba się dodatkowo zakwaszaC jeśli śluz się zmienił??

Do góry