reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jak zaczeliśmy starania z mężem o drugie dziecko, to była chęć posiadania córki- potem już dziecka. I wierzcie mi, że jest bardzo bolesny zarzut napisany przez osobę, że NIC w tej sprawie nie zrobiłam.
Jakoś sobie nie przypominam żebym napisała że planowanie płci jest bez sensu- ale są przypadki, które podważają tą teorię.

reklama
Laseczki
Mowię Wam Dobrej Nocy :)
dziewczynka_mala_linia_photo.jpg

Jak zaczeliśmy starania z mężem o drugie dziecko, to była chęć posiadania córki- potem już dziecka. I wierzcie mi, że jest bardzo bolesny zarzut napisany przez osobę, że NIC w tej sprawie nie zrobiłam.
Jakoś sobie nie przypominam żebym napisała że planowanie płci jest bez sensu- ale są przypadki, które podważają tą teorię.
NIC - to za duzo powiedziane - wybacz....bardziej stosowne było by nie wszystko, bo sama powiedziałaś że to olewasz......
Są przypadki które podważają tą teorię - zgadzam się- i dlatego nie jest to metoda na 100% tylko zwiększająca szanse na dana płeć.

Zresztą nigdzie w regulaminie BB nie jest napisane, Ze trzeba wszystko pisać.
A Tu pozwolę sobie skopiować posty staraczek które Cie powitały na wątku;
Dorotka27
Witaj Anka. Chylę głowę przed tobą, że przeczytałaś wszystko od deski do deski. Godne podziwu. Jak najbardziej jesteś mile widziana u nas. Jak widzę masz już dwóch synków, czyżbyś marzyła o córeczce hihi?

eliczek24;
Witam Anka!
No nawet jak ja tu się wpychałam dziewczynom, to nie czytałam wszystkich postów. Dla mnie jesteś wielka. Zaglądaj do nas często.

Kasia2005;
witaj Anka24,
rany..to musiałaś się naczytać,wielka biblia. Zapraszamy do naszego grona,bo jak zapewne wiesz,zaczyna się tutaj wykruszać :))

ja;
No Anka odwaliłaś kawał dobrej roboty- jestem pod wrażeniem. :biggrin2:

Jarzębinka;
witak kolejną starczkę - planowaczkę, po synach też myślę,że obstawiasz na córeczkę?!?!? :tak:

hej dziewczynki:-)
jeeejjjjoooo ale naskrobalyście:szok::szok:
jak ja mam to nadrobić?:szok::-)
szalone:-)
może jakieś małe streszczenie;-):-)

ja dziś po wizycie u ginki z wynikami...i chyba się trochę wystraszyłam,wysłala mnie dla pewności na badania w poniedziałek

No laseczki, koniec tematu. Każda wyraziła swoje zdanie i trzeba je uszanować :tak:
Beatko no popatrz. Fajnie przeczytać po takim czasie co się pisało :-)

No nic kobietki. Wywołałam tu małą burzę ;-), ale myślę że teraz po niej juz tylko się pięknie rozjaśni. Ja zmykam. Może kiedyś jeszcze tu zaglądnę chociażby z sentymentu, do pierwszego na którym rozpoczęłam przygodę na BB :-)

No laseczki, koniec tematu. Każda wyraziła swoje zdanie i trzeba je uszanować :tak:
Beatko no popatrz. Fajnie przeczytać po takim czasie co się pisało :-)

No nic kobietki. Wywołałam tu małą burzę ;-), ale myślę że teraz po niej juz tylko się pięknie rozjaśni. Ja zmykam. Może kiedyś jeszcze tu zaglądnę chociażby z sentymentu, do pierwszego na którym rozpoczęłam przygodę na BB :-)

Ano wywołałaś Dorotko..... i też uważam temat za zamknięty i nie mam zamiaru szukać postów które "piły" do mnie...

reklama
Do góry