reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Krystianmartin buuuuuuuu kochana może ten ostatni będzie tym szczęśliwym !!! Życzę Ci tego z całego serca !!! Mnie się wydaje że powinnaś pójść do lekarz i spróbować znaleźć przyczynę Waszych niepowodzeń !

reklama
kate, będę z całych sił trzymać za Ciebie kciuki, będzie dobrze, raz na zawsze pozbędziesz się tego problemu i będziesz mogła już na spokojnie zająć się instalacją córeczki. Buziaki!

małe liski, odstęp od owulacji to jeden z 7 czynników, z tego co czytałam (a sugeruję się wpisami guru Tamary :-)) to ma najmniejszy wpływ (ale jakiś tam być może ma ;-)). Wkleję Ci nasze forumowe statystyki dotyczące samego odstępu, wzięto pod uwagę tu 29 osób więc jakieś odniesienie do skuteczności to już ma, zerknij, że z dziewczynkowego odstępu jest tyci więcej chłopców a z chłopięcego - tyci więcej dziewczynek, wynik mówi sam za siebie :-D

Zobacz załącznik 613774

Elle, już wynik powyżej 3 ng/ml potwierdza owulację a wynik powyżej 10 ng/ml wydolność ciałka żółtego. Jednak do zajścia w ciążę najlepiej by wynik progesteronu był powyżej 15 ng/ml, zwłaszcza że pragniesz córeczkę.

Kate i ty tutaj! hej hej! :-)

Poziomki, ja się dołączam do pytania Anette, - wszytskie twoje córki się zgadzają z kalendarzem chińskim?

więc Piraniu może lepiej na chłopca starać się właśnie wtedy, gdy tego śluzu jest dużo więcej, wtedy jest mega chęć na seksik:-Dlibido wtedy rośnie:tak:u mnie tak jest dzień przed pikiem, a więc dwa dni przed owu.
a nie po piku, jak śluzu ubywa?

Ostatnia edycja:
Piraniu proszę napisz co mi radzisz w takiej sytuacji bo trochę się martwię tym moim niskim progesteronem :-( czy tylko dupek wystarczy żeby go podwyższyć czy jeszcze coś dziewczynkowego ;-)

Dorcia dzięki za wsparcie, ja niestety zostałam bez lekarza. Nie pamiętam czy pisałam kiedys o tym.. ale gdy powiedziałam tamtemu ginowi, że mój m nie zrobi badania nasienia, to powiedział mi, że on juz mi nie pomoże i żebym do niego nie przychodziła... no chyba że zajdę w ciążę...
A tutaj w moim mieście nie ma żadnego specjalisty. Zresztą podjęłam już decyzję o wycofaniu się. :tak:
Ja i tak się cieszę, bo nie mam plamień a moje wykresy wyglądają znacznie lepiej.

Krystianmartin pamiętasz jak opowiadałam Ci że u mnie pierwsze badania to były hormony i "chłopaki" męża ?! Większośc lekarzy najpierw chce zobaczyć wyniki nasienia a później brną dalej
Ja myślę że będzie dobrze....że Ci się przyklei w końcu mała dziewuszka !!!

reklama
Do góry