reklama
Piranha
Fanka BB :)
kate, będę z całych sił trzymać za Ciebie kciuki, będzie dobrze, raz na zawsze pozbędziesz się tego problemu i będziesz mogła już na spokojnie zająć się instalacją córeczki. Buziaki!
małe liski, odstęp od owulacji to jeden z 7 czynników, z tego co czytałam (a sugeruję się wpisami guru Tamary :-)) to ma najmniejszy wpływ (ale jakiś tam być może ma ;-)). Wkleję Ci nasze forumowe statystyki dotyczące samego odstępu, wzięto pod uwagę tu 29 osób więc jakieś odniesienie do skuteczności to już ma, zerknij, że z dziewczynkowego odstępu jest tyci więcej chłopców a z chłopięcego - tyci więcej dziewczynek, wynik mówi sam za siebie
Zobacz załącznik 613774
Elle, już wynik powyżej 3 ng/ml potwierdza owulację a wynik powyżej 10 ng/ml wydolność ciałka żółtego. Jednak do zajścia w ciążę najlepiej by wynik progesteronu był powyżej 15 ng/ml, zwłaszcza że pragniesz córeczkę.
małe liski, odstęp od owulacji to jeden z 7 czynników, z tego co czytałam (a sugeruję się wpisami guru Tamary :-)) to ma najmniejszy wpływ (ale jakiś tam być może ma ;-)). Wkleję Ci nasze forumowe statystyki dotyczące samego odstępu, wzięto pod uwagę tu 29 osób więc jakieś odniesienie do skuteczności to już ma, zerknij, że z dziewczynkowego odstępu jest tyci więcej chłopców a z chłopięcego - tyci więcej dziewczynek, wynik mówi sam za siebie
Zobacz załącznik 613774
Elle, już wynik powyżej 3 ng/ml potwierdza owulację a wynik powyżej 10 ng/ml wydolność ciałka żółtego. Jednak do zajścia w ciążę najlepiej by wynik progesteronu był powyżej 15 ng/ml, zwłaszcza że pragniesz córeczkę.
mamartusia
Kate i ty tutaj! hej hej! :-)
Poziomki, ja się dołączam do pytania Anette, - wszytskie twoje córki się zgadzają z kalendarzem chińskim?
Poziomki, ja się dołączam do pytania Anette, - wszytskie twoje córki się zgadzają z kalendarzem chińskim?
ilaczek
więc Piraniu może lepiej na chłopca starać się właśnie wtedy, gdy tego śluzu jest dużo więcej, wtedy jest mega chęć na seksiklibido wtedy rośnieu mnie tak jest dzień przed pikiem, a więc dwa dni przed owu.
a nie po piku, jak śluzu ubywa?
a nie po piku, jak śluzu ubywa?
Ostatnia edycja:
Mar-chew
nuska - trzymam kciuki z całych sił
krystianmartin
Dorcia dzięki za wsparcie, ja niestety zostałam bez lekarza. Nie pamiętam czy pisałam kiedys o tym.. ale gdy powiedziałam tamtemu ginowi, że mój m nie zrobi badania nasienia, to powiedział mi, że on juz mi nie pomoże i żebym do niego nie przychodziła... no chyba że zajdę w ciążę...
A tutaj w moim mieście nie ma żadnego specjalisty. Zresztą podjęłam już decyzję o wycofaniu się.
Ja i tak się cieszę, bo nie mam plamień a moje wykresy wyglądają znacznie lepiej.
A tutaj w moim mieście nie ma żadnego specjalisty. Zresztą podjęłam już decyzję o wycofaniu się.
Ja i tak się cieszę, bo nie mam plamień a moje wykresy wyglądają znacznie lepiej.
Krystianmartin pamiętasz jak opowiadałam Ci że u mnie pierwsze badania to były hormony i "chłopaki" męża ?! Większośc lekarzy najpierw chce zobaczyć wyniki nasienia a później brną dalej
Ja myślę że będzie dobrze....że Ci się przyklei w końcu mała dziewuszka !!!
Ja myślę że będzie dobrze....że Ci się przyklei w końcu mała dziewuszka !!!
reklama
mamartusia
bosz Krystianmartin - co za lekarz???!!!!!!! normalnie słow mi zabrakło jak to przeczytałam!!!!!
Nuśka - ja też trzymam kciuki.
Nuśka - ja też trzymam kciuki.
Podziel się: