reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

zakręcona, 13-tki są bardzo szczęśliwe :-), będę trzymać kciuki!

Annette, gdy beta hCG jest powyżej 10 mIU/ml to wchodzi w reakcję z testem owulacyjnym zabarwiając go mega pozytywnie :-)

reklama
witam
ja przygotowuje się ale do operacji, juz za 2,5 tygodnia będe mieć,
boje sie, ale dam rade,
Nuśka nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała, zeb y Ci się udało, trzymam
bardzo mocno kciuki za Ciebie i nie puszczam
Poziomki, mamartusia witam Was zanajome koleżanki :blink:,
Poziomki chiński kalendarz to bzdura, wg niego powinnam miec 3 córki a mam 3 synów
Dorcia bedziesz dzieciaczka pilnować, dobrze doczytałam?
Ilaczek widze,ze u Ciebie decyzja jest, trzymam &&& za małego chłopczyka
Pirhaniu buziak dla Ciebie

witam się:-)
Nusia trzymam kciuki za wyniki badań, za wizytę i żeby ten test ciemniał&&&:tak:
Kciuki za was wszystkie&&&
Kate decyzja jest, ale pod warunkiem, że wszystkie warunki będą mi sprzyjać:-D
Poziomki
witaj:-Dmojemu mężowi wczoraj na dobranoc powiedziałam jaki masz babiniec w domu to się za głowę złapał:szok:
pozdrawiam

Nuuska wow super to teraz trzymam kciuki zeby fasolka zostala z Toba :tak: nie moze byc inaczej ;-) a co mojego progesteronu to robilam bo na pewno 7 dni po owulce... w sumie tragedii nie ma bo od 10ng wzwyz powinien byc zeby potwierdzic przebyta owulacje a u mnie bylo 15ng ale przy planowaniu dziewczynki powinien byc wysoki dlatego musze go podwyzszyc ;-)
Zakrecona kciuki za wizyte!
Kiraa piekny ciazowy wykres ;-)

Kate...tak tak kilka godzin dziennie będę bawić się w nianię....pięciolatka

Nuuska nic Ci nie napiszę ...bo Ty wszystko wiesz !!! I tyle &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!

Hejka:-)

Ja juz czekam na @. Był bladzioch ale niestety beta musiała spaść., bo z dnia na dzień kreska była mniej widoczna. Teraz czekam na ostatni cykl starań i koniec:tak:. Dołożyłyśmy z Piranha jeszcze jeden lek bojowy Encorton i zobaczymy.

Kiraa z całego serducha życzę Ci spełnienia marzeń... chociaz gdzieś tam.. coś we mnie krzyczy, że się już udało:-D ale jeszcze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nuuuska niech ten bladzioch zamieni się w tłuścioszka i niech spełnia się Twoje marzenia.:tak:

Dorcia za spadek Twojej bety &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i za szczęśliwe staranka:tak:

Zakręcona spokojnej ciąży z córcią:-)

Maran-atha, maggie, ilaczek, Lilly, Elle, Matik, mamartusia, Poziomki, Anias, Anette, i wszystkie starające się dziewczyny Wam również życzę spełnienia marzeń.:-D

reklama
Cześć dziewczyny!

Nie zdążę teraz wam odpisać, na szybko przejrzałam ostatnie posty...nadrobię wieczorem :-)

Nusia moc kciuków &&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest bladzioch i tego się trzymamy!!!!!

Pirahniu mówisz ten preparat mężowski jest :-D Zerknęłam na wpis z artykułu - bardzo ciekawe, czyli wychodzi na to, że te 3-4 dni przed owu rzeczywiście, przynajmniej w teorii, zwiększają szanse na dziewczynkę, ze względu na poziom hormonów...Czyli Shettlesowi dobrze wychodziło w badaniach - powyżej 5 dni od owu rodzili się częściej chłopcy, podobnie jak tuż przed owulacją Ja jestem tuż przed owu, mierzę temp, obserwuję śluz (znikomy:)), mierzę ph, paski owulacyjne - w użyciu codziennie i czekam wypatruję tego wyraźnego sygnału owu. Chciałabym spróbować O+12, ale jeśli nie będę znała mniej więcej godziny owu, to chyba nie ma co strzelać na ślepo :). Wtedy zostanę już przy odstępie 3-4 dniowym - będę miała chyba większą szanse, że trafię w taki właśnie odstęp...

Witaj Poziomki - jaką piękną masz rodzinę :-) Trzymam kciuki żeby dołączył do was mały przystojniak!

Miłego słonecznego dnia!

Ostatnia edycja:
Do góry