reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Poziomki, i ja jeszcze w tym samym wieku co ty, więc też najpierw w chińskim sprawdziłam i wyszło mi to co tobie, ale ja nie będę czekać do końca roku.
pytasz czy już się staramy - niby tak, ale mój organizm odmawia posłuszeństwa. :zawstydzona/y:

Kiraa - dziękuję że pytasz.
powiem szczerze nie wiem - zrobiłam test. znaczy robilam codziennie od 11 dnia cyklu. i niby w 16 dniu cyklu kreska byla ciemniejsza niż ta testowa. więc nie wiem - chyba była. a jaką wiarę można dać tym testom?

teraz za namową Pirani i dziewczyn, zaczynam mierzyć temp. dziś pierwszy dzień za mną. niby tak głupio w środku cyklu, ale stwierdziłam że przyda mi się trening. :sorry2:

reklama
kiraa byl spadek to i mega skok byc musi :D

piranha ja tez oczywiscie juz zmeczona i co..znowu poloze sie za chwile, i obudze jak Ł. wroci i potem bede drzemac ...do bani :dry: zaczynam czuc sie okresowo. Brzuch zaczyna pobolewac, mam nadzieje, ze @ jutro nie zawita zebym choc wizyte mogla odbebnic bo juz calkiem bedzie do bani :wściekła/y:
Aaaaa to juz rozumiem odnosnie progesteronu elle :) dziekuje za wyjasnienie :))

Elle kochana a Ty go robilas w 7dpo i taki niziutki ???? az nie wierze !

poziomki witaj i powodzenia :) super gromadka w domu :)

W ogole to ponawiam moje pytanie - nowe dziewczyny czy wpisywac Was na liste starajacych/oczekujacych na staranka ? Bo nie wszystkie z Was mam uwzglednione na liscie, czesc jeszcze nie odpowiedziala :blink:

attachment.php

Starających się : 6
Oczekujących na staranka : 12

MARZEC 2014 :

Nuuuśka - termin @ 08.03 ( 10 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 09-12.03 ( 23 miesiąc starań )
Kiraa - termin @ 13.03 ( 5 cykl starań )
Annette - termin @ 21.03 ( 4 cykl starań )
gochaa - termin @ 23.03 ( 1 cykl starań )

KWIECIEŃ 2014 :

anias2 - termin @ 0.04 ( 6 cykl starań)

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( kwiecień 2014 )
ilaczek ( kwiecień 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )
milla ( maj 2014 )
Justi_ ( maj/czerwiec 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Dorcia ( styczeń 2015 )

Ostatnia edycja:
Mamartusia duzo przeszłas musisz sie zregenerowac,trzymam kciuki zby sie szybko udało:tak:

Własnie w moim babskim klanie przydał by sie jakis rodzynek :-D bo wszystkie dzieci tatusia :dry:
Na razie mam implant wiec staranka zaczniemy jak go usune..swoja droga ciekawe kiedy wróci po nim płodnosc:confused:

Piranha dobry numer stronki mi podałas?

Ostatnia edycja:
Poziomki
to zycze rodzynka w babincu:-) swoja droga faaajniee, tyle warkoczykow do zaplecenia masz :-) ja bym byla megaszczesliwa jakbym choc jeden miala :-D

mamartusia
mysle ze Twoj organizm , Twoja psychika potrzebuje jeszcze chwilke..... Ale tempke mierz i zaciagaj sie na liste Nuski :sorry2:

Poziomkiwitaj ale cudowna gromadka księżniczek :-) no pewnie ze przydalby Ci sie synus mamusi :-) trzymam kciuki :-)

Kiraajaki spadek????:wściekła/y: niedenerwuj mnie :-) tempka będzie szybowac w niebiosach Mam nadzieje że moje moje przeczucia sie spelnia :-*

Nuuska jaka @??? Nie ma opcji zaczarowalam ja i prosiłam Bozie a jak wiesz ciezarnym sie nieodmawia :-)

Piranhu to pewnie wina pogody bo dxis biomet niekorzysny ;-) trzeba na cos zwalić winę ;-) obys w nocy odzyskala sily i witalnosc :-*

Zmykam spac Kolorowych snów Buziole :-*

Helloł babole

Poziomki
ki
images

Dzisiaj dopadła mnie niemoc...totalna niemoc. Rano pozałatwiałam kilka spraw i koło południa mój organizm odmówił mi posłuszeństwa....spałabym na stojąco !!!

Lilly dziękuję kochana że pytasz :tak:czekam z niecierpliwością do poniedziałku...na klejną betę i po cichu liczę że spada a nie rośnie !!!

Gorgusia jak się ma Kacuś ??? Jak Twoje samopoczucie ? Dla synusia DUŻY ZDROWIUTKI BUZIAK !!!

Maggie a jak u Ciebie ??? Staranka mam nadzieję ruszyły pełną parą ???

Nuuśka
Ty wiesz? Prawda ???

Kirra dmucham !!! &&&&&&&&&&&&&

Piranha jak się mają dzieciaczki ??? Krzyś chodzi do przedszkolka ?

Marchew ...ucho bez antybiotyku ??? Moja miała trzy razy zapalenie ucha. Zdróweczka dla Niuni !!!

Przepraszam że nie napisze do każdej z Was !!! Ale pamiętajcie że cały czas ciepło o Was myślę !!!
Dla wszystkich potrzebujących &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!

P.S.Mogę teraz rzadziej się pokazywać....będę od nowa zajmować się dzieckiem koleżanki :happy2:

Zakreciu
juz Cie nie denerwuje...a Bozia niech poslucha ciezarnej ....

dorciu
wpadaj wpadaj kochana, bo smutno byloby bez Ciebie tutaj

reklama
Dorciu- Kacpi dziś znów miał biegunkę i wymiotował. jutro ostatni zastrzyk i kontrola . Zobaczymy.... Ja czuję się dobrze. Bez zmian,czyli średnio ciążowo. Małe coś się nie rusza i myślę czy wszystko ok...wizyta za dwa tygodnie.
Wczoraj i dziś byłam 12h w pracy,więc myśli zajęte i się nie stresuje .
Fajnie,że będziesz pracować. Sprawia Ci ta praca przyjemnośc prawda?

Do góry