reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Poziomki, i ja jeszcze w tym samym wieku co ty, więc też najpierw w chińskim sprawdziłam i wyszło mi to co tobie, ale ja nie będę czekać do końca roku.
pytasz czy już się staramy - niby tak, ale mój organizm odmawia posłuszeństwa. :zawstydzona/y:

Kiraa - dziękuję że pytasz.
powiem szczerze nie wiem - zrobiłam test. znaczy robilam codziennie od 11 dnia cyklu. i niby w 16 dniu cyklu kreska byla ciemniejsza niż ta testowa. więc nie wiem - chyba była. a jaką wiarę można dać tym testom?

teraz za namową Pirani i dziewczyn, zaczynam mierzyć temp. dziś pierwszy dzień za mną. niby tak głupio w środku cyklu, ale stwierdziłam że przyda mi się trening. :sorry2:

reklama
kiraa byl spadek to i mega skok byc musi :D

piranha ja tez oczywiscie juz zmeczona i co..znowu poloze sie za chwile, i obudze jak Ł. wroci i potem bede drzemac ...do bani :dry: zaczynam czuc sie okresowo. Brzuch zaczyna pobolewac, mam nadzieje, ze @ jutro nie zawita zebym choc wizyte mogla odbebnic bo juz calkiem bedzie do bani :wściekła/y:
Aaaaa to juz rozumiem odnosnie progesteronu elle :) dziekuje za wyjasnienie :))

Elle kochana a Ty go robilas w 7dpo i taki niziutki ???? az nie wierze !

poziomki witaj i powodzenia :) super gromadka w domu :)

W ogole to ponawiam moje pytanie - nowe dziewczyny czy wpisywac Was na liste starajacych/oczekujacych na staranka ? Bo nie wszystkie z Was mam uwzglednione na liscie, czesc jeszcze nie odpowiedziala :blink:

attachment.php

Starających się : 6
Oczekujących na staranka : 12

MARZEC 2014 :

Nuuuśka - termin @ 08.03 ( 10 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 09-12.03 ( 23 miesiąc starań )
Kiraa - termin @ 13.03 ( 5 cykl starań )
Annette - termin @ 21.03 ( 4 cykl starań )
gochaa - termin @ 23.03 ( 1 cykl starań )

KWIECIEŃ 2014 :

anias2 - termin @ 0.04 ( 6 cykl starań)

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( kwiecień 2014 )
ilaczek ( kwiecień 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )
milla ( maj 2014 )
Justi_ ( maj/czerwiec 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Dorcia ( styczeń 2015 )

Ostatnia edycja:
Mamartusia duzo przeszłas musisz sie zregenerowac,trzymam kciuki zby sie szybko udało:tak:

Własnie w moim babskim klanie przydał by sie jakis rodzynek :-D bo wszystkie dzieci tatusia :dry:
Na razie mam implant wiec staranka zaczniemy jak go usune..swoja droga ciekawe kiedy wróci po nim płodnosc:confused:

Piranha dobry numer stronki mi podałas?

Ostatnia edycja:
Poziomki
to zycze rodzynka w babincu:-) swoja droga faaajniee, tyle warkoczykow do zaplecenia masz :-) ja bym byla megaszczesliwa jakbym choc jeden miala :-D

mamartusia
mysle ze Twoj organizm , Twoja psychika potrzebuje jeszcze chwilke..... Ale tempke mierz i zaciagaj sie na liste Nuski :sorry2:

Poziomkiwitaj ale cudowna gromadka księżniczek :-) no pewnie ze przydalby Ci sie synus mamusi :-) trzymam kciuki :-)

Kiraajaki spadek????:wściekła/y: niedenerwuj mnie :-) tempka będzie szybowac w niebiosach Mam nadzieje że moje moje przeczucia sie spelnia :-*

Nuuska jaka @??? Nie ma opcji zaczarowalam ja i prosiłam Bozie a jak wiesz ciezarnym sie nieodmawia :-)

Piranhu to pewnie wina pogody bo dxis biomet niekorzysny ;-) trzeba na cos zwalić winę ;-) obys w nocy odzyskala sily i witalnosc :-*

Zmykam spac Kolorowych snów Buziole :-*

Helloł babole

Poziomki
ki
images

Dzisiaj dopadła mnie niemoc...totalna niemoc. Rano pozałatwiałam kilka spraw i koło południa mój organizm odmówił mi posłuszeństwa....spałabym na stojąco !!!

Lilly dziękuję kochana że pytasz :tak:czekam z niecierpliwością do poniedziałku...na klejną betę i po cichu liczę że spada a nie rośnie !!!

Gorgusia jak się ma Kacuś ??? Jak Twoje samopoczucie ? Dla synusia DUŻY ZDROWIUTKI BUZIAK !!!

Maggie a jak u Ciebie ??? Staranka mam nadzieję ruszyły pełną parą ???

Nuuśka
Ty wiesz? Prawda ???

Kirra dmucham !!! &&&&&&&&&&&&&

Piranha jak się mają dzieciaczki ??? Krzyś chodzi do przedszkolka ?

Marchew ...ucho bez antybiotyku ??? Moja miała trzy razy zapalenie ucha. Zdróweczka dla Niuni !!!

Przepraszam że nie napisze do każdej z Was !!! Ale pamiętajcie że cały czas ciepło o Was myślę !!!
Dla wszystkich potrzebujących &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!

P.S.Mogę teraz rzadziej się pokazywać....będę od nowa zajmować się dzieckiem koleżanki :happy2:

Zakreciu
juz Cie nie denerwuje...a Bozia niech poslucha ciezarnej ....

dorciu
wpadaj wpadaj kochana, bo smutno byloby bez Ciebie tutaj

reklama
Dorciu- Kacpi dziś znów miał biegunkę i wymiotował. jutro ostatni zastrzyk i kontrola . Zobaczymy.... Ja czuję się dobrze. Bez zmian,czyli średnio ciążowo. Małe coś się nie rusza i myślę czy wszystko ok...wizyta za dwa tygodnie.
Wczoraj i dziś byłam 12h w pracy,więc myśli zajęte i się nie stresuje .
Fajnie,że będziesz pracować. Sprawia Ci ta praca przyjemnośc prawda?

Do góry