reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Marchewko, będzie dobrze, młody organizm raz dwa sobie poradzi z chorobą, nie spojrzałam, że Ty jestes w UK i pierwsze co mi przyszło do głowy, że niemożliwe, że lekarze zaczynają u nas leczyć jak w UK paracetamolem i przeciwbólowymi tabsami z tesco...

Nusia, zapomniałam, jutro kciuki zaciskamy od samego rana za Twoją wizytę!!

zakrętko, dobrze, że odpoczywasz, wiesz, my będziemy Cię codziennie z tego rozliczać ;)

Dorciu, ściskam mocno mocno mocno, jak Ty kochana się czujesz? jak samopoczucie?

reklama
marchew nic na zapalenie ucha ?? kochana prosze Cie, nie daj sie zbyc bo tak male dziecko samo sobie z infekcja nie poradzi jak lekarz nie mugl wypisan antybiotyku ?? :no:

Cześć ziewczyny:)
Podjeliśmy z mężem decyzje o jeszcze jednym maluszku. Nigdy nie planowaliśmy płci ale tym razem chciała bym spróbować bo w przeciwieństwie do M chcę syna:D
Nie wiem na ile się sprawdza chiński kalendarz płci ale wg niego szanse na chłopca mam dopiero 2 ostatnie miesiące tego roku:dry:...moze to i dobry termin??

Zdrówka i spokojnych ciąż dla Was:-)

poziomka u mnie chiński sprawdził się w 1 ciąży, w 2 ciąży natomiast mój synek powinien być córką...ale ten potwierdził synka:
Kalendarz chiński płci - Zaplanuj płeć swojego przyszłego dziecka - *-spam-*

cześć Poziomki!!!!
ja też tu jestem. :tak:
wchodzę na wątek, patrzę a tu Ty!!!! myślałam że źle kliknęłam i jestem na "wielodzietnych" . :)

Hej Mamartusia:D podjeliscie staranka? haha no widzisz postanowiłam pobuszować po BB:D

Z tego co udało mi sie wyczytać trafienie w owu ma najwieksza skuteczność:confused:

Ostatnia edycja:
Nie doczytałam Was, przeczytałam tylko kilka ostatnich postów, coś mnie dopadło dziś zmęczenie materiału a do tego czasu na wszystko brakuje :-(

czarna perła, testosteron nie jest taki zły choć można jeszcze nad nim popracować, może pij więcej herbaty miętowej? :-) Masz niskie LH i niski stosunek LH:FSH, warto zatem byś sprawdziła prolaktynę gdyż ona właśnie zmniejsza poziom LH i niestety może obniżać progesteron.

Marchew, nie jestem zwolennikiem faszerowania antybiotykami ale przy takiej gorączce i zapaleniu dziwię się, że lekarz nie przepisał antybiotyku :-( Dużo zdrówka dla córci i oby jutro już było z górki.

Nuuuśka, jestem ciekawa czego się dowiesz na jutrzejszej wizycie, czekam niecierpliwie na wieści z porannego testowania i z wizyty :-) Progesteron Elle był w jednostkach nmol/l i trzeba to podzielić przez 3,18 by uzyskać wynik w ng/ml (taki jak miałaś Ty).

poziomki, chiński kalendarz to lipa ;-), poczytaj tutaj o 7 czynnikach wpływających na płeć dziecka Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:) - Strona 1045, na razie przy spełnieniu minimum 5 czynników jest na naszym forum 100% skuteczność (przy 3 czynnikach 79% skuteczności, przy 4 czynnikach 91% a od 5 czynników 100%) :-)

Matik, pewnie nie masz jak tego przeczytać ale gdybyś zdecydowała się kiedyś na sprawdzenie przeciwciał to warto też sprawdzić ilość przeciwciał blokujących ALLO MLR (brak obecności przeciwciał blokujących lub ich obecność poniżej 40% może powodować poronienie) i zrobić test cytotoksyczny, są szczepionki, którymi leczy się niedobór tych przeciwciał.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie lasencje

zakreciu
a dzieki, dzieki, powoli, nastawiam sie na jutrzejszy spadek, bo dzis to byl skok Stocha na skoczni:-) jutro juz wyzej nie bedzie, wrocilam z pracy i nadrabiam:cool2:

poziomki
ale masz babski klan w domu:-) witaj

mamatusia
i jak z owulka byla?

anettko
mieliscie serducho tylko raz 3 d przed owu, tak? Tak planowane? Wykresik ladny

nuska
zaciskam za jutrzejsze tempke:cool2:

piranju
chce isc w sobote czyli 8 dpo na prog i prl...

krystian
jak wykresik, zaciskam kciuki, melduj sie !!!! ;)

matik
a Ty w PL????

Do góry