Male liski haha dobre narwane my
, ale masz racje. Ja jak bylam po pologu na kontrole u ginka to zapytal się jak chcemy się zabezpieczac…
a ja na to ze wcale..
a lekarz na to a wie Pani ze karmienie piersia nie gwarantuje ze nie będzie kolejnej ciazy,
na to ja ze wiem, haha ale był zdziwiony.
Na koniec powiedział: ale tak około roku powinna Pani się wstrzymac od kolejnej ciazy… a ja do niego… postaram się…
haha ale i tak wiedziałam ze raczej slowa nie dotrzymam
Justi to będziemy się razem gimnastykowac ty o dziewczynke a ja o chłopczyka,
Aljul ja niestety tez nosilam martwy plod jakis czas… a jeszcze w 16tyg na badaniu przez polozna powiedziala mi ze z moja ciaza wszystko ok i ze dzidzia rosnie zdrowo… tydzień pozniej mój organizm sam odrzucil martwy plod:-(. A najlepsze było to ze od 8 tyg plamilam i za każdym razem widziałam skrzepy.. a lekarz na to nic…
Piranha myslisz ze Acard by cos pomogl w takiej sytuacji?? Bo zastanawiam się czy jak bym teraz zaszla nie brac Acardu. Mam Rh – i podobno w ten sposób szybciej dochodzi do konfliktu i mój organizm może traktowac zarodek jako intruza…
Piranha postanowilam się ujawnic
:-)
Dostalam tabletki na zbicie prolaktyny ale niestety te co mi mówiłaś lekarz nie znal i dostalam Bromocriptin 2,5mg i mam brac po dwie tabletki dziennie przez dwa tygodnie.Jak sadzisz kiedy po tych tabletkach mogłabym spodziewac się okresu? Ach i czy badając sobie tarczyce musze to zrobic w jakis konkretny dzien cyklu czy to tylko hormony w konkretnych czesciach cyklu się robi? Jak bede w PL pod koniec marca chcialam yrobic se badania..
Ja myślałam ze Dorcia poronila a nie ze jakies jeszcze inne sprawy wyszly.
Czy biorac suplementy na chłopczyka hormony same się ureguluja czy można jakos jeszcze wspomóc herbatkami albo czym innym ??Tzn żeby u mnie był wysoki estrogen, wysoki testosteron i niski progesteron a u meza wysoki testosteron i niski estrogen.
Piranha co do szczepionek to nie wiem jak to jest w PL ale w DE decyzja pozostaje u rodzica czy chcemy Szczepic.. obowiazkiem jest tylko wstawienie się do lekarza na badania okresowe.
Kartiia dziekuje ;-) ja tez chcialam bardzo blizniaki tylko u nas w rodzinie nie ma ani jednego takiego przypadku
juz myslalam nawet o invitro
ale maz poweidzial ze nie chce w ten sposob dzieci dostac. Czasem mi na glowe bije i pomysly nieziemskie przychodza
juz nawet zastanawiam sie nad tabletkami anty zeby wziazc miesiac zeby jajniki pracowaly ze zdwojona sila ale to tez nie gwarantuje blizniaczego efektu