Zakręcona piękne starania i ja też jestem w szoku, że tyle zrobiliście - razem - przy pierwszej ciąży!. Gratulacje z okazji pęcherzyka i zarodka :-) i kciuki za serduszko, za zdrowego dzidziusia
a potem kciuki za dziewczynkę! Mi się wydaje, że dziewczynka będzie z tych starań na 100% - ciekawa jestem czy dobrze wróżę
ale mam takie mocne przekonanie że będziecie mieli dziewczynkę (niedoszła wróżka może ze mnie
)
Dorcia suuuuuperrrrr!!!!!!!!! Już za chwilę 0!!!!!
Lilly jestem jestem krasnal i z brzuchem - po dwóch ciążach niestety wisi oponka; wieczorami po kolacji jak nic - 4 miesiąc ciąży
. Ogólnie chyba szczupła rzeczywiście jestem ale brzuch krasnali mówię ci
Katriina zobaczymy co Pirahna odpowie - ale może suplementy w postaci wapna i magnezu mogą być? Ale na pewno możesz zadbać o magnez w diecie, jeść dużo zielonych warzyw, unikać ziemniaków, bananów (tu akurat chyba jesteś też uczulona na te owoce), cytrusów, herbaty, kawy, możesz jeść codziennie suszoną żurawinę i pić sok z żurawiny. Plus zadbać o ph i odstęp 3-4 dni przed owu lub 12 h po owu. Możecie zadbać o sprzyjające jony. Może spróbuj zbadać u siebie i u męża hormony - wtedy w razie czego będziesz kontrolowała i ten czynnik. Tak więc zobacz - mimo że Ca jest ważne w staraniach dziewczynkowych to i tak dużo możesz jeszcze zrobić by zwiększyć prawdopodobieństwo urodzenia dziewczynki i by spełnić min 5 czynników
Nusia tempka wolno ale idzie do góry! Jestem baaardzo ciekawa co z tego cyklu wyjdzie
Elle my będziemy już niedługo badać hormony, tylko przydałoby się zbadać ich poziom także tuż przed staraniami, po braniu np licorice root - nie wiem czy uda nam się powtórzyć hormony i ze względów logistycznych (bo być może będą staranka nie w PL i też ze względów finansowych - aż się boję jak nas podliczą w przychodni, mamy obydwoje pełne komplety badań do zrobienia
)
Matik &&&&&
U mnie słonecznie - humor znacznie mi się dziś poprawił :-) Miłego dnia dziewczyny - ciążóweczki i przyszłe ciężaróweczki ;-)