Hejka!
lilly, jak najbardziej możesz łączyć, bez obaw, te dawki w FertilCare są dość symboliczne ...tak jak i polskie dzienne zapotrzebowanie :-)
Katriiina, czyli nie wiesz jaki dokładnie składnik tych produktów Ciebie uczula? Mam koleżankę, która uczulona jest na większość produktów pokarmowych więc strasznie współczuję. Może postaraj się jeść bezmleczne produkty bogate w wapń takie jak brokuły, kapusta włoska, zielony groszek, kapusta, nać pietruszki, suszone owoce takie jak figi i morele, orzechy, w szczególności migdały i orzechy brazylijskie oraz różne nasiona, w tym sezam oraz Tahiti (pasta z ziaren sezamu), groch, fasola, soczewica oraz niektóre gatunki tofu (ser z ziaren soi). Oczywiście trzeba by zrobić selekcję tych produktów pod kątem sprzyjających poczęciu dziewczynki. Czy tego rodzaku produkty też Ciebie uczulają? Oczywiście kup też cytrynian wapnia i łykaj.
anias, to niemożliwe by już @ się zbliżała, wykres jest piękny, może sprawdź dziś poziom progesteronu i estradiolu?
zakręcona, bardzo prawdopodobne, że hormony mieliście odpowiednie, po prostu tego nie wiemy, ależ jestem ciekawa kto tam u Ciebie zamieszkał :-)
Nuuuśka, no faktycznie leniwa ta tempka, jeśli nie doszło do owulacji to pojęcia nie mam dlaczego tak się u Ciebie dzieje, mam nadzieję, że lekarz zrobi jutro USG i wszystko się wyjaśni ....pozostaje nam poczekać do jutra. W poprzednim cyklu wykres wyglądał elegancko dopiero po doklejeniu do pierwszego piku LH, gdy teraz tak się zrobi oczyma wyobraźni to nie wygląda to tak źle :-), program nie wyznaczył owulki przez te wysokie tempki po nieudanym pierwszym podejściu do owulacji.
zakręcona, jeśli to słaby sprzęt to faktycznie lepiej poszukać innego lekarza.
Kiraa, mega kciuki za dzisiejsze USG i piękne pęcherzyki!
Dorcia, WOW, cudny spadek!!! Sama widzisz, że mój trening kciuków nie był ściemą
Matik, mega kciuki za dzisiejszą wizytę!
ania, ja używałam taki
Termometr Geratherm Basal Bezrtęciowy Nowy !!! (3974373438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.