reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kiraa &&&&&&&&& za wizytkę !!!

Nuuśka za Ciebie jutro od rana będę zaciskać ...wszystko łącznie z pośladami !!!

Zakręcona ...chylę czoła....szacun kobieto za wytrwałość w staraniach !!!

Miłego dzioneczka lejdis !!!

Zapomniałam...beta z wczoraj 20 !!!
Czyli po kolei było
112
68
53
20
w odstępach tygodniowych
Teraz kolejna dopiero za miesiąc....chyba że nie wytrzymam i zrobię za tydzień ???

Ostatnia edycja:
reklama
Kira niuska kciuki za wizyty
Dorcia super ze beta spadla
A ja z tempka 36.90 no ale to i tak bez znaczenia bi nic mi to nie mowi albo ?
W zeszlym tyg bylam zapisac do lekaza siebie i dzieci bylismy pewni ze na piatek chlopcy sa i pojechalismy ale sie okazalo ze to w marcu dopiero szok zaras sprawdzimy czy mnie tez tak przypadkiem nie umowila baba :confused:

Zakrecona alez sie ciesze ze widziałaś zarodeczek. Na kolejnej wizycie bedzie juz pieknie bijace serduszko. Bardzo duzo zrobilas podczas planowania.
Dorcia hip hip hurrra. Cudnie beta spada. Jeszcze troszke i bedzie zielone światło na starania. Ja pewnie nie wytrzymałabym miesiaca i zrobiła wczesniej.
Kiraa &&& za wizyte dzisiejsza.
Nuska ja to sie nie znam jeszcze na tych wykresach. ALe trzymam kciuki zeby wkoncu ci sie udało.

Dziewczyny jaki termometr kupic do mierzenia tempek ? I czy tylko w necie można czy normalnie w aptece lub w jakims innym miejscu tez cos takiego dostane?

Drcie super, ze beta spadla oby tak dalej :tak:
Nuska mi zaden program tez jeszcze owu nie wyznaczyl a na pewno mialam bo byl bol owu testy owu wyszly do tevo po owu zawsze bola mnie piersi z boku wiec pewnie jutro tem. Podskoczy jeszcze bardziej i wowczas wyznaczy
Anias w aptece pewnie mozna kupic....

Pozdrawiam i jade Ale do szkoly zawiezc

Hejka!

lilly, jak najbardziej możesz łączyć, bez obaw, te dawki w FertilCare są dość symboliczne ...tak jak i polskie dzienne zapotrzebowanie :-)

Katriiina, czyli nie wiesz jaki dokładnie składnik tych produktów Ciebie uczula? Mam koleżankę, która uczulona jest na większość produktów pokarmowych więc strasznie współczuję. Może postaraj się jeść bezmleczne produkty bogate w wapń takie jak brokuły, kapusta włoska, zielony groszek, kapusta, nać pietruszki, suszone owoce takie jak figi i morele, orzechy, w szczególności migdały i orzechy brazylijskie oraz różne nasiona, w tym sezam oraz Tahiti (pasta z ziaren sezamu), groch, fasola, soczewica oraz niektóre gatunki tofu (ser z ziaren soi). Oczywiście trzeba by zrobić selekcję tych produktów pod kątem sprzyjających poczęciu dziewczynki. Czy tego rodzaku produkty też Ciebie uczulają? Oczywiście kup też cytrynian wapnia i łykaj.

anias, to niemożliwe by już @ się zbliżała, wykres jest piękny, może sprawdź dziś poziom progesteronu i estradiolu?

zakręcona, bardzo prawdopodobne, że hormony mieliście odpowiednie, po prostu tego nie wiemy, ależ jestem ciekawa kto tam u Ciebie zamieszkał :-)

Nuuuśka, no faktycznie leniwa ta tempka, jeśli nie doszło do owulacji to pojęcia nie mam dlaczego tak się u Ciebie dzieje, mam nadzieję, że lekarz zrobi jutro USG i wszystko się wyjaśni ....pozostaje nam poczekać do jutra. W poprzednim cyklu wykres wyglądał elegancko dopiero po doklejeniu do pierwszego piku LH, gdy teraz tak się zrobi oczyma wyobraźni to nie wygląda to tak źle :-), program nie wyznaczył owulki przez te wysokie tempki po nieudanym pierwszym podejściu do owulacji.

zakręcona, jeśli to słaby sprzęt to faktycznie lepiej poszukać innego lekarza.

Kiraa, mega kciuki za dzisiejsze USG i piękne pęcherzyki!

Dorcia, WOW, cudny spadek!!! Sama widzisz, że mój trening kciuków nie był ściemą :-D

Matik, mega kciuki za dzisiejszą wizytę!

ania, ja używałam taki Termometr Geratherm Basal Bezrtęciowy Nowy !!! (3974373438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
matik to Ty masz kochana w koncu I faze cyklu czy II ? bo tempka taka ze az na I faze niemozliwa :happy:

kiraa dziekuje kochana,ale wizytka jutro wiec trzymaj kciuki jeszcze troszke :)

Dorcia piekna betka kochana ach !!!! :-):-) super super !!

maran-atha na pewno kochana,mnie tez juz kiedys zdarzalo sie ze system owulacji nie wyznaczal a ona sama byla na pewno. Wszystko jest zawodne niestety :blink:

piranha nie wiem sama przez co tak sie dzieje, moze za duzo estrofemu ?? :-( mialo byc dobrze kurcze a znowu do bani wychodzi, ze tez nic u mnie nie moze byc jak nalezy. :no:

reklama
Niuśka no właśnie nie wiem, ale sądząc, że powinnam mieć @ a nie było tylko mega skąpe plamienia to 2 faza i po tempkach raczej również na to wskazuje , masakra !
Pierwszy raz takie coś mam , żeby nie mieć okresu i nie być w ciąży :baffled::rofl2:

Ostatnia edycja:
Do góry