Hejka! Kompletie nie miałam czasu wczoraj żeby Was poczytać, jak zwykle nie nadrobiłam :-(
Kiraa, szkoda by było olewać ten letrozolowy cykl. Czytałam kiedyś o tym specyfiku, podobno część skłądników sprzyja poczęciu chłopca a część nie jest zalecana w ciąży, ja chyba bym nie ryzykowała.
Nuuuśka, w sumie najważniejsze rzeczy zostaną na FF ;-), owulkę z tego co pamiętam nadal będzie można zaznaczać, damy radę, o suplementach postaram się pamiętać
Nie masz pojęcia jak się cieszę, że nareszcie ta druga część cyklu przebiega na razie przepisowo, jeśli się nie uda to znamy przyczynę i w kolejnym cyklu zawalczymy o połączenie ładnego pęcherzyka i ładnego endo ...no a potem oczywiście połączenie plemnika z komóreczką (po połączeniu Ciebie z Ł.
), Pascalka z mamusią - same połączenia będą niebawem
Jak tam dzisiejsza tempka?
lilly, ja te testy dla Nuuuśki kupowałam tutaj
50 OVULATION/PREGNANCY/FERTILITY TEST TESTS + FP chart | eBay, sprzedawczyni bardzo fajna i szybko wysyła, możesz wybrać dowolną kombinację testów owulacyjnych i ciążowych a także wybrać ich czułość.
Matik, a te 36,80 to są u Ciebie bardzo niskie, średnio niskie czy raczej wyższe tempki? Spóźnione ale szczerze życzenia, życzę Ci wszystkiego co najlepsze i oczywiście upragnionej, zdrowej ciąży!
Dorcia, strasznie się cieszę, że szanowna @ postanowiła Ciebie w końcu odwiedzić, teraz na pewno wszystko będzie już z górki.
Ana, może jednak owulka była kilka godzin później i udało się trafić w O+12? Który masz dziś dpo?
zakręcona, oj to czekanie na pierwszą wizytę u mnie dłużyło się jakby trwało kilka miesięcy a nie tygodni :-)
Annette, śliczne endo, pęcherzyk i pH, pewnie owulka za 2-3 dni.
małe liski, nie natrafiłam na in-gender na takie statystyki, wkleję nasze forumowe :-):
Zobacz załącznik 611830Zobacz załącznik 611831
gdusia, a ile ma litrów? :-) Moje największe miało 960l i wymiary 200x80x60 cm.