reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nuuska dzisiaj byliśmy tylko poogladac meble i kanape Cos tam wpadlo w oko ale jeszcze kilka sklepow przed nami:-)

Kiraa ja Ci dam babcie??!!!:wściekła/y: Tys mloda dupa jeszcze a jeszcze rax to Ci ta dupke wszystkie skopiemy :-D

Matik to super prezent od swoich chłopaków dostałam:-)
Kolorowy snow

Dziewuszki przepraszam... nie mam mocy....nie odniosę się do każdej z Was...nie mam siły nadrobić tych wszystkich wpisów

Ja dzisiaj miałam strasznie zalatany dzień
Rano pojechałam z Młodą na łyżewki....później usiłowałam zrobić rtg brzucha ( potrzebuję do zabiegu w piątek ) i taki był to wielki problem że musiałam czekać dwie godziny na SORze bo nie miałam skierowania na badanie ( płatne badanie wymaga skierowania !!! ) Ale jakimś cudem zrobiłam to zdjęcie...więc tylko badania krwi i mogę oddać się w ręce urologa !
Później wpadła do nas moja psiapsióła z lat szkolnych z dziewięciomiesięczną córcią...mówię Wam jaka fajna Niunia....taaaaaaka słodziutka !!!
Na sam koniec dnia posiedzieliśmy z kuzynką ...przyleciała z UK na kilka dni.
Do tego wszystkiego mam ta moją upragnioną @
I mam dość !!! Padam !!!
Jutro wpadnę .... wyspana i z nową porcją pozytywnych myśli

Ale pamiętacie że jestem cały czas z Wami...myślę o Was all the time !!!

Nusia, piąteczka! mój cykl też długi, a ból owulacyjny miałam taki, że myślałam, że skonam... Najpierw myślałam, że to jakaś niestrawność czy coś, zgięło mnie w pół i już tak zostało...ani ręką, ani nogą :szok:siedzieć źle, leżeć źle, stać też nie bardzo...co za masakra....
ale czemu ten cykl u mnie taki długi to nie wiem :(
Piraniu, ja mam akwarium, ale nie jest jakieś super... tyle tylko, że dość duże. Może potem wrzucę zdjęcia
Miłego dnia dziewczynki

Hejka! Kompletie nie miałam czasu wczoraj żeby Was poczytać, jak zwykle nie nadrobiłam :-(

Kiraa, szkoda by było olewać ten letrozolowy cykl. Czytałam kiedyś o tym specyfiku, podobno część skłądników sprzyja poczęciu chłopca a część nie jest zalecana w ciąży, ja chyba bym nie ryzykowała.

Nuuuśka, w sumie najważniejsze rzeczy zostaną na FF ;-), owulkę z tego co pamiętam nadal będzie można zaznaczać, damy radę, o suplementach postaram się pamiętać :-D Nie masz pojęcia jak się cieszę, że nareszcie ta druga część cyklu przebiega na razie przepisowo, jeśli się nie uda to znamy przyczynę i w kolejnym cyklu zawalczymy o połączenie ładnego pęcherzyka i ładnego endo ...no a potem oczywiście połączenie plemnika z komóreczką (po połączeniu Ciebie z Ł. :-p), Pascalka z mamusią - same połączenia będą niebawem :-D Jak tam dzisiejsza tempka?

lilly, ja te testy dla Nuuuśki kupowałam tutaj 50 OVULATION/PREGNANCY/FERTILITY TEST TESTS + FP chart | eBay, sprzedawczyni bardzo fajna i szybko wysyła, możesz wybrać dowolną kombinację testów owulacyjnych i ciążowych a także wybrać ich czułość.

Matik, a te 36,80 to są u Ciebie bardzo niskie, średnio niskie czy raczej wyższe tempki? Spóźnione ale szczerze życzenia, życzę Ci wszystkiego co najlepsze i oczywiście upragnionej, zdrowej ciąży!

Dorcia, strasznie się cieszę, że szanowna @ postanowiła Ciebie w końcu odwiedzić, teraz na pewno wszystko będzie już z górki.

Ana, może jednak owulka była kilka godzin później i udało się trafić w O+12? Który masz dziś dpo?

zakręcona, oj to czekanie na pierwszą wizytę u mnie dłużyło się jakby trwało kilka miesięcy a nie tygodni :-)

Annette, śliczne endo, pęcherzyk i pH, pewnie owulka za 2-3 dni.

małe liski, nie natrafiłam na in-gender na takie statystyki, wkleję nasze forumowe :-):

Zobacz załącznik 611830Zobacz załącznik 611831

gdusia, a ile ma litrów? :-) Moje największe miało 960l i wymiary 200x80x60 cm.

Hej dziewczyny :-)
Piranha czuje sie jakby to byla wieczność ;-) jeszcze sie zastanawiam co do jutra chox wiem ze serduszka jeszcze nie będzie widac Moj K wczoraj sie spytal czy może bysmy nie poszli wcześniej na wizyte A nic mu nie mówiłam ze rozwazalam to :-) zobacze jutro :-)
A jeszcze mi sie przypomniało jak przed owulacja bylam u gina to wychodzac powiedział ze widzimy się 10 dni po spodziewanej @ :-)

Za,wszystkie tempki, testy mega kciuki kochane
Milego dnia :-)

hej hej :):)

kiraa z tym mlekiem to byl zart przecie ja wiem ze na endo polecaja czerwone winko :-p

maran-atha dziekuje kochana !! :*

gdusia nie wiem czy to lepiej czy gorzej jak owulacje sa tak silne, ale chyba lepiej ? :happy: a dlugie cykle niekiedy koncza sie szczesliwie takze wiesz :-) Dwaj zdjecia akwarium !! Strasznie lubie ogladac akwaria :tak:

piranha dzis tempka ladnie Nam sie odbila, praktycznie o 0,2st. czuje sie jak nowo narodzona, nic nie boli nie rwie - slowem reaktywacja :-D Dzis mam wziasc Acard, 1 tabletke Dupka i 2 Estrofemu tak ? i tak ciagnac na razie ? Cos nam sie w koncu udalo przewidziec ze tak powiem - pik dwu-dniowy wiec jak kiedys, wstrzelilismy sie ladnie prawda ? No wiec teraz pozostaje nam czekac, ale jakos Ci powiem ze nie nastawiam sie w ogole - tak lepiej :happy:

reklama
Małe liski, dziękuję :-) Starania oczywiście dziewczynkowe :-)
Piranho, dziękuję :-) Dzisiaj spadek temperatury więc owulacja pewnie jutro więc staranek więcej przed już nie będzie. Spróbuję jeszcze O+12.

Miłej niedzieli Dziewczynki.

Do góry