reklama
Kiraa
Fanka BB :)
Nuska
pieeekny skok:-), zaciskam kciuki
zakreciu
kciuki, zeby sie nie dluzylo
ana
a masz wykresik gdzies?
krystian
jakos na poczatku cyklu jestes jak ja?
piranju
czyli mam serduszkowac i kiedy czy nie? Bo jakos nie jarze
milej niedzielki lasencje
pieeekny skok:-), zaciskam kciuki
zakreciu
kciuki, zeby sie nie dluzylo
ana
a masz wykresik gdzies?
krystian
jakos na poczatku cyklu jestes jak ja?
piranju
czyli mam serduszkowac i kiedy czy nie? Bo jakos nie jarze
milej niedzielki lasencje
lilly78
tiruriru
aljul, ciekawa teoria z tą kawą, a jakoś to uzasadnili? i ciekawe czy picie kawy przez faceta tez ma wpływ i jak tak to jaki...
Nusia dobra tempka, niech teraz już na powaznie leci do góry i nie robi sobie z nas jaj
zakrętko, pokazuj nam linki do kanap i foteli jakie Wam wpadły w oko, mnie korci żeby zmienić łóżko, na którym spimy, ale tak się do tego zbieram marnie.
a też mi czas do wizyty u ginki dlużył się niemiłosiernie
Dorcia, uff, to dobrze, że udało Ci się zrobić to prześwietlenie, dla mnie to tez jest chore, że jeśli płaci się za badanie to trzeba jeszcze i tak skierowanie mieć
Piraniu, dzięki za linka, powiedz mi jeszcze tylko, czulość testów wybrać 30?
ale u nas ładna wiosenna pogoda, już mogłaby zima nie wracać i zacząć się zielenić na dworze, od razu humor i nastawienie do życia jest lepsze.
Nusia dobra tempka, niech teraz już na powaznie leci do góry i nie robi sobie z nas jaj
zakrętko, pokazuj nam linki do kanap i foteli jakie Wam wpadły w oko, mnie korci żeby zmienić łóżko, na którym spimy, ale tak się do tego zbieram marnie.
a też mi czas do wizyty u ginki dlużył się niemiłosiernie
Dorcia, uff, to dobrze, że udało Ci się zrobić to prześwietlenie, dla mnie to tez jest chore, że jeśli płaci się za badanie to trzeba jeszcze i tak skierowanie mieć
Piraniu, dzięki za linka, powiedz mi jeszcze tylko, czulość testów wybrać 30?
ale u nas ładna wiosenna pogoda, już mogłaby zima nie wracać i zacząć się zielenić na dworze, od razu humor i nastawienie do życia jest lepsze.
Matik2012
Pirania dziś 36,89 , jeżeli chodzi o poziom to ja zazwyczaj mam 36,67 albo 36,56 więc 36,80 to jednak trochę wyższa jeżeli jutro spadnie to generalnie będę mogła twierdzić, że to 1 faza ale jeżeli utrzyma się wysoko to jednak nadal 2 faza
Dzięki wszystkim za życzenia może się łaskawie spełnią :-):-)
Niuśka ładny skok dziś
W moim akwarium mieliśmy kolcobrzucha taka co puchnie jak się zdenerwuje :-)
podjadał nam trochę neonki
Mamy też skalarki takie jak w Nemo
Też tęsknimy za swoim akwarium , później wkleję trochę zdjęć
Dzięki wszystkim za życzenia może się łaskawie spełnią :-):-)
Niuśka ładny skok dziś
W moim akwarium mieliśmy kolcobrzucha taka co puchnie jak się zdenerwuje :-)
podjadał nam trochę neonki
Mamy też skalarki takie jak w Nemo
Też tęsknimy za swoim akwarium , później wkleję trochę zdjęć
Ostatnia edycja:
Mar-chew
coś z tą kawą może być na rzeczy... piłam do 5 kaw dziennie... miałam straszne bóle w klatce piersiowej i dlatego przestałam ją pić... zrezygnowałam z niej jakoś w wakacje... we wrześniu się w końcu udało
Matik2012
marchewka to kiedy przestałaś pić kawę od początku nowego cyklu czy później?
Mar-chew
wcześniej... dokładnie nie pamiętam ale jakoś w wakacje... nie wiem czy to był czerwiec czy lipiec...
reklama
Witajcie,
Czytam Was,ale weny mi brak.
U nas ok. Kaci wymiotowal w nocy i rano ale już jest ok. Chyba mu coś przeszkadzało i muszę teraz każdą pieluche wnikliwie oglądać
Czuje się super. Znajomi mówią że się wylaszczyłam i nie widać że jestem w ciąży. Dziś aż foto brzuszka robiliśmy. Mały się zaczyna przekładać i dziś siedział po prawej stronie a lewa była pusta i płaska
Nuska- &&&& uda się! Fluidki niebieskie śle :-*
Zakrecona- ja miałam wizytę zanim było serducho bo nie mogłam wytrzymać.
Jak się czujesz?
Dorcia,Pitanha,anias,kiraa, zakrecona ,nuska :-*:-*:-*:-*
Czytam Was,ale weny mi brak.
U nas ok. Kaci wymiotowal w nocy i rano ale już jest ok. Chyba mu coś przeszkadzało i muszę teraz każdą pieluche wnikliwie oglądać
Czuje się super. Znajomi mówią że się wylaszczyłam i nie widać że jestem w ciąży. Dziś aż foto brzuszka robiliśmy. Mały się zaczyna przekładać i dziś siedział po prawej stronie a lewa była pusta i płaska
Nuska- &&&& uda się! Fluidki niebieskie śle :-*
Zakrecona- ja miałam wizytę zanim było serducho bo nie mogłam wytrzymać.
Jak się czujesz?
Dorcia,Pitanha,anias,kiraa, zakrecona ,nuska :-*:-*:-*:-*
Podziel się: