reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranho- dziś mój 11 dpo. bardzo silne bóle owu miałam 12.02. późno wieczorem. nie wierze że miałabym aż tyle szczęścia by trafić w 0+12:)
bardzo Wam wszystkim dziękuje

reklama
Nuska
pieeekny skok:-), zaciskam kciuki

zakreciu
kciuki, zeby sie nie dluzylo:happy:

ana
a masz wykresik gdzies?

krystian
jakos na poczatku cyklu jestes jak ja?

piranju
czyli mam serduszkowac i kiedy czy nie? Bo jakos nie jarze :happy:

milej niedzielki lasencje

aljul, ciekawa teoria z tą kawą, a jakoś to uzasadnili? i ciekawe czy picie kawy przez faceta tez ma wpływ i jak tak to jaki...

Nusia dobra tempka, niech teraz już na powaznie leci do góry i nie robi sobie z nas jaj

zakrętko, pokazuj nam linki do kanap i foteli jakie Wam wpadły w oko, mnie korci żeby zmienić łóżko, na którym spimy, ale tak się do tego zbieram marnie.
a też mi czas do wizyty u ginki dlużył się niemiłosiernie

Dorcia, uff, to dobrze, że udało Ci się zrobić to prześwietlenie, dla mnie to tez jest chore, że jeśli płaci się za badanie to trzeba jeszcze i tak skierowanie mieć

Piraniu, dzięki za linka, powiedz mi jeszcze tylko, czulość testów wybrać 30?

ale u nas ładna wiosenna pogoda, już mogłaby zima nie wracać i zacząć się zielenić na dworze, od razu humor i nastawienie do życia jest lepsze.

Pirania dziś 36,89 , jeżeli chodzi o poziom to ja zazwyczaj mam 36,67 albo 36,56 więc 36,80 to jednak trochę wyższa jeżeli jutro spadnie to generalnie będę mogła twierdzić, że to 1 faza ale jeżeli utrzyma się wysoko to jednak nadal 2 faza
Dzięki wszystkim za życzenia może się łaskawie spełnią :-):-)

Niuśka ładny skok dziś

W moim akwarium mieliśmy kolcobrzucha taka co puchnie jak się zdenerwuje :-)
podjadał nam trochę neonki
Mamy też skalarki takie jak w Nemo
Też tęsknimy za swoim akwarium , później wkleję trochę zdjęć :tak::tak:

Ostatnia edycja:
coś z tą kawą może być na rzeczy... piłam do 5 kaw dziennie... miałam straszne bóle w klatce piersiowej i dlatego przestałam ją pić... zrezygnowałam z niej jakoś w wakacje... we wrześniu się w końcu udało :)

reklama
Witajcie,
Czytam Was,ale weny mi brak.
U nas ok. Kaci wymiotowal w nocy i rano ale już jest ok. Chyba mu coś przeszkadzało i muszę teraz każdą pieluche wnikliwie oglądać:sorry:
Czuje się super. Znajomi mówią że się wylaszczyłam i nie widać że jestem w ciąży. Dziś aż foto brzuszka robiliśmy. Mały się zaczyna przekładać i dziś siedział po prawej stronie a lewa była pusta i płaska :-D
Nuska- &&&& uda się! Fluidki niebieskie śle :-*
Zakrecona- ja miałam wizytę zanim było serducho bo nie mogłam wytrzymać.
Jak się czujesz?
Dorcia,Pitanha,anias,kiraa, zakrecona ,nuska :-*:-*:-*:-*

Do góry